Varukorg

Vattenpipor

Sen urminnes tider har vattenpipor använts flitigt som ett sätt att varva ner och umgås med vänner och familj. Trots att historiken bakom vattenpipan är omdebatterad, antas det att vattenpipan skapades i området som idag är Iran ner till Indien. Vattenpipor kan användas till örter, melass och tobak. Glöm inte att köpa till kol och vår nikotinfria tobak för en komplett upplevelse.

Klicka här om du letar efter bongar för rökning av örter och tobak.

Al Malik Ait Melloul 50 cm Svart
Nyhet
Ait Melloul är en elegant vattenpipa med hög kvalitet från Champ Al Malik. Vattenpipan är 50 cm hög med målad glasvas, rökdon i metall, keramikkopp och dubbla slangar för att kunna dela röksessionen med en vän.Kommer komplett med tång och packning, lägg endast till kol, folie och nikotinfri tobak fö..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Jr. AK-vattenpipan från Shisha Sensation är kanske inte nåt för pacifisten men lär bli ett iögonfallande inslag i ditt hem. Vattenpipan är 84 cm hög och har en tvättbar slang i silikon och glasmunstycke. Och trots dess Kalashnikov-design kommer Junior AK att bjuda på många sköna och avslappnande rök..
1 499 SEK
Exkl moms:1 199 SEK
Traditionell vattenpipa från Khalil Mamoon, en av världens största tillverkare. Tillverkad i Egypten. Med vackra detaljer på glaset och ett rökdon i rostfritt stål, ger den här vattenpipan en minnesvärd upplevelse oavsett om du röker själv eller med sällskap. Vattenpipan är cirka 71 cm hög. ..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Marrakech vattenpipa från Al Malik är en stilren modell i elegant metallisk färg med svart slang. Denna pipa är enkel att använda och rengöra, och kommer med en keramisk kopp med stor yta för din tobak. Kommer komplett med kammare, tång, kopp och två slangar. Köp endast till kol, folie och nikotinfr..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Oujda från Al Malik är en vattenpipa gjord i en vacker röd färg med matchande detaljer. Kommer komplett med kammare, tång, kopp och två slangar. Köp endast till kol, folie och nikotinfri tobak för att komma igång! Höjd: Cirka 37 cm.    ..
449 SEK
Exkl moms:359 SEK
Inzegan från Al Malik är en vattenpipa med dubbla slangar för att kunna dela röksessionen med en vän. Kommer komplett med kammare, tång, kopp och två slangar. Köp endast till kol, folie och nikotinfri tobak för att komma igång! Höjd: Cirka 43 cm  ..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Khalil Mamoon Halzona är en vattenpipa som är drygt 81 cm hög och är en handgjord egyptisk pipa som levererar stora moln. Khalil Mamoon är tack vare sin patenterade tillverkningsprocess, en av de största tillverkarna i världen utav vattenpipor.OBS! Denna pipa kommer endast med vas, rökdon och packni..
1 299 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
Traditionell egyptisk vattenpipa från ett av de mest kända märken i världen. Denna vattenpipa undergår en patenterad tillverkningsprocess som är unikt för Khalil Mamoon och kännetecknas av starka bloss. Rökdonet är av mässing och vattenpipan är cirka 60 cm hög. Inkluderar vas, rökdon, askfat, och..
1 299 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
AMY Stillness R har en enkel och klassisk look med en regnbågsfärgad vas. Vattenpipan är 46 cm hög och kommer komplett med allt du behöver för att starta en session. Lägg endast till kol, folie och tobak för att komma igång med din session.  ..
1 299 SEK
Exkl moms:1 039 SEK
Amy Deluxe 108.02 Mini Mutina Clear (Matt schwarze Säule)
Fynd
AMY 108.02 är en vacker vattenpipa från AMYs Oriental-serie av vattenpipor, och är en underbar blandning av traditionell design med modern ingenjörskonst. Glaset på vattenpipan är dekorerat med guldfolie i ett harmoniskt mönster med rökdon gjort av mässing. Slangen är gjord av silikon och slutar med..
899 SEK 1 299 SEK
Exkl moms:719 SEK
Unio 005.02 från Amy Deluxe är en vattenpipa där rökdonet är helt gjort av aluminium. Koppla enkelt in slangen (inkluderad) och njut av starka moln från denna kraftiga vattenpipa som är 55 cm hög. Unio 005.02 kommer komplett med slang, tång, kopp och vas. Lägg endast till kol, folie och tobak för..
1 199 SEK
Exkl moms:959 SEK
Aladin MVP 360 'Black Stripes'
Fynd
MVP 360 från Aladin kommer med en stilren kammare och ger trots sin höjd på 36 cm starka rökmoln. Denna vattenpipa kommer komplett med slang, tallrik, tång och munstycke.  Lägg endast till kol, folie och tobak för att komma igång med din session.  ..
899 SEK 1 299 SEK
Exkl moms:719 SEK
Visar 1 till 12 av 58 (5 Sidor)