Varukorg

Bongar

Bongar kommer i alla storlekar, färger och funktioner med ett enda mål - att filtrera och kyla ner din rök och göra det lenare för din hals. Bongar kan användas direkt med örter, men även med vaporizers! Kanske vill du ha en enkel bordsbong? Eller en bong med perkolator? För effektivaste kylning kan du även ta en med is-stopp, där några kuber is gör magi med dina örter. Vårt utbud av bongar garanterar att du hittar en som passar dig - oavsett dina krav.

Thug Life | OG Series V2 Umber
Nyhet
Thug Life-bong från OG V2-serien, gjord av tåligt borosilikatglas med beaker-bas och detaljer i djup umbra-färg. Bongens diffuser-chillum och spiral-perkolator sprider och bubblar röken i vattnet för effektiv filtrering. Den har även isstopp som gör det möjligt att kyla ner röken och ett stänkskydd ..
849 SEK
Exkl moms:679 SEK
Boost Pro | Beaker Glass Bong Svart
Nyhet
Hög Boost Pro-bong gjord av svart borosilikatglas i tubform med platt bas. Det slitsade diffuser-chillumet sprider röken i vattnet för filtrering. Bongen har även istopp som gör det möjligt att kyla röken, samt ett lufthål som kan ge en alternativ toke-vinkel.Höjd: 45 cmSocket: 29,2 mm..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Thug Life | Special Series
Nyhet
Liten Thug Life-bong ur Special Series, gjord av tåligt borosilikatglas med böjd hals. Bongen har en matrix-perkolator som filtrerar röken. Koppen har ett praktiskt handtag som också fungerar som rullstopp.Höjd: 16 cmSocket: 14,5 mm..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Leaf | Small Leaf Bouncer Glass Bong
Nyhet
Liten glasbong med rund bas och en böjd hals dekorerad med ett löv. Diffuser-chillumet sprider röken i vattnet för filtrering. Bongen har även ett lufthål som erbjuder möjligheten till en alternativ toke-vinkel.Höjd: 16 cmSocket: 12 mm..
159 SEK
Exkl moms:127 SEK
Amsterdam | Greenline Bong-presentbox med Grinder
Nyhet
Presentbox med Greenline-bong från Amsterdam innehållande alla tillbehör du behöver för en lyckad röksession. Den kurviga glasbongen är beprydd med aphuvud och har en böjd hals för en bekvämare rökställning. Levereras i en fin plåtlåda med löv-motiv.Höjd: 22 cmSocket: 14,5 mmPresentboxen innehåller:..
289 SEK
Exkl moms:231 SEK
Cylindrisk bong från Black Leaf gjord av borosilikatglas med gröna detaljer. Bongen är utrustad med en 6-armad Tree-perkolator och honeycomb-disc för ordentlig filtrering och tillsammans med is så kan du njuta av både len och kyld rök. Koppen har ett praktisk handtag som också fungerar som rull-stop..
699 SEK
Exkl moms:559 SEK
Kurvig BlueBetty-bong från Black Leaf gjord av borosilikatglas med blå bas. Din rök blir ordentligt filtrerad av två 5-armade perkolatorer och en diffuser-adapter. Bongen har även en is-kammare så du kan få extra kyld rök. Koppen har ett praktisk handtag som också fungerar som rull-stopp.Höjd: 36 cm..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Handgjord Flask-bong från Blaze Glass. Bongen är gjord av borosilikatglas med lila nyans. Den 13,7 cm långa diffuser-adaptern och 6-armade Tree-perkolatorn garanterar en ordentlig filtrering och tillsammans med is så kan du njuta av både len och kylig rök. Koppen har ett praktisk handtag som också f..
1 399 SEK
Exkl moms:1 119 SEK
Handgjord Cylinder-bong från Blaze Glass. Bongen är gjord av blått borosilikatglas med stadig bas. Den 6-armade Tree-perkolatorn och 11 cm långa diffuser-adaptern garanterar en ordentlig filtrering och tillsammans med is så kan du njuta av både len och kylig rök. Koppen har ett praktisk handtag som ..
1 199 SEK
Exkl moms:959 SEK
Handgjord Mushroom-bong från Blaze Glass. Bongen är gjord av borosilikatglas med en dekorativ svamp i halsen och en stabil rund bas. Den 12 cm långa diffuser-adaptern och 10-armade Tree-perkolatorn garanterar en ordentlig filtrering och tillsammans med is så kan du njuta av både len och kylig rök. F..
1 299 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
Bongasmus glasbong från Black Leaf med charmig pin-up och ett lufthål vars intima placering kommer ge dig en extra kick. Din rök blir ordentligt filtrerad och kyld av den 6-armade Tree-perkolatorn och diffuser-adaptern. Koppen har ett praktisk handtag som också fungerar som rull-stopp. Gummiplugg (p..
1 199 SEK
Exkl moms:959 SEK
ST Premium-glasbong i beaker-modell med grön glob-perkolator och munstycke. Förutom filtreringen kan du även använda is för att kyla ner och göra din rök mer behaglig. Koppen som ansluts till det inbyggda chillumet har rullstopp.Höjd: 27 cmSocket: 18,8 mm (hane)..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Visar 1 till 12 av 146 (13 Sidor)