Varukorg

Livsstil

Livsstilen som hör till 420-kulturen är enorm och sträcker sig långt tillbaks i tiden. Hampa går inte att bara att röka och använda som medicin, därför har vi här samlat allt som på något sätt har något att göra med den tillhörande livsstilen. Kläder dekorerade med "rasta-färgerna" (rött, gult, grönt), mössor och andra accessoarer tillverkade av hampa, tryck föreställandes reggae-ikoner och optimistiska citat som handlar om kärlek till livet och plantan. Men också rökelse och värmeljus för den där mysiga hemmakvällen, godis med smak av cannabis, drinkar för att rensa kroppen på gifter, skönhetsprodukter som tvål och kräm med hampa, samt urinprov för hemma-användning. Älskar och lever du livsstilen kommer du garanterat hitta något här som faller dig i smaken!

Dr. Greenlove Klubbor | Bubblegum x GSC
Nyhet
Dr. Greenlove-klubbor som är perfekta att ha nära till hands när du är sugen på något sött och gott. Med tuggummi i mitten för en trevlig avslutning.Smak: Girl Scout CookiesVåra produkter är 100% lagliga och innehåller inga olagliga ämnen såsom THC eller CBD.Ingredienser: Glukossirap, socker, gummib..
7 SEK
Exkl moms:6 SEK
Dr. Greenlove Klubbor | Bubblegum x Mango Haze
Nyhet
Dr. Greenlove-klubbor som är perfekta att ha nära till hands när du är sugen på något sött och gott. Med tuggummi i mitten för en trevlig avslutning.Smak: Mango HazeVåra produkter är 100% lagliga och innehåller inga olagliga ämnen såsom THC eller CBD.Ingredienser: Glukossirap, socker, gummibas, surh..
7 SEK
Exkl moms:6 SEK
Dr. Greenlove Klubbor | Bubblegum x Purple Haze
Nyhet
Dr. Greenlove-klubbor som är perfekta att ha nära till hands när du är sugen på något sött och gott. Med tuggummi i mitten för en trevlig avslutning.Smak: Purple HazeVåra produkter är 100% lagliga och innehåller inga olagliga ämnen såsom THC eller CBD.Ingredienser: Glukossirap, socker, gummibas, sur..
7 SEK
Exkl moms:6 SEK
Fast Buds | Brosch
Nyhet
En brosch att fästa på din väska, skjorta eller vart du än tycker det passar!Storlek cirka: 4,5 cm..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
RAW-klistermärket "Art Deco Girl" föreställande en rökande tjej med mössa och glasögon i vitt, svart och rött.Diameter: ca 8 cm..
9 SEK
Exkl moms:7 SEK
Örtinfusera och dekarboxyleringNebula Boost är en diskret, portabel och enkel att använda, och aktiverar ditt materialt fullt ut så att du kan göra dina egna edibels eller drinkar.Att dekarboxylera i en Nebula istället för ugnen ger dig bättre kontroll över värmen, vilket i sin tur minskar risken at..
2 399 SEK
Exkl moms:1 919 SEK
RAW-klistermärke med meddelandet "Only RAW Smoked Here".Storlek: ca 12,5 x 7,5 cm..
9 SEK
Exkl moms:7 SEK
RAW-klistermärket "Cone Plane" i form av ett flygplan med cone-kropp.Storlek: ca 11 x 10 cm..
9 SEK
Exkl moms:7 SEK
RAW-klistermärket "Friendly Fire" i form av en brinnande RAW-cone.Storlek: ca 11 x 6 cm..
9 SEK
Exkl moms:7 SEK
RAW-klistermärket "Bikini Girl" av konstnären Rockin’ Jelly Bean.Storlek: ca 9,5 x 6,5 cm..
9 SEK
Exkl moms:7 SEK
RAW-klistermärket "Crossing Cones" med två korsade och brinnande cones.Storlek: 10,5 x 9 cm..
9 SEK
Exkl moms:7 SEK
Fräscha upp ditt rum med luktbortagande rumssprayer från Special Blue. Tar effektivt bort oönskade lukter och håller rummet fri Nettovikt: 195g Doft: Jamine Jewel..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Visar 1 till 12 av 116 (10 Sidor)