Varukorg

Om oss

Kan du tro att Smoketower.com från början var en butik som dubblerade nycklar och reparerade väskor? Nej, du är inte ensam! :)

1995 slöt sig vår ursprungliga grundare samman med sina två söner och skapade den första headshop-butiken i Sverige. Vi var trötta på hur varje butik hade samma tråkiga produkter, det begränsade utbudet och om en lokal butik råkade erbjuda något unikt var priset kraftigt mycket högre än vad det borde vara! Tanken på att rökare gick miste om den senaste och bästa teknologin gjorde oss alla tre upprörda.

Drivna av frustration öppnade vi dörrarna till vår första butik år 1995. Genom att arbeta dag och natt blev teamet snabbt insiders i branschen och vi utvecklade relationer med de mest innovativa designers och högteknologiska tillverkare över hela världen. Vi tog bort mellanhänderna och gjorde stora beställningar för att kapa priserna. Detta gjorde att vi hade möjligheten att sälja våra produkter till lägre priser än alla andra konkurrenter i området. Vi insåg dock snabbt att efterfrågan på unika produkter till låga priser gick längre utanför vårt område inom Sveriges gränser, så för att tillfredsställa efterfrågan bestämde vi oss för att dyka in i världen av e-handel.

Hemsidan startade 1997. Försäljningen gick långsamt till en början men kollegorna arbetade hårt för att sprida ryktet och på bara några månader började beställningar från hela världen sippra in och fullkomligt svämma över lagret. Sedan dess har hundratusentals rökare från hela världen förlitat sig på Smoketower.com och gjort oss till deras första val av headshop-butik. Ett ständigt växande utbud av unika varumärken får idag besökare att regelbundet återvända till vår hemsida och spana in sortimentet.

Vårt projekt blev så framgångsrikt att vi var tvungna att varumärkesskydda det 2009, mycket också på grund av att andra aktörer använde sig av namnet på ett otillåtet sätt och kopierade varumärket för att rida på Smoketower-vågen. Kom ihåg att Nordic Trade Tower AB, företaget som bedriver webbshoppen Smoketower.com, i många år intensivt arbetat för att göra Smoketower till det varumärke det är idag! Varje dag handlar tusentals rökare från mer än 100 länder bland det mest unika och lägst prissatta utbudet hos oss. Eftersom vi också erbjuder en lägsta-pris-garanti kan kunderna alltid vara säkra på att de får de bästa produkterna till de bästa priserna.

Idag är vårt mål att fortsätta expandera i Skandinavien och Europa för att bli det naturliga valet av headshop för alla rökare.