Varukorg

Dabbers

Koncentrat är ofta klibbiga och inte speciellt roliga att ta i med fingrarna, därför används ofta verktyg till detta, oftast gjorda av titan, men också i glas och stål. Ibland påminner de om något som tandläkare använder, ibland något simplare. Poängen är att man enkelt ska kunna använda sig av dabbers när man lägger koncentratet på nailen, men också vid vanlig hantering och uppdelning av ditt material.

Hot Knife koncentrat-verktyg från Puffco. Att ladda ditt koncentrat är lätt med en uppvärmd Hot Knife. Håll bara ner knappen i 3 sekunder och se koncentratet glida av keramikspetsen. Rent och enkelt. Inget mer behov av verktyg som blir kladdiga eller behov av att skrapa av rester på bangerns kant.La..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
'Oil Black Leaf' Case med Stainless Steel Tools
Fynd
Praktisk dabbing-ask med fem högkvalitativa verktyg i rostfritt stål som kan användas vid extraktionsproduktion eller som dabbers. Denna metallask från Black Leaf O!L innehåller även en silikonbehållare för extraktförvaring.Storlek: 17,5 x 6 x 2 cm..
319 SEK 399 SEK
Exkl moms:255 SEK
Oil Black Leaf Stainless Steel Tool
Fynd
Med denna dabber i rostfritt stål från Black Leaf kan du arbeta med koncentrat. Dabbern är korrugerad och är mycket greppvänligt. ..
79 SEK 99 SEK
Exkl moms:63 SEK
Black Leaf Dabber
Fynd
En finfin dabber i rostfritt stål från Black Leaf Paraphernalia som används för att på ett smidigt sätt hantera koncentrat och placera dem i sin nail när det är dags för en dab. Har två olika typer av ändar beroende på vad man föredrar. Tål väldigt höga temperaturer.Material: Rostfritt stål Län..
79 SEK 99 SEK
Exkl moms:63 SEK
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)