Varukorg

Oljeriggar

En oljerigg är speciellt framtagen för användning med koncentrat eller så har den alla tillbehör som krävs med i förpackningen. Oftast lite mindre än traditionella bongar och påminner mer om bubblare med avancerade percolators för filtreringen, vissa har även så kallade recycle-kammare för riktiga dabmasters. De flesta har medföljande nail i glas med tillhörande dome, några har även medföljande nail i titan. Tänk på att inte värma quartz- och glasnails lika mycket som titan då de lätt kan spricka. Vi säljer också flera typer separat tillsammans med carb caps, dabbers och annat. Happy dabbing!

Liten och rund dabbrigg från 710IL för din olja eller koncentrat. Riggen är 14 cm hög med 5 mm kopp-öppning och löstagbar sockets. Den har ett lufthål som ger dig möjligheten att avnjuta en annan toke-vinkel.Höjd: 14 cm..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Liten och behändig dabbpipa från 710IL för din olja eller koncentrat. Pipan är 14 cm hög med 4 mm kopp-öppning. Fyll den med vatten och njut av avkyld ånga.Höjd: 14 cm..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Liten dabbrigg från 710IL för din olja eller koncentrat. Riggen är 15 cm hög med 6 mm kopp-öppning och löstagbar sockets. Den har ett lufthål som ger dig möjligheten att avnjuta en annan toke-vinkel.Höjd: 15 cm..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
2-pack Meeni dabbpipa från 710IL, gjorda av glas med kopphål på 5 mm i diameter.Längd: 12 cm..
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
Black Leaf | Glass Bong Drum Oil & Herbs
Fynd
'Peak' bongen gjord i mestadels svart borosilikatglas från Black Leaf kan med fördel användas för både örter och koncentrat. Oljeriggen kan lyftas ur och ger dig en 14,5 mm kopp. Koppen har en förlängd hals, och agerar som en ashcatcher som i sin tur ger dig ett renare rökande och håller bongen fräs..
439 SEK 549 SEK
Exkl moms:351 SEK
Väldigt unik och speciell oljerigg med en banger som låter dig njuta av extrakt såsom koncentrat och vax. Använd riggen genom att hetta upp bangerns underdel med en stormtändare eller tändare. Placera därefter ditt koncentrat i bangern med hjälp av en dabber. Det rekommenderas att du använder en car..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
Breit Spherical Oil Pipe clear
Fynd
Denna sfäriska oljerigg av mindre variant from Breit är perfekt för dig som röker koncentrat såsom oljor eller vax. Värm bara oljekoppen med en stormtändare, placera koncentraten på en dabber och placera den på insidan av den nu heta koppen för att röka. Gjord på borosilikatglas och tål höga tempera..
189 SEK 229 SEK
Exkl moms:151 SEK
Dabbing 2.0 med portabla dabb-riggen XMax Daboo från XVape. Detta elektriska dabbing-kit är en sk nectar collector som kommer ge dig ren och len smak genom bubblar-munstycket i glas. Den sätts på genom att trycka på knappen tre gånger och värms upp snabbt tack vare kvarts-coilen. Genom att trycka på..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Amsterdam Limited Edition Silver Bubblar-rigg gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Den har en aning böjd hals, stadig bas och slittat chillum för filtrering.Höjd: 15 cmSocket: 14,5 mmTjocklek: 4 mm..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Amsterdam | Limited Edition Round Base Series (20cm)
Fynd
Round Base oljerigg från Amsterdam gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Denna limited edition-rigg har en lite böjd hals, stadig bas med frostat mönster och slittat chillum för filtrering.Höjd: 20 cmSocket: 14,5 mm..
599 SEK 799 SEK
Exkl moms:479 SEK
Amsterdam | Limited Edition Special Series (16cm)
Fynd
Special-formad oljerigg från Amsterdam gjord av högkvalitativt borosilikatglas. Denna lilla limited edition-rigg har en lite böjd hals, klockformad bas och slittat chillum för filtrering.Höjd: 16 cmSocket: 14,5 mm..
479 SEK 599 SEK
Exkl moms:383 SEK
ST | Oljerigg Blue Rasta
Fynd
En vackert dekorerad dab-rigg för koncentrat från vår egna serie av rökdon i glas. Enklare design utan avancerad filtrering och andra blockerande komponenter för att få ut så mycket smak som möjligt ur terpenerna - den har endast en diffuser-liknande percolator i röret. Lång och böjd hals som gör de..
129 SEK 249 SEK
Exkl moms:103 SEK
Visar 1 till 12 av 28 (3 Sidor)