Varukorg

Oljeriggar

En oljerigg är speciellt framtagen för användning med koncentrat eller så har den alla tillbehör som krävs med i förpackningen. Oftast lite mindre än traditionella bongar och påminner mer om bubblare med avancerade percolators för filtreringen, vissa har även så kallade recycle-kammare för riktiga dabmasters. De flesta har medföljande nail i glas med tillhörande dome, några har även medföljande nail i titan. Tänk på att inte värma quartz- och glasnails lika mycket som titan då de lätt kan spricka. Vi säljer också flera typer separat tillsammans med carb caps, dabbers och annat. Happy dabbing!

Pure Glass | Solaris Dabrig (20cm)
Nyhet
Solaris dabbrigg från Pure Glass med böjd hals och stadig bas. Riggen är gjord av högkvalitativt borosilikatglas med perkolator-filtrering. Koppen har ett handtag som också funkar som rullstopp.Höjd: 20 cmSocket: 10 mm..
2 999 SEK
Exkl moms:2 399 SEK
Minimalistisk oljerigg från Biohazard som är liten nog att ta med sig på resan samtidigt som den är stor nog att ge generösa hits. Riggen är ca 13 cm hög och har en miniatyr-perkolator. Nail av typen hane medföljer...
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Minimalistisk oljerigg från Biohazard som är liten nog att ta med sig på resan samtidigt som den är stor nog att ge generösa hits. Riggen är ca 13 cm hög och har en miniatyr-perkolator. Nail av typen hane medföljer...
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Dabbing 2.0 med portabla dabb-riggen XMax Daboo från XVape. Detta elektriska dabbing-kit är en sk nectar collector som kommer ge dig ren och len smak genom bubblar-munstycket i glas. Den sätts på genom att trycka på knappen tre gånger och värms upp snabbt tack vare kvarts-coilen. Genom att trycka på..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Amsterdam Limited Edition Special Series-rigg gjord av klart högkvalitativt borosilikatglas med blå detaljer. Den har en aning böjd hals, stadig bas och slittat chillum för filtrering.Höjd: 15 cmSocket: 14,5 mm..
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Amsterdam Limited Edition Silver Bubblar-rigg gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Den har en aning böjd hals, stadig bas och showerhead-perkolator för filtrering.Höjd: 15 cmSocket: 14,5 mmTjocklek: 4 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Amsterdam Limited Edition Silver Bubblar-rigg gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Den har en aning böjd hals, stadig bas och slittat chillum för filtrering.Höjd: 15 cmSocket: 14,5 mmTjocklek: 4 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Round Base oljerigg från Amsterdam gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Denna limited edition-rigg har en lite böjd hals, stadig bas med frostat mönster och slittat chillum för filtrering.Höjd: 20 cmSocket: 14,5 mm..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Special-formad oljerigg från Amsterdam gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Denna lilla limited edition-rigg har en lite böjd hals, klockformad bas och slittat chillum för filtrering.Höjd: 16 cmSocket: 14,5 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Reclaim Catcher från Black Leaf gjord av borosilikatglas med diffuser som kyler din ånga. Reclaim Catchern används under dabbning för att fånga upp det material som inte förångas och som annars hamnar i vattnet eller på riggens väggar. Sätt fångaren mellan banger och chillum så kommer det oångade ma..
349 SEK
Exkl moms:279 SEK
Black Leaf | Reclaim Catcher
Fynd
Reclaim Catcher från Black Leaf gjord av borosilikatglas med färgglad silikonbehållare. Reclaim Catchern används under dabbning för att fånga upp det material som inte förångas och som annars hamnar i vattnet eller på riggens väggar. Sätt fångaren mellan banger och chillum så kommer det oångade mate..
269 SEK 349 SEK
Exkl moms:215 SEK
2-pack Meeni dabbpipa från 710IL, gjorda av glas med kopphål på 5 mm i diameter.Längd: 12 cm..
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
Visar 1 till 12 av 35 (3 Sidor)