Varukorg

Dabbers

Koncentrat är ofta klibbiga och inte speciellt roliga att ta i med fingrarna, därför används ofta verktyg till detta, oftast gjorda av titan, men också i glas och stål. Ibland påminner de om något som tandläkare använder, ibland något simplare. Poängen är att man enkelt ska kunna använda sig av dabbers när man lägger koncentratet på nailen, men också vid vanlig hantering och uppdelning av ditt material.

Praktisk dabbing-ask med fem högkvalitativa verktyg i rostfritt stål som kan användas vid extraktionsproduktion eller som dabbers. Denna metallask från Black Leaf O!L innehåller även en silikonbehållare för extraktförvaring. Storlek: 17,5 x 6 x 2 cm..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Arbeta med oljiga och kladdiga substanser med detta stålverktyg från Black Leaf. Den har en graverad del på bägge sidor för bättre grepp...
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Glass Dabbing Stick, light blue
Fynd
En dabber gjord av glas som du använder med koncentrat. Har ett handtag med gula och svarta ränder.  ..
79 SEK 99 SEK
Exkl moms:63 SEK
Med denna dabber i rostfritt stål från Black Leaf kan du arbeta med koncentrat. Dabbern är korrugerad och är mycket greppvänligt.  ..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
G Pen Connect Svart
Fynd
G Pen Connect är en gamechanger utan dess like när det kommer till att vapea koncentrat. Koppla den bara till en vanlig bong med 14,4 socket och kör igång! Med 3 olika nivåer och magnetiska kopplingar är G Pen Connect en mycket enkel produkt att använda. Precis innan du inhalerar trycker du enkelt n..
1 499 SEK 1 649 SEK
Exkl moms:1 199 SEK
Handtillverkad dabber i tåligt borosilikatglas från de tyska glasmästarna på RooR. Två olika ändar; en avsmalnande för precisionsarbete och en platt för packning m.m. Med en vacker glaspärla som rullstopp och RooR-logotypen tryckt på sidan. Modell: #2 (Diskformad ände) Storlek: 13 cm Vid åter..
115 SEK
Exkl moms:92 SEK
En carb cap och dabber i ett från den tyska tillverkaren Black Leaf, tillverkad i högkvalitativ och extremt värmetålig titan. Dabbern är avtagbar för enklare rengöring och carb capen har ett lufthål för riktad luftgenomströmning. Dabbern har en avsmalnande spets för enkel hantering av koncentrat. ..
179 SEK
Exkl moms:143 SEK
Black Leaf 'T2' Carb Cap & Mini Dabber
Fynd
En carb cap från tyska tillverkaren Black Leaf, tillverkad i högkvalitativ och extremt värmeresistant titan. Med lufthål för riktad luftgenomströmning. På toppen finns även en liten mini-dabber som gör den extra praktisk och enkel att använda. Med Black Leaf T2-tryck på sidan. Höjd: 6 cm Innerdi..
79 SEK 299 SEK
Exkl moms:63 SEK
Crayon Dabber
Fynd
En högkvalitativ dabber tillverkad i värmetåligt borosilikatglas. Designad för att se ut som en krita eller penna. Cirka 10 centimeter lång. Finns i olika färger, vid leverans sker valet slumpvis. Du kan självklart önska dig en specifik färg genom att skriva en kommentar i kassan med reservation ..
99 SEK 299 SEK
Exkl moms:79 SEK
Quarts Carb cap W/Dabber
Fynd
En carb cap i värmetålig quartz som är speciellt framtagen för att användas ihop med nails i banger-utförande. Passar banger-nails med en innerdiameter på 22 millimeter. Med ett lufthål för god luftgenomströmning och en inbyggd dabber som är cirka 7 centimeter lång. Vid återförsäljarköp: 1 st/pac..
99 SEK 199 SEK
Exkl moms:79 SEK
En högkvalitativ dabber i titan från Grace Glass med två olika ändar för enkel hantering av dina koncentrat. Tål mycket höga temperaturer och har greppvänlig design. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Black Leaf 'T2' Carb Cap Dabber
Fynd
En praktisk och prisvärd carb cap med en inkluderad dabber från Black Leaf, tillverkad av värmeresistant grade 2-titan, passar de flesta domeless och banger-nails. Dabbern är avtagbar med skruvgänga för enklare rengöring och förvaring. Carb capens yttre diameter är 25 mm, inre diameter är 19 mm, och..
139 SEK 199 SEK
Exkl moms:111 SEK
Visar 1 till 12 av 14 (2 Sidor)