Varukorg

Luftfräschare

Fräscha upp ditt rum med luktbortagande luftfräschar-spray från Special Blue. Tar effektivt bort oönskade lukter och håller rummet fräscht och väldoftande. Doft: OG KushNettovikt: 195 g  ..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Fräscha upp ditt rum med luktborttagande luftfräschar-spray från Special Blue. Tar effektivt bort oönskade lukter och håller rummet fräscht och väldoftande. Doft: VaniljNettovikt: 195 g..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som det sprids en fräsch mentoldoft. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-organiska l..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
ONA | Block Professional (170g)
Fynd
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som det sprids en lätt mentoldoft. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-organiska luk..
149 SEK 299 SEK
Exkl moms:119 SEK
Nu kan du hitta din Smokebuddy även när det är mörkt! Denna Glow Blue Original Smokebuddy må lysa upp som en fyr i natten men kommer fortfarande att gömma din rök. Det är bara att blåsa röken genom den lättanvända Smokebuddyn och ren, luktfri luft kommer ut i andra änden. Tack vare samma typ av akti..
329 SEK
Exkl moms:263 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som den sprider en tropisk doft. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-organiska lukte..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som den ger ifrån sig doften av äppelpaj. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-organi..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som den ger ifrån sig en fruktig fräsch doft. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-or..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Air Sponge är en riktigt smart svensk uppfinning som vi är säkra på att alla rökare kommer uppskatta. Ta av locket, ställ den i exempelvis badrummet och låt svampen göra sin magi. Den patenterade insidan drar till sig dåliga lukter och får dem att försvinna. Air Sponge är extra effektiv mot rök och ..
219 SEK
Exkl moms:175 SEK
Behöver du en lugn och avslappnande stämning? Använd Misting Dome från ONA tillsammans med en av de olika ONA Liquids för att ta bort oönskade lukter och dofter från ett rum. Misting Dome släpper en dimma utav ONA Liquid rätt in i luften, och är säker och naturlig. Den har 7 olika LED ljus som du ka..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som den sprider en doft av nytvättade lakan. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-org..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Neutralisera alla otäcka lukter med doften av äppelpaj! ONA Spray-kort är liten och praktisk att ta med i fickan eller väskan. Det är en spray med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria. Idealt för att ta bort lukten av rök,..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Visar 1 till 12 av 35 (3 Sidor)