Varukorg

Vattenpipor

Sen urminnes tider har vattenpipor använts flitigt som ett sätt att varva ner och umgås med vänner och familj. Trots att historiken bakom vattenpipan är omdebatterad, antas det att vattenpipan skapades i området som idag är Iran ner till Indien. Vattenpipor kan användas till örter, melass och tobak. Glöm inte att köpa till kol och vår nikotinfria tobak för en komplett upplevelse.

Klicka här om du letar efter bongar för rökning av örter och tobak.

Alux M5 är en vattenpipa från Aladin med rökpelare i aluminium och mönsterskuren transparent glasvas. Vattenpipan kommer med en Mockingbird-kolhållare, Optimus Eco-kopp och en slang med munstycke. Den kan göras om så den funkar med två slangar.Höjd: 47 cm..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Liten Vattenpipa från Aladin med klar akrylvas. Vattenpipan kommer med en Mockingbird-kolhållare, Optimus Eco-kopp och en slang med munstycke.Höjd: 22 cm..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Guercif Vattenpipa från Champ Al Malik med blåsvart design på både rökpelare och vas. Vattenpipan kommer med keramikkopp, en slang och praktisk tång. Den kan göras om så den funkar med två slangar.Höjd: 48 cm..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Stilig vattenpipa från Champ Al Malik med guldfärgad aluminiumrökpelare och glasvas med dekorativt mönstrad rand. En terrakottakopp, svart slang och praktisk tång ingår.Höjd: 50 cmBasdiameter: 12 cm..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Sefrou vattenpipa från Champ Al Malik i futuristisk design med mönsterskuret vindskydd och klar tubvas. Vattenpipan kommer med keramisk kopp, praktisk tång och en slang med munstycke.Höjd: 28 cm..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Akka vattenpipa från Champ Al Malik. Denna lilla vattenpipa är gjord i akryl och finns i färgerna blå, lila, orange och transparent. Metallkopp, silikonslang och praktisk tång ingår.Höjd: 23 cmBasdiameter: 7 cmVattenpiporna levereras slumpvis utvalt. Om du önskar dig en särskild färg, skriv en order..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Liten vattenpipa från Champ Al Malik med pumpaformad glasvas i grönt, gult och rött. Rökpelaren har en dekorativ kristallskuren glasboll i mitten. En röd keramikkopp, grön plastslang och praktisk tång ingår.Höjd: 25 cmBasdiameter: 10 cm..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Vattenpipa från Champ Al Malik med svart rökpelare och glasvas formad som en skalle med handtag. En keramisk kopp, slang och praktisk tång ingår.Höjd: 30 cmBasdiameter: 10 cm..
289 SEK
Exkl moms:231 SEK
Vattenpipa från Champ Al Malik med transparent glasvas med blå botten och aluminiumpelare. En keramikkopp, slang och praktisk tång ingår.Höjd: 55 cmBasdiameter: 14 cm..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Liten vattenpipa från Champ Al Malik med glasvas formad som ett huvud med horn. Rökpelaren är gjord med dekorativa sfärer. En keramisk kopp, slang och praktisk tång ingår.Höjd: 20 cmBasdiameter: 5 cm..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Vattenpipa från Champ Al Malik med skimrande glasvas och mattsvart rökpelare. En keramikkopp, slang och praktisk tång ingår.Höjd: 50 cmBasdiameter: 15 cm..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Vattenpipa från Champ Al Malik med svart glasvas och glänsande rökpelare av järn. En keramikkopp, slang och praktisk tång ingår.Höjd: 42 cmBasdiameter: 10 cm..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Visar 1 till 12 av 57 (5 Sidor)