Varukorg

Oljeriggar

En oljerigg är speciellt framtagen för användning med koncentrat eller så har den alla tillbehör som krävs med i förpackningen. Oftast lite mindre än traditionella bongar och påminner mer om bubblare med avancerade percolators för filtreringen, vissa har även så kallade recycle-kammare för riktiga dabmasters. De flesta har medföljande nail i glas med tillhörande dome, några har även medföljande nail i titan. Tänk på att inte värma quartz- och glasnails lika mycket som titan då de lätt kan spricka. Vi säljer också flera typer separat tillsammans med carb caps, dabbers och annat. Happy dabbing!

Dabbrigg gjord av borosilikatglas dekorerat med vackert etsad och frostad Killer Bee-design. Riggen är ca 18 cm hög i beaker-modell med rak hals och en showerhead-perkolator. En 14 mm Quartz-nail följer med...
1 399 SEK
Exkl moms:1 119 SEK
Oljerigg gjord av borosilikatglas dekorerat med vackert etsad och frostad Killer-Bee-design. Riggen är ca 20 cm hög och har en tjock och stadig bas, en något böjd hals och en showerhead-perkolator. En 14 mm Quartz-nail följer med...
1 399 SEK
Exkl moms:1 119 SEK
Oljerigg gjord av borosilikatglas dekorerat med vackert etsad och frostad Honeycomb-design. Riggen är ca 23 cm hög och har en tjock och stadig bas, rak hals och en showerhead-perkolator. En 14 mm Quartz-nail följer med...
1 199 SEK
Exkl moms:959 SEK
Liten och behändig bong från Blaze Glass Recycle, perfekt för att röka både örter och koncentrat. Den är gjord av högkvalitativt havsgrönt borsilikatglas och kommer med både kopp och banger.Bongen är av recycle-typ med effektiv vattenfiltrering och tack vare hole-diffusern och det extra varvet g..
699 SEK 899 SEK
Exkl moms:559 SEK
Väldigt unik och speciell oljerigg med en banger som låter dig njuta av extrakt såsom koncentrat och vax. Använd riggen genom att hetta upp bangerns underdel med en stormtändare eller tändare. Placera därefter ditt koncentrat i bangern med hjälp av en dabber. Det rekommenderas att du använder en car..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Kombinerad oljerigg/ört bong i unik och lekfull design. Cirka 19,5 cm hög och kommer med både en banger och en ört kopp beroende på vad tillfället kräver. Bongen är recycler typ och betyder kort sagt att vattenfiltrering är effektivare än bongar utan denna funktion...
949 SEK
Exkl moms:759 SEK
Behändig och proffsig handgjord bong från Bent Glass, gjord på värmetåligt borosilikatglas och kommer med en nail och kopp för koncentrat. Bongen är inte högre än 20 cm men tävlar ändå med de större bongarna när det gäller effektivitet. Tjocklek på glas cirka 3,3 mm.Socket: 18,8 mm ..
999 SEK 1 399 SEK
Exkl moms:799 SEK
En oljerigg från otroligt populära PieceMaker som du diskret och enkelt kan packa ner i väskan. Tack vare sin annorlunda konstruktion och det faktum att den är gjord av silikon, behöver du inte oroa dig för olyckor på samma sätt som med en bong eller rigg av glas. Silikonet är food-safe&nb..
799 SEK 1 149 SEK
Exkl moms:639 SEK
Hybrid - lämplig för både örter och koncentrat  __________________________________________________________________ Smidig och nätt hybrid-bong från Ooze med silikonöverdrag som dels hjälper den stå stadigare på bordet tack vare materialet men som även skyddar bongen om du skulle tappa den..
699 SEK 869 SEK
Exkl moms:559 SEK
Special Recycler För koncentrat Special Recycler bong från Thug Life, gjord av borosilikatglas med 20 cm höjd. Den har en slitsad perkolator som bryter ner din rök och en oljekopp som sitter i en 14,5 mm socket. ..
329 SEK 439 SEK
Exkl moms:263 SEK
Blaze Glass Showerhead perkolatorCharmig oljerigg från Blaze Glass med showerhead-perkolator. För användning av koncentrat. Riggen är 4 mm tjock och greppvänlig tack vare mönstret. Riggen kan även användas som bong, i det fallet kan du köpa till en ört kopp med 14,5 mm socket. ..
749 SEK
Exkl moms:599 SEK
Detta bongtillbehör är skapat för att evaporera örter, brownies och andra oljor. Den passar alla bongar med standard 14,4mm uttag. Vid användning, placera örter, brownies eller koncentraten i koppen och värm underifrån. Detta skapar en evaporeringsprocess, som kan likställas med en vaporiz..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Visar 1 till 12 av 22 (2 Sidor)