Varukorg

Gasbrännare

En ordentlig gasbrännare underlättar dabbing-processen nämnvärt och gör det dessutom till en roligare upplevelse. Mindre stormtändare kan också fungera men är inte lika effektiva och tar därför längre tid än en riktig Newport eller motsvarande gasbrännare. Dessa facklor är säkra, robusta och välgjorda med flertalet funktioner som gör din dab-upplevelse så bra som möjligt. Glöm inte att köpa butangas också!

0
Vertigo Cyclone Torch kommer med en trippel vindbeständig låga och ger dig en perfekt och jämn värme så att du enkelt kan tända din pipa eller DynaVap.Vänligen notera: Tändaren är ej fylld, så se till att investera i en flaska tändargas...
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
Vänligen notera! Denna enhet kommer utan 18650 batterier, vänligen lägg till dessa i "Addons" ovanför denna text. Enheten behöver alltså 2 x 18650 och en bong för att fungera.Var en del av dabbing revolutionen med det nya eNail dab kitet från Ispire. Du behöver inte längre gissa dig till dina temper..
1 799 SEK
Exkl moms:1 439 SEK
T400 är en högkvalitativ gasbrännare som lämpar sig lika väl för matlagning som för dabbing med koncentrat. Rekommenderas! Information: Justerbar storlek på lågan Uppnår över 1400 grader Barnsäker tändning och låsfunktion Ergonomiskt utformad Fungerar i alla vinklar Står upp stabilt och säk..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
En liten gasbrännare från PROF med det mesta man kan förvänta sig av en brännare i denna prisklass. Perfekt att tända kol för vattenpipor och att för värma nails att använda på koncentrat. Höjd: 10 cm Diameter: 3,5 cm Justerbar låga Säkerhetslås Elektronisk tändning Stabil fot Tändaren finn..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
En flaska högkvalitativ butangas från Silver Match, för påfyllning av tändare och extrahering av dina egna örtkoncentrat. Passar utmärkt för stormtändare, gasbrännare och Clipper-tändare - samt alla andra påfyllningsbara tändare. Med flera medföljande munstycken för att säkerställa att den passar al..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
En gasbrännare med blå flamma som lämpar sig för exempelvis upphettning av nails, Vapocane och glaspipor där man eldar direkt på glaset. För dig som kräver högre prestanda än med vanliga småtändare. Lämpar sig för dabbing med koncentrat. Står stabilt på plana ytor. Information: Längd: 16 cm Max..
279 SEK
Exkl moms:223 SEK
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)