Varukorg

Pipor

Här hittar du vår samling av olika pipor från hela världen. De mest klassiska är våra träpipor, stenpipor, glaspipor och metallpipor som finns i alla möjliga storlekar och prisklasser. Utöver de mer traditionella varianterna har vi även bubblare med vattenfiltrering, pipor med stealth i fokus, små pipor med nyckelring, one hitters, klassiska chillums och mycket mer. En klar fördel med att röka pipa istället för att rulla egna cigaretter är att det är mycket lättare att röka rena örter och man slipper använda sig av tobak för att dryga ut örtblandningen. Det är dessutom väldigt praktiskt att kunna ladda pipan med en liten nypa vid behov. De flesta pipor är så små att du lätt kan packa ner den i en ryggsäck eller i fickan för att ha med sig ut på äventyr. Tar du hand om din pipa och rengör den med jämna mellanrum kommer den räcka en hel livstid!

En lyxig likväl hållbar Spirit-pipa från Calumet. Denna deluxe-modell, som kallas Wiyaka, är handgjord av bokträ och levereras i en vacker träask tillsammans med en nätsked, aktivt-kol-filter och hampaveke.Pipan är 3-delsansluten, vilket gör att du kan separera munstycke, rör och kopp för enklare re..
649 SEK 849 SEK
Exkl moms:519 SEK
Blunty Twist är pipan för dig som vill röka och uppleva smakerna rent och utan tillsatser.  Hur du använder en Blunty Twist: 1. Dra bort munstycket så du endast har glasröret med ena sidan igentäppt med silikonlock. 2. Fyll upp pipan med dina örter. 3. Skruva försiktigt ner munstyc..
149 SEK 269 SEK
Exkl moms:119 SEK
Glaspipa från Grace Glass med ökentema. Klassisk skedform på koppen och gjord på borosilikatglas som har utökad värmetålighet jämfört med vanligt glas. Ögonen på skorpionen har ‘glow in the dark’-funktion! Längd: 10,5 cm..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Blunty Twist är pipan för dig som vill röka och uppleva smakerna rent och utan tillsatser.  Hur du använder en Blunty Twist: 1. Dra bort munstycket så du endast har glasröret med ena sidan igentäppt med silikonlock. 2. Fyll upp pipan med dina örter. 3. Skruva försiktigt ner munstyc..
199 SEK 269 SEK
Exkl moms:159 SEK
Blunty Twist är pipan för dig som vill röka och uppleva smakerna rent och utan tillsatser. Munstycket på denna Blunty Twist fungerar även som vattenadapter och kan med fördel användas med bongar och bubblare. Hur du använder en Blunty Twist: 1. Dra bort munstycket så du endast har glasröret m..
189 SEK 269 SEK
Exkl moms:151 SEK
RYOT Super Magnetic Dugout är en produkt där du får en One Hitter i en låda som även fungerar fint att förvara örter i. Med det patenterade locket kommer dina örter inte avge några dofter heller. Hela asken har en pistolform som är väldigt bekväm för handen, och den är dessutom förstärkt med alum..
499 SEK 669 SEK
Exkl moms:399 SEK
En glaspipa från Ooze som du smidigt kan fylla upp med örter. Pipan passar dig som inte har tiden att rulla med papper eller är ute efter något enkelt att använda när du är ute. Pipan kommer i osorterade färger och levereras i ett rör för att skydda pipan när du inte använder den...
169 SEK 229 SEK
Exkl moms:135 SEK
Kopp i metall med standardgänga som passar de flesta pipor.  ..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Stor kopp i metall med standardgänga, passar de flesta metallpipor...
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Glas chillum från Black Leaf, komplett med en chillum sten. Klart glas innebär att du visuellt kan se röken stiga. Då denna chillum inte har ett filter använder man sig utav stenen genom att placera den i chillumen innan du röker...
99 SEK 139 SEK
Exkl moms:79 SEK
En liten pipa som kan få dig att flyga..fyll endast på med din önskade ört på dess baksida och inhalera från stjärtfjädern. En högt rekommenderad pipa från Smoketower!  ..
99 SEK 199 SEK
Exkl moms:79 SEK
Calumet tillverkar sina Spirit Pipe-pipor för rökare som uppskattar traditionellt utfört hantverk, vackert detaljarbete och mycket hög kvalitet. På grund av grundarens kärlek till naturen är träsorterna noggrant utvalda för att säkerställa en miljövänlig och ekologiskt hållbar tillverkning. Därför b..
599 SEK 899 SEK
Exkl moms:479 SEK
Visar 1 till 12 av 125 (11 Sidor)