Varukorg

Oljeriggar

En oljerigg är speciellt framtagen för användning med koncentrat eller så har den alla tillbehör som krävs med i förpackningen. Oftast lite mindre än traditionella bongar och påminner mer om bubblare med avancerade percolators för filtreringen, vissa har även så kallade recycle-kammare för riktiga dabmasters. De flesta har medföljande nail i glas med tillhörande dome, några har även medföljande nail i titan. Tänk på att inte värma quartz- och glasnails lika mycket som titan då de lätt kan spricka. Vi säljer också flera typer separat tillsammans med carb caps, dabbers och annat. Happy dabbing!

0
Amsterdam | Mixed Purple Bent (20cm)
Nyhet
Limited Edition Amsterdam Mixed Purple-bong med något böjd hals. Bongen är gjord av högkvalitativt borosilikatglas med galvaniserad matt finish och ett skinande bladmönster.Höjd: 20 cmSocket: 14,5 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Oljepipa/dabbrigg från Breit i värmetåligt borosilikatglas. Denna pipa har en okomplicerad design som är perfekt för dabbing-nybörjare. Det är bara att hetta upp undersidan av bangern, dabba ditt koncentrat i bangern och andas in röken som bildas. Lätt som en plätt.Höjd: 14 cmDiameter: 53/11 mm..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Solaris dabbrigg från Pure Glass med böjd hals och stadig bas. Riggen är gjord av högkvalitativt borosilikatglas med perkolator-filtrering. Koppen har ett handtag som också funkar som rullstopp.Höjd: 20 cmSocket: 10 mm..
1 899 SEK
Exkl moms:1 519 SEK
BIO Hazard | Hurricane/Honeycomb Dab Rig (23cm)
Fynd
BioHazard oljerigg med Hurricane och Honeycomb disc-perkolatorer för maximerad filtrering och kylning. Denna dabbrigg är gjord av tåligt borosilikatglas med rak hals och stadig bas.Höjd: 23 cmSocket 14,5 mm (Hane)..
599 SEK 899 SEK
Exkl moms:479 SEK
Minimalistisk oljerigg från Biohazard som är liten nog att ta med sig på resan samtidigt som den är stor nog att ge generösa hits. Riggen är ca 13 cm hög och har en miniatyr-perkolator. Nail av typen hane medföljer...
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Minimalistisk oljerigg från Biohazard som är liten nog att ta med sig på resan samtidigt som den är stor nog att ge generösa hits. Riggen är ca 13 cm hög och har en miniatyr-perkolator. Nail av typen hane medföljer...
499 SEK
Exkl moms:399 SEK
Dabbing 2.0 med portabla dabb-riggen XMax Daboo från XVape. Detta elektriska dabbing-kit är en sk nectar collector som kommer ge dig ren och len smak genom bubblar-munstycket i glas. Den sätts på genom att trycka på knappen tre gånger och värms upp snabbt tack vare kvarts-coilen. Genom att trycka på..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Amsterdam Limited Edition Silver Bubblar-rigg gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Den har en aning böjd hals, stadig bas och showerhead-perkolator för filtrering.Höjd: 15 cmSocket: 14,5 mmTjocklek: 4 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Amsterdam Limited Edition Silver Bubblar-rigg gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Den har en aning böjd hals, stadig bas och slittat chillum för filtrering.Höjd: 15 cmSocket: 14,5 mmTjocklek: 4 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Round Base oljerigg från Amsterdam gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Denna limited edition-rigg har en lite böjd hals, stadig bas med frostat mönster och slittat chillum för filtrering.Höjd: 20 cmSocket: 14,5 mm..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Special-formad oljerigg från Amsterdam gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Denna lilla limited edition-rigg har en lite böjd hals, klockformad bas och slittat chillum för filtrering.Höjd: 16 cmSocket: 14,5 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Reclaim Catcher från Black Leaf gjord av borosilikatglas med diffuser som kyler din ånga. Reclaim Catchern används under dabbning för att fånga upp det material som inte förångas och som annars hamnar i vattnet eller på riggens väggar. Sätt fångaren mellan banger och chillum så kommer det oångade ma..
349 SEK
Exkl moms:279 SEK
Visar 1 till 12 av 24 (2 Sidor)