Varukorg

Ljus & Dofter

Att tända några värmeljus och rökelser kan göra under med atmosfären i en lägenhet och rekommenderas varmt om du aldrig provat det! Vi har även doftsprayer som döljer all form av rökdoft eller annan otrevlig odör, de funkar t ex klockrent i badrummet! Även doftljus och rökelser är en rekommendation för badrummet, speciellt om du har ett badkar och tycker om att slappna av. Vi har även fantastiskt väldoftande tvål och oljor som fungerar perfekt vid kroppsmassage och doftar ljuvligt! Gör det gärna till en vana att lägga till något härifrån i dina beställningar så kommer du själv med tiden märka hur mycket mysigare och lugnare du blir som person.

Trälåda för förvaring av rökelse. Den kan även hålla en tänd rökelse så du får askan rätt i lådan istället för runt omkring den. Lådan är cirka 30 x 5,5 x 6,1 cm och har plats för en hel del rökelser innan den blir full.Obs! Färgval så länge lagret räcker. ..
99 SEK 149 SEK
Exkl moms:79 SEK
Beamer tillverkar några av de finaste ljusen vi sett, med fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Beamer-ljusen är gjorda specifikt för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem. Vaxet som dessa ljus är gjorda av är utblandade med sojabönor för att göra produkten mer ..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Beamer tillverkar några av de finaste ljusen vi sett, med fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Beamer-ljusen är gjorda specifikt för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem. Anti-rök-dofterna Cannabis Killer och Smoke Killer är väldigt populära. Vaxet som dessa l..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Aromatisk rökelse från Juicy Jay's av hög kvalitet som skapar en mysig och avkopplande atmosfär samtidigt som vanlig rök maskeras. Tillverkad av torkade plantor, blommor och essentiella oljor som rullats runt pinnar av bambu. Brinner långsamt. Tillverkad i Thailand.Antal: 20 pinnarJuicy Jay'..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Beamer Candle Company gör riktigt fina värmeljus i fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Beamer-värmeljusen är gjorda specifikt för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem. Vaxet som dessa ljus är gjorda av är utblandade med sojabönor för att göra produkten mer na..
159 SEK
Exkl moms:127 SEK
Raw "Rawtural" Terpene Sensory Enhanced-ljuset är tillverkat av soja-vax, myrcen, hampafröolja och terapeutiska essentiella oljor. Det är ett naturligt, jämnt-brinnande vaxljus. Den upplyftande doften av terpener gör ljuset perfekt för aromaterapi.Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
99 SEK 139 SEK
Exkl moms:79 SEK
Aromatisk rökelse av hög kvalitet som skapar en mysig och avkopplande atmosfär samtidigt som vanlig rök maskeras. Tillverkad av torkade blommor, plantor och essentiella oljor som rullats runt pinnar av bambu. Brinner långsamt. Tillverkad i en liten by i Rajasthan, Indien.Doft: Rosor från Pushkar..
29 SEK 49 SEK
Exkl moms:23 SEK
Aromatisk rökelse-klassiker av hög kvalitet som skapar en mysig och avkopplande atmosfär samtidigt som vanlig rök maskeras. Handrullad av torkade blommor, kryddor och essentiella oljor som rullats runt pinnar av bambu. Brinner långsamt. Tillverkad i Indien.Doft: Super Hit Mängd: 15 gram (20 pin..
29 SEK 49 SEK
Exkl moms:23 SEK
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)