Varukorg

Askfat

Askkoppen används både inom- och utomhus men oavsett hur den används är den ett stilfullt, klassiskt (och klassigt!) och praktiskt inslag i vardagen, för att inte tala om att det alltid är en uppskattad present! Det finns varianter i glas, keramik, metall och till och med eldrivna som suger upp röken för att förhindra att det luktar illa i bilen eller på kontoret. Flera stycken av våra askkoppar är från kända tillverkare och gjorda av mycket högkvalitativt glas som tål mer än vanligt, andra har bra finesser såsom ett lock vilket är perfekt om man inte vill skräpa ner i naturen utan ta fimparna med sig!

0
Askfat (Canna)
Nyhet
Askfat i tjockt glas med ett svart löv på rasta-färger. Askfatet har två springor där din cigg kan vila mellan puffarna.Storlek: ca 9 x 9 x 4 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Champ | Askkopp Mugg
Nyhet
Askopp från Champ med en bas som är lika stor som en take-away mugg, vilket innebär att du utan problem kan använda den i i mugghållare med standardstorlek.Rymlig askopp som enkelt kan tömmas. De olika färgerna levereras slumpvis utvalt. Om du önskar dig en särskild färg, skriv en orderkommenta..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Högkvalitativt askfat i metall från G-Rollz med Banksy's Graffiti originalmotiv och fördjupningar där cigaretter kan vila mellan blossen.Diameter: 13,5 cm..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Högkvalitativt askfat i metall från G-Rollz med Cheech & Chong originalmotiv och fördjupningar där cigaretter kan vila mellan blossen. Finns med två olika motiv som väljs slumpvis vid leverans.Diameter: 13,5 cm..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Högkvalitativt askfat i metall från G-Rollz med motiven 'Reflect' och 'Colossal Dream'. Askfatet har fördjupningar där cigaretter kan vila mellan blossen. De två olika motiven väljs slumpvis vid leverans.Diameter: 13,5 cm..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Högkvalitativt askfat i metall från G-Rollz med originalmotivet 'Neon Amsterdam' från Hello Kitty(TM). Askfatet har fördjupningar där cigaretter kan vila mellan blossen.Diameter: 13,5 cm..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Högkvalitativt askfat i metall från G-Rollz med originalmotivet 'Kimono Pink' från Hello Kitty(TM). Askfatet har fördjupningar där cigaretter kan vila mellan blossen.Diameter: 13,5 cm..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Rosa Askfat i keramik med 'I Love Weed' tryckt i mitten. Askfatet har en rektangulär form med fyra jointhållare. I ett av hörnen finns det ett litet hål där du kan placera en rökelsepinne.Storlek: 136 x 102 x 28 mm..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Runt askfat i metall från Elements med deras signaturbild av hav och himmel. Botten på askfatet är täckt med magnet som sätter sig stadigt fast på din rullbricka i metall m.m.Diameter: 14 cm..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Rund askkopp från Champ High gjord i tjockt glas. Askfaten har lövdesign i sex olika varianter och tre skåror där du kan vila din joint.Antal: 1 stHöjd: 34 mmDiameter: 85 mmAskfaten levereras slumpvis utvalda. Om du önskar dig ett särskilt motiv, skriv en orderkommentar i kassan så fixar vi om motiv..
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
Färgglatt klassiskt Push-askfat i metall från Champ. Döljer aska och cigarettfimpar, som även inte riskerar att blåsa bort vid rökning utomhus. Lyft på locket för tömning. Askfaten finns i lila, blå, rosa, grön, orange och svart.Höjd: 9,7 cmDiameter: 9,5 cmAntal: 1 stAskfatet levereras slumpvis..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Klassiskt Push-askfat i metall från Champ. Döljer aska och cigarettfimpar, som även inte riskerar att blåsa bort vid rökning utomhus. Lyft på locket för tömning.Höjd: 9,4 cmDiameter: 9,5 cmVid återförsäljarköp: 6 st/display..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Visar 1 till 12 av 27 (3 Sidor)