Varukorg

Röktillbehör

Rökkulturen är väldigt bred och innehåller självklart mer än bara rullpapper och pipor. Den har vuxit sig extremt stor och innehåller allt ifrån rökarens nödvändigheter till finsmakarens till synes onödiga prylar. Vänjer man sig vid en viss typ av produkt är det svårt att gå tillbaks eftersom man oftast sparar mycket tid och energi på att använda dem till vardags. Vi har allt ifrån de mest basala tillbehören som grinder (örtkvarn), tändare, glasburkar, askfat och filter till de lite mer speciella som ziplock-påsar, pressar för pollen, bubble bags och digitalvågar. Vi har funnits sedan 1995 och har idag Skandinaviens största sortiment av röktillbehör. Om du vill få ut mer av ditt rök- och tobaksintresse kommer du garanterat hitta något som kommer berika din livsstil här. Ett tips är att alltid ta en titt i denna avdelning om du är på jakt efter en present till en vän (eller dig själv) oavsett om det är en nybörjare eller en gammal veteran. Det finns något här för varje typ av rökare!

G-Rollz | Cheech and Chong - In da Chair Bricklock (Medium)
Nyhet
Cheech & Chong Bricklock från G-Rollz med 'In da Chair' original-artwork. Detta magnetiska och tåliga lock passar till G-Rollz metallbrickor i storleken medium och RAW metallbrickor i storleken small.Storlek: 17,5 x 27,5 cm (Medium)Vänligen notera: Brickan på bilden ingår ej...
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
G-Rollz | Hello Kitty (Retro Tourist) 100x125mm
Nyhet
G-Rollz luktsäkra förvaringspåsar med Hello Kitty-motivet 'Retro Tourist'. Denna återanvändbara påse är även matsäker, vattentät och perfekt som förvaring av dina örter, vitaminer osv.Antal: 1 stStorlek: 100 x 125 mmMaterial: AluminiumVid återförsäljarköp: 8 st..
18 SEK
Exkl moms:14 SEK
G-Rollz | Pets Rock Tändare
Nyhet
G-Rollz Tändare med Pets Rock-design. Tändaren har en stark låga och är påfyllningsbar så du kan ha den länge.Höjd: 7,1 cmMaterial: AkrylVid återförsäljarköp: 30 st/display..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
G-Rollz | Bambu Förvaringslåda (Medium)
Nyhet
G-Rollz Förvaringsbox gjord av 100% högkvalitativ bambu, både lätt och tåligt. Perfekt för förvaring av dina rök-accessoarer och andra värdesaker. Lådan har en litet löstagbart rullverktyg.Storlek: 17 x 15,5 x 7 cmMaterial: Bambu..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Playboy by Ryot Grinder gjord av oxiderad rödguld aluminium. Denna grinder har fyra delar med drop-through design som förhindrar övermalning, en utbytbar 6,0 nätmaskad screen, stor förvaringsdel samt greppvänliga ytor. Playboy-skrapa ingår.Diameter: ca 56 mmMaterial: AluminiumDelar: 4 st..
649 SEK
Exkl moms:519 SEK
Nu kan du hitta din Smokebuddy även när det är mörkt! Denna Glow Blue Original Smokebuddy må lysa upp som en fyr i natten men kommer fortfarande att gömma din rök. Det är bara att blåsa röken genom den lättanvända Smokebuddyn och ren, luktfri luft kommer ut i andra änden. Tack vare samma typ av akti..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Nu kan du hitta din Smokebuddy även när det är mörkt! Denna Glow White Original Smokebuddy må lysa upp som en fyr i natten men kommer fortfarande att gömma din rök. Det är bara att blåsa röken genom den lättanvända Smokebuddyn och ren, luktfri luft kommer ut i andra änden. Tack vare samma typ av akt..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Bic Mini flint-tändare som ger upp till 1400 tändningar. Finns i färgerna gul, grön, blå, ljusblå, röd, svart, beige och rosa.Ej påfyllbar. Tillverkade i Spanien.Tändarna levereras slumpvis utvalt. Om du önskar dig en särskild färg, skriv en orderkommentar i kassan så fixar vi om färgen finns kvar i..
15 SEK
Exkl moms:12 SEK
G-Rollz luktsäkra förvaringspåsar med Amsterdam Picnic-motiv från Collector-serien. Denna återanvändbara påse skyddar sitt innehåll från UV-ljus och är även matsäker, vattentät och perfekt till att förvara dina örter, vitaminer osv.Antal: 1 stStorlek: 200 x 300 mmMaterial: AluminiumVid återförsäljar..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
G-Rollz luktsäkra förvaringspåsar med Colossal Dream-motiv från Collector-serien. Denna återanvändbara påse skyddar sitt innehåll från UV-ljus och är även matsäker, vattentät och perfekt till att förvara dina örter, vitaminer osv.Antal: 1 stStorlek: 150 x 200 mmMaterial: AluminiumVid återförsäljarkö..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
G-Rollz Tändare med Pets Rock-design. Tändaren har en stark låga och är påfyllningsbar så du kan ha den länge. Finns med 2 olika Pets-motiv.Höjd: 7,1 cmMaterial: AkrylTändaren levereras slumpvis utvalt. Om du önskar dig ett särskilt motiv, skriv en orderkommentar i kassan så fixar vi om motivet finn..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
G-Rollz Tändare med Hello Kitty-design. Tändaren har en stark låga och är påfyllningsbar så du kan ha den länge. Finns med 3 olika Fun-motiv.Höjd: 7,1 cmMaterial: AkrylTändaren levereras slumpvis utvalt. Om du önskar dig ett särskilt motiv, skriv en orderkommentar i kassan så fixar vi om motivet fin..
19 SEK
Exkl moms:15 SEK
Visar 1 till 12 av 421 (36 Sidor)