Varukorg

Bongar

Bongar kommer i alla storlekar, färger och funktioner med ett enda mål - att filtrera och kyla ner din rök och göra det lenare för din hals. Bongar kan användas direkt med örter, men även med vaporizers! Kanske vill du ha en enkel bordsbong? Eller en bong med perkolator? För effektivaste kylning kan du även ta en med is-stopp, där några kuber is gör magi med dina örter. Vårt utbud av bongar garanterar att du hittar en som passar dig - oavsett dina krav.

Mini Heavy Beaker-bong från BioHazard gjord av klart borosilikatglas med stadig bas. Koppen har rullstopp som även kan funka som handtag. Bongens portabla storlek gör den lätt att bära med sig.Höjd: 13 cmSocket: 18,8 mmDiameter: 25 mm..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Glasbong från BioHazard med böjd hals och tjock stadig bas. Bongen har två grid-perkolatorer, en liten på botten och en större i mitten, som tillsammans både filtrerar och kyler röken innan den når din mun. Koppen har swirldesign. Bongen har ett gasmaskstryck på mittdelen och logo på halsen.Höjd: 30..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Trött på vanlig bong-rökning? Då kanske denna Flame Skull Gasmasks-bong från Amsterdam är nåt för dig! Bongen är gjord av akryl med skallform. Gasmasken ser ut som en skalle med eldflammor och har justerbara spännen som passar de flesta huvudstorlekar och som ser till att inget av röken smiter ut. B..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Trött på vanlig bong-rökning? Då kanske denna Pink Skull Gasmasks-bong från Amsterdam är nåt för dig! Bongen är gjord av akryl med skallform. Gasmasken är målad i rosa, blå och vit färg som lyser i mörkret och har justerbara spännen som passar de flesta huvudstorlekar.Bong-höjd: 23 cmSocket: Gummiso..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Fint formad recycle-bong från Grace Glass med perkolator och detaljer i blått. Bongen är gjord av tåligt borosilikatglas med stadig bas. Koppen har ett praktiskt handtag, för att enkelt kunna hanteras, som även funkar som rullstopp.Höjd: 24,5 cmSocket: 18,8 mm..
1 199 SEK
Exkl moms:959 SEK
Mixed Golden Round bong från Amsterdam gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Denna limited edition-bong är mattsvart med guldfärgade detaljer och mönster och har en stadig klock-formad bas med titthål och slittat chillum för filtrering. Koppen har ett praktiskt handtag som också fungerar som rull..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Amsterdam Limited Edition Bubblare gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Den har en lite böjd hals, stadig grön bas med 22 mm tjock botten och slittat chillum för filtrering. Koppen har ett handtag för att lättare kunna hanteras och som även funkar som rullstopp.Höjd: 17 cmSocket: 14,5 mm..
699 SEK
Exkl moms:559 SEK
Limited Edition Beaker-bong från Amsterdam gjord av tåligt borosilikatglas med 22 mm tjock botten. Bongen har showerhead-perkolator och slittat chillum för filtrering. Koppen har ett praktiskt handtag som också fungerar som rullstopp.Höjd: 40 cmSocket: 18,8 mmDiameter: 45 mmTjocklek: 5 mm..
1 199 SEK
Exkl moms:959 SEK
Double Tower bong från Amsterdam gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Denna limited edition-bong har en något böjd hals, stadig 22 mm tjock bas och perkolators för filtrering. Koppen har ett praktiskt handtag som också funkar som rullstopp.Höjd: 33 cmSocket: 14,5 mmDiameter: 65 mm..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Limited edition beaker-bong från Amsterdam. Denna bong är gjord av högkvalitativt borosilikatglas med gröna detaljer. Med slittat chillum, perkolator och is-stopp får du rök som är både filtrerad och kyld. Koppen har ett handtag, för att lättare kunna hanteras, som även fungerar som rullstopp.Höjd: ..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Mixed Electro beaker-bong från Amsterdam. Denna galvaniserade skönhet med skinande metallblått rutmönster på mattblå bakgrund är en limited edition-bong gjord av 7 mm tjockt borosilikatglas. Med slittat chillum och is-stopp får du rök som är både filtrerad och kyld. Koppen har ett handtag, för att l..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Golden Illuminate beaker-bong från Amsterdam. Denna gyllene skönhet med Illuminate-mönster på halsen och glänsande bas är en limited edition-bong gjord av 7 mm tjockt borosilikatglas. Med slittat chillum och is-stopp får du rök som är både filtrerad och kyld. Koppen har ett handtag, för att lättare ..
749 SEK
Exkl moms:599 SEK
Visar 1 till 12 av 167 (14 Sidor)