Varukorg

Bongar

Bongar kommer i alla storlekar, färger och funktioner med ett enda mål - att filtrera och kyla ner din rök och göra det lenare för din hals. Bongar kan användas direkt med örter, men även med vaporizers! Kanske vill du ha en enkel bordsbong? Eller en bong med perkolator? För effektivaste kylning kan du även ta en med is-stopp, där några kuber is gör magi med dina örter. Vårt utbud av bongar garanterar att du hittar en som passar dig - oavsett dina krav.

Amsterdam | Mad Scientist Glasbong (31cm)
Nyhet
Mad Scientist-bong från Amsterdam, gjord av borosilikatglas med skulpterat Rick Sanchez-inspirerat ansikte med hår och ögonbryn som lyser i mörkret. Bongen har isstopp och slittat chillum så du kan avnjuta kyld och len rök. Koppen har ett praktiskt handtag som också fungerar som rullstopp.Höjd: 31 c..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Grace Glass | Cheech och Chong - Beaker-bong (32cm)
Nyhet
Beaker-bong från Grace Glass med Cheech & Chong-tryck i svart på vitt på hals och botten. Bongen är gjord av 5 mm tjockt borosilikatglas och har ett six-shooter diffuser-chillum för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. En plugg följer med till lufthålet så du har möjlighet..
1 199 SEK
Exkl moms:959 SEK
Grace Glass | Cheech och Chong - High Rollers Bong (35cm)
Nyhet
Cheech & Chong tub-bong från Grace Glass med High Roller-tryck i svart på orange. Bongen är gjord av 5 mm tjockt borosilikatglas och har en showerhead-perkolator för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. Koppen har ett praktiskt handtag som också fungerar som rullstopp.Höjd..
1 199 SEK
Exkl moms:959 SEK
G-Rollz | Banksy - Paintroller Rat Bong (42cm)
Nyhet
Banksy Beaker-bong från G-Rollz med konstnärens Paintroller Rat artwork tryckt på hals och botten. Bongen är gjord av 5 mm tjockt borosilikatglas och har en tree-armad perkolator och diffuser-chillum för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. En plugg följer med till lufthålet s..
1 499 SEK
Exkl moms:1 199 SEK
Amsterdam | Limited Edition Electro Coat Bong (42cm)
Nyhet
Electro Coat-bong från Amsterdam. Denna galvaniserade beaker-bong med matt nummermönster på skinande blågrön bakgrund är en limited edition-bong gjord av 7 mm tjockt borosilikatglas. Med slittat chillum och is-stopp får du rök som är både filtrerad och kyld. Koppen har ett praktiskt handtag som även..
1 199 SEK
Exkl moms:959 SEK
Amsterdam | Limited Edition Electro Coat Bong (42cm)
Nyhet
Electro Coat-bong från Amsterdam. Denna galvaniserade beaker-bong med matt nummermönster på skinande lilaskiftande bakgrund är en limited edition-bong gjord av 7 mm tjockt borosilikatglas. Med slittat chillum och is-stopp får du rök som är både filtrerad och kyld. Koppen har ett praktiskt handtag so..
1 199 SEK
Exkl moms:959 SEK
DynaVap presenterar Chill Steel Pipe som är kompatibel med alla DynaVaps vaporizers. Denna bong är gjord av livsmedelklassat rostfritt stål med keramisk yta på insidan, och kommer med ett aluminiumrör och kopp av borosilikatglas. Basen har dubbla väggar som isolerar och håller vattnet kallt. Fyller ..
1 399 SEK
Exkl moms:1 119 SEK
Limited Series-bong från Amsterdam gjord av tåligt borosilikatglas med gröna detaljer. Denna bong har två perkolatorer för extra filtrering som gör din rök lenare. Koppen har ett handtag som även funkar som rullstopp.Höjd: 15 cmSocket: 14 mm (en del 14,5 mm kan funka)..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Limited Edition-bong från Amsterdam i special-series-design. Bongen är gjord av tåligt borosilikatglas med munstycke och knopp i blått samt slittat chillum för filtrering.Höjd: 15 cmSocket: 14,5 mm..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Beaker-bong med skimrande regnbågsfärgad yta från Black Leaf. Bongen har ett slittat diffuser-chillum och plats för många iskuber som kommer filtrera och kyla ner din rök. En plugg följer med till lufthålet så du har möjligheten att avnjuta en annan vinkel och som även förenklar rengöringen. Koppen ..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Amsterdam-bong med en något unik design som lär kunna bidra till ett och annat rökigt samtal. Bongen är gjord av tåligt borosilikatglas med svamp-tryck och skulpterad Homer Simpson. Den har ett slittat chillum för filtrering och is-stopp så du kan kyla din rök med iskuber. Koppen har ett praktiskt h..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Mushroom Monster-bong från Amsterdam, gjord av högkvalitativt borosilikatglas som skulpterats till ett monster med ögon och tänder som lyser i mörkret. Bongen har isstopp och slittat chillum så du kan avnjuta kyld och len rök. Koppen har ett praktiskt handtag som också fungerar som rullstopp.Höjd: 3..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Visar 1 till 12 av 197 (17 Sidor)