Varukorg

Ljus

Beamer tillverkar några av de finaste ljusen vi sett, med fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Beamer-ljusen är gjorda specifikt för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem. Vaxet som dessa ljus är gjorda av är utblandade med sojabönor för att göra produkten mer ..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Beamer tillverkar några av de finaste ljusen vi sett, med fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Beamer-ljusen är gjorda specifikt för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem. Anti-rök-dofterna Cannabis Killer och Smoke Killer är väldigt populära. Vaxet som dessa l..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Beamer Candle Company gör riktigt fina värmeljus i fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Beamer-värmeljusen är gjorda specifikt för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem. Vaxet som dessa ljus är gjorda av är utblandade med sojabönor för att göra produkten mer na..
159 SEK
Exkl moms:127 SEK
Raw "Rawtural" Terpene Sensory Enhanced-ljuset är tillverkat av soja-vax, myrcen, hampafröolja och terapeutiska essentiella oljor. Det är ett naturligt, jämnt-brinnande vaxljus. Den upplyftande doften av terpener gör ljuset perfekt för aromaterapi. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
99 SEK 139 SEK
Exkl moms:79 SEK
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)