Varukorg

Carb Caps

När man dabbar händer det ibland att det kommer stora mängder ånga ut från nailen när man slutat inhalera och det beror på att förångningen inte varit effektiv nog. Kör man större dabs är det värt att komplettera med en carb cap som maximerar luftflödet och riktar värmen mot mitten av nailen. Detta gör att man lättare inhalerar en större mängd men också att mindre riskerar att förångas i onödan. Det finns carb caps i både glas, titan och keramik i olika utföranden, vi har flera enklare typer för att komma igång. 

Carb Cap gjord av borosilikatglas. Den här använder du med din oljerigg för att minimera lufttillförseln, vilket ger större bloss. OBS! Levereras i osorterade färger.  ..
110 SEK
Exkl moms:88 SEK
Carb Cap gjord av quartz glas. Den här använder du med din oljerigg för att minimera lufttillförseln, vilket ger större bloss.  ..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Robust och djup banger nail i värmetålig quartz av mycket hög kvalitet. Inklusive en carb cap i borosilikatglas. Design: Genomskinlig Socket: 14,5 mm Storlek: 85 mm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
159 SEK
Exkl moms:127 SEK
Cactus Carb Cap
Fynd
Riktigt fina carb caps i glas. Färgglada och praktiskt utformade med handtag, utmärkt för dina dabs. Storlek: 45 mm Finns i olika färger, vid leverans sker valet slumpvis. Du kan självklart önska dig en specifik färg genom att skriva en kommentar i kassan med reservation för att färgvalet är s..
75 SEK 79 SEK
Exkl moms:60 SEK
Robust och djup banger nail i värmetålig quartz av mycket hög kvalitet. Inklusive en carb cap i borosilikatglas. Design: Genomskinlig Socket: 18,8 mm Storlek: 85 mm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
2x Airflow Carb Cap
Fynd
Snygga carb caps i glas. Smart utformade med handtag och dubbla lufthål som säkerställer att du får både riktat och maximalt luftflöde med dina dabs. Färg: Blå eller Grön Storlek: 35 mm Antal: 1 st Finns i olika färger, vid leverans sker valet slumpvis. Du kan självklart önska dig en spe..
99 SEK 139 SEK
Exkl moms:79 SEK
En riktigt högkvalitativ banger-nail i XL-storlek från Black Leaf. Garanterad att göra varje dabbing-session till ett rent nöje. Inklusive en passande carb cap med handtag och 90-graders böj för bekväm användning. Levereras i en skyddande förvaringsask i metall. Socket: 18,8 mm (Hona) Längd: 70 ..
295 SEK
Exkl moms:236 SEK
En riktigt högkvalitativ banger-nail från Black Leaf. Garanterad att göra varje dabbing-session till ett rent nöje. Inklusive en passande carb cap med handtag och 90-graders böj för bekväm användning. Levereras i en skyddande förvaringsask i metall. Socket: 18,8 mm (Hona) Längd: 86 mm Innerdiam..
295 SEK
Exkl moms:236 SEK
En carb cap och dabber i ett från den tyska tillverkaren Black Leaf, tillverkad i högkvalitativ och extremt värmetålig titan. Dabbern är avtagbar för enklare rengöring och carb capen har ett lufthål för riktad luftgenomströmning. Dabbern har en avsmalnande spets för enkel hantering av koncentrat. ..
179 SEK
Exkl moms:143 SEK
Black Leaf 'T2' Carb Cap & Mini Dabber
Fynd
En carb cap från tyska tillverkaren Black Leaf, tillverkad i högkvalitativ och extremt värmeresistant titan. Med lufthål för riktad luftgenomströmning. På toppen finns även en liten mini-dabber som gör den extra praktisk och enkel att använda. Med Black Leaf T2-tryck på sidan. Höjd: 6 cm Innerdi..
79 SEK 299 SEK
Exkl moms:63 SEK
Quarts Carb cap W/Dabber
Fynd
En carb cap i värmetålig quartz som är speciellt framtagen för att användas ihop med nails i banger-utförande. Passar banger-nails med en innerdiameter på 22 millimeter. Med ett lufthål för god luftgenomströmning och en inbyggd dabber som är cirka 7 centimeter lång. Vid återförsäljarköp: 1 st/pac..
99 SEK 199 SEK
Exkl moms:79 SEK
Black Leaf 'T2' Carb Cap Dabber
Fynd
En praktisk och prisvärd carb cap med en inkluderad dabber från Black Leaf, tillverkad av värmeresistant grade 2-titan, passar de flesta domeless och banger-nails. Dabbern är avtagbar med skruvgänga för enklare rengöring och förvaring. Carb capens yttre diameter är 25 mm, inre diameter är 19 mm, och..
139 SEK 199 SEK
Exkl moms:111 SEK
Visar 1 till 12 av 12 (1 Sidor)