Varukorg

Vaporizers

En vaporizer eller förångare är något som alla rökare borde prova vid minst ett tillfälle! Tack vare en sådan slipper man hundratals skadliga ämnen som annars frigörs vid förbränning vilket alltså inte händer i en vaporizer. Hälsofördelarna är därför mycket tydliga då någon förbränning och tjära inte förekommer. Förutom hälsoaspekten finns det flera andra fördelar med denna tekniken, till exempel blir det en nästan luktfri upplevelse, smaken är avsevärt mycket bättre och man slösar inte lika mycket på sina örtblandningar. De flesta användare upplever att mindre mängder behövs och örterna går dessutom att använda på andra sätt efter användning. Det finns både portabla och stationära varianter. Vi lämnar ett års garanti på alla vaporizers men flera tillverkare lämnar längre garantier än så, detta kan du läsa mer om här.

Nu har VapCap "M" 2020-modellen från DynaVap kommit i färgen RosiuM! 2020 "M"-modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbeh..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Nu har VapCap "M" 2020-modellen från DynaVap kommit i färgen PhantoM! 2020 "M"-modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbe..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Nu har VapCap "M" 2020-modellen från DynaVap kommit i färgen AzuriuM! 2020 "M"-modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbe..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
XMax Qomo från XVAPE är en portabel och lättanvänd micro E-rigg som gör det smidigt att vaporizera koncentrat när du är på språng. Keramik-coilen ger täta, välsmakande moln medan glas-bubblaren gör ångan len och sval. XMax Qomo har tre temperaturinställningar och är tack vare en supersnabb förvärmni..
899 SEK 999 SEK
Exkl moms:719 SEK
Senaste tillskottet från Grenco är G Pen Dash, en kraftfull och smidig liten vaporizer som dessutom väger minimalt. Ugnen på denna är täckt av glas för att inte påverka smaken på dina örter. Den har 3 temperaturinställningar (190°C/205°C/220°C) vilket passar de flesta användare perfekt. G Pen Dash k..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
G Pen Roam är en kraftfull vaporizer som kommer underlätta sättet många koncentratälskare använder idag. Den är enkel att använda och kommer snabbt upp till höga temperaturer. Vaporizern har dessutom ett inbyggt vattenrör som i praktiken betyder att denna vaporizer kan ersätta din oljerigg helt och ..
1 999 SEK 2 599 SEK
Exkl moms:1 599 SEK
Fenix Mini är en liten, portabel vaporizer för örter och koncentrat och är den perfekta kompanjonen när du behöver en smidig vaporizer som får plats i fickan. Tack vare sin storlek är den även diskret. Fenix Mini använder konvektionsvärme, vilket innebär att varmluft strömmar genom örterna, till ..
1 199 SEK 1 429 SEK
Exkl moms:959 SEK
Volcano Classic är en av de första vaporizers Smoketower började sälja åt Storz & Bickel. Genom åren har intresset för vaporizers skjutit i höjden och idag kan vi erbjuda massa olika alternativ beroende på storlek och budget. Trots att det har passerat 20 år sedan dess, har inga förändringar ..
5 299 SEK
Exkl moms:4 239 SEK
Presenterar den nya VapCap "M" 2020 modellen från DynaVap! 2020 "M"- modellen är fortfarande konstruerad på medicinskt godkänt rostfritt stål så du får den goda och starka smaken. Nytt för denna gång är dock att munstycket numera fungerar som en 10 mm adapter så att du utan något tillbehör kan ko..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
G Pen Connect är en gamechanger utan dess like när det kommer till att vapea koncentrat. Koppla den bara till en vanlig bong med 14,4 socket och kör igång! Med 3 olika nivåer och magnetiska kopplingar är G Pen Connect en mycket enkel produkt att använda. Precis innan du inhalerar trycker du enkelt n..
1 499 SEK 1 649 SEK
Exkl moms:1 199 SEK
IQ2 från DaVinci - uppföljaren till den omåttligt populära IQ är äntligen här. IQ2 erbjuder en nätt och behändig vaporizer gjord för både örter och koncentrat (med doseringskapsel). Alla essentiella funktioner som gjorde IQ till en av de mest sålda vaporizerna är kvar, men med ytterligare funktioner..
2 799 SEK 2 999 SEK
Exkl moms:2 239 SEK
IQ2 från DaVinci - uppföljaren till den omåttligt populära IQ är äntligen här. IQ2 erbjuder en nätt och behändig vaporizer gjord för både örter och koncentrat (med doseringskapsel). Alla essentiella funktioner som gjorde IQ till en av de mest sålda vaporizerna är kvar, men med ytterligare funktioner..
2 799 SEK 2 999 SEK
Exkl moms:2 239 SEK
Visar 1 till 12 av 60 (5 Sidor)