Varukorg

Bongar

Bongar kommer i alla storlekar, färger och funktioner med ett enda mål - att filtrera och kyla ner din rök och göra det lenare för din hals. Bongar kan användas direkt med örter, men även med vaporizers! Kanske vill du ha en enkel bordsbong? Eller en bong med perkolator? För effektivaste kylning kan du även ta en med is-stopp, där några kuber is gör magi med dina örter. Vårt utbud av bongar garanterar att du hittar en som passar dig - oavsett dina krav.

0
Amsterdam | Mixed Purple Bent (20cm)
Nyhet
Limited Edition Amsterdam Mixed Purple-bong med något böjd hals. Bongen är gjord av högkvalitativt borosilikatglas med galvaniserad matt finish och ett skinande bladmönster.Höjd: 20 cmSocket: 14,5 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Grace Glass | Baby Red Beaker (25cm)
Nyhet
Baby Red Beaker-bong från Grace Glass. Bongen är gjord av tåligt borosilikatglas med fina röda färgtoner. Den har ett diffuser-chillum för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. En plugg följer med till lufthålet så du har möjligheten att avnjuta en annan vinkel. Koppen har ett ..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Unik glasbong med zombie motiv. Zombien har ögon som är självlysande i mörker.Gjord utav hög kvalitets borosilikatglas och har en tjocklek på hela 7,5mm, samt isstop som håller ett par iskuber för kyligare rök.Höjd: 31 cmSocket: 18,8 mm..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Green Beaker Amsterdam Bong har värmetålig borosilikatglas och dubbelperkolator samt isstopp - lägg endast till iskuber.Höjd: 35 cmSocket: 18.8 mm..
699 SEK
Exkl moms:559 SEK
Boost Pro ger dig en ren och rak upplevelse och har både lufthål och isstop för att lägga i ett par iskuber för ännu kyligare rök.Höjd: 35cmSocket: 29,2mmSocket (Kopp): 18,8mm..
669 SEK
Exkl moms:535 SEK
Black Beaker bong från Boost, hela 55cm hög. Har även isstop så att du enkelt kan slänga i några isbitar för ännu kyligare rök.Höjd: 55 cmSocket: 29,2 mmSocket (kopp): 18,8 mm..
769 SEK
Exkl moms:615 SEK
Svart bong från Greenline kollektionen.Höjd: 43cmSocket: 18,8mm..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Boot Bouncer Glasbong ger en god bongupplevelse. Den är 36cm hög, 5mm tjock och har en botten som står stadigt.Kommer med ett slitsad chillum som sprider röken i vattnet.Höjd: 36 cmSocket: 18,8 mmTjocklek: 50 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Lång Glasbong i tubform från Boost Pro. Bongen har isstopp så du kan lägga till iskuber för att kyla röken. Den har även ett lufthål som låter dig att avnjuta en annan vinkel.Höjd: 50 cmSocket: 18,8 mmDiameter: 47 mmTjocklek: 5 mm..
699 SEK
Exkl moms:559 SEK
Big Cane Tub-bong från Grace Glass med lila detaljer. Bongen är gjord av borosilikatglas och har diffuserrör och Tree-perkolator för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. Den har även ett lufthål med inkluderad plugg som underlättar rengöring. Koppen har ett handtag som även fu..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Golden Line Beaker-bong från Grace Glass med rosa detaljer. Bongen är gjord av borosilikatglas och har diffuserrör och två Tree-perkolatorer för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. Den har även ett lufthål med inkluderad plugg som underlättar rengöring. Koppen har ett handtag..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Golden Line Beaker-bong från Grace Glass med blå detaljer. Bongen är gjord av borosilikatglas och har diffuserrör och Tree-perkolator för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. Den har även ett lufthål med inkluderad plugg som underlättar rengöring. Koppen har ett handtag som äv..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Visar 1 till 12 av 184 (16 Sidor)