Varukorg

Livsstil

Livsstilen som hör till 420-kulturen är enorm och sträcker sig långt tillbaks i tiden. Hampa går inte att bara att röka och använda som medicin, därför har vi här samlat allt som på något sätt har något att göra med den tillhörande livsstilen. Kläder dekorerade med "rasta-färgerna" (rött, gult, grönt), mössor och andra accessoarer tillverkade av hampa, tryck föreställandes reggae-ikoner och optimistiska citat som handlar om kärlek till livet och plantan. Men också rökelse och värmeljus för den där mysiga hemmakvällen, godis med smak av cannabis, drinkar för att rensa kroppen på gifter, skönhetsprodukter som tvål och kräm med hampa, samt urinprov för hemma-användning. Älskar och lever du livsstilen kommer du garanterat hitta något här som faller dig i smaken!

Officiellt nyckelband från RAW med plats för flertalet nycklar samt en klämma för att fästa på t.ex jeans eller väska. Återförsäljare: 1st/pack..
20 SEK 49 SEK
Exkl moms:16 SEK
Klistermärke 'North Thunderfuck' Storlek: 14,5 x 10,5 cm..
5 SEK
Exkl moms:4 SEK
Klistermärke 'Purple Queen' Storlek: 14,5 x 10,5 cm..
5 SEK
Exkl moms:4 SEK
Naturlig kräm gjord på hampa för hud. Krämen innehåller Omega 3,6 och 9 fettsyror tillsammans med växtextrakt och silver, vilket bidrar till en frisk och välbehållen hud. Passar alla typer av hud, även känslig. Rekommenderad användning: Kan användas vid behov. Bör användas upp 6 månader efter öpp..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Creamcann Q10 är en hudkräm med hög halt av Omega 3,6 och 9 i kombination med koenzymen Q10 och passar all hud, även känslig. Det höga värdet av Q10, hampfröolja och extrakt återfuktar, tillgodoser och hjälper till mot rynkor. Krämen absorberas enkelt och kan användas under smink. Rekommenderad a..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Naturlig shampoo lämpad för alla typer av hud, även känslig. 19 aktiva ingredienser har tagits från växtriket som tillsammans med hampfröoljan håller ditt hår friskt, även i hårbotten. Sandelträ, atlasceder och Panthenol har alla en positiv påverkan på hårets kvalité och tillväxt och återfinns i den..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
Annabis Organisk Hampaolja är gjord på 100% hampaolja och innehåller höga doser av Omega 3 och 6, vilket är väldigt viktigt för människokroppen. Hampaoljan är även rik på vitaminer, mineraler och fytosteroler. Oljan samlar alla dessa egenskaper i en naturlig och gör det lätt att få i sig dessa ämnen..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Duschgel baserad på hampaextrakt tillsammans med hampafröolja som tvättar rent samtidigt som den lugnar och tillgodoser din hud. Innehåller extrakt från bl.a. Ringblomman och provitamin B5 som är lämplig för hud, hår och naglar. Tack vare dessa naturliga ingredienser är denna duschgel inte bara lämp..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
Denna läppbalsam är skapad för både vuxna och barn. Den har inget vatten i sig vilken gör att balsamet effektivt kan skydda dig året om oavsett väder. Hampa läppbalsamet har en hög mängd vegetabiliska oljor och bivax i sig tillsammans med ingredienser från växtriket. Allt detta tillsammans ger ett s..
89 SEK
Exkl moms:71 SEK
Bodycann Body Milk gjord på hampa, innehåller bland annat havssalt, olivolja och aloe vera och är rik på mineraler. Bodymilken är enkel att applicera och kladdar minimalt då den absorberas väldigt fort av huden. Passar all typ av hud, även känslig. Rekommenderad användning: Kan appliceras flera g..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
Denna hudkräm är rik på Omega 3,6 och 9 syror i kombination med 3 typer av hyaluronsyra, bland andra naturliga ingredienser. Den är lämplig för alla typer av hud, även känslig. Tack vare sin fina konsistens är denna kräm väldigt lättabsorberad och kan användas under smink. Rekommenderad användnin..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Creamcann Q10 ansiktskräm är gjord på naturlig hampa, rikligt med Omega 3,6 och 9 tillsammans med koenzymen Q10. Detta gör att denna kräm passar all slags hud, framförallt torrt och känslig. Kan användas efter rakning, och kladdar ej. Rekommenderad användning: Hudkräm för ansikte och nacke. ..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Visar 1 till 12 av 123 (11 Sidor)