Varukorg

DynaVap

DynaVap

DynaVap startades med ett primärt mål: att skapa en liten, enkel och batteri-fri vaporizer. De har funnits på vaporizer-marknaden sedan 2015 när de började att sälja deras VapCap. Sedan dess har DynaVap gjort mer än ett dussintal varianter som M och VonG av högkvalitativt material och med fortlöpande design-uppgraderingar som Chiral Airports och funktionen Adjust-a-bowl. DynaVaps vaporizers har stilfull design, är lätta att använda och erbjuder optimal smak- och ångkvalitet tack vare den förbrännings- och batteri-fria teknologin.

Ersätt kondensortub med denna XL Titanium Condenser och addera en Spinning-munstycke till din 109 mm VapCap.Passar alla XL-stora DynaVap-enheter. O-ringar är inkluderade...
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Slim Stash från DynaVap gjord av Padauk-trä. Slim-stashen har ett förvaringsutrymme som passar din VapCap i standardstorlek (92 mm)...
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
DynaVaps 'B' vaporizer är perfekt för nybörjare som vill utforska Dyna-universumet. Den har en nydesignad kammare med enkel kamfläns och kondensorn kan justeras så du kan ställa in luftflöde och kylning efter dina behov. Silikonhöljet är designat för att ligga bekvämt i handen och förhindrar även at..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
VapCap M 2021 är den femte versionen av DynaVaps signatur-vaporizer. Som tidigare är VapCap M gjord av medicinskt godkänt rostfritt stål och har den pålitliga captive-hatten. Det avsmalnande munstycket fungerar även som vatten-adapter för bongar och bubblers, och den populära funktionen Adjust-a-bow..
899 SEK
Exkl moms:719 SEK
Low Temp Captive Cap låter dig njuta av ditt material vid en lägre temperatur, vilket bibehåller mer av smaken. Den har uppdaterad geometridesign som gör att den sitter fast bättre samtidigt som den ger ett jämnare luftflöde. Tillverkad av rostfritt stål i medicinsk kvalitet med smart inbyggt tömnin..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Ett munstycke i silikon som passar alla VapCap-vaporizers (14mm) från DynaVap. Ger en mjukare känsla mot läpparna jämfört med metall och trä, men är trots det värmeavledande tack vare silikonets egenskaper. Vänligen notera: Med detta munstycke passar inte din VapCap i Dynastash eller DynaVaps för..
35 SEK
Exkl moms:28 SEK
Captive Cap är som  DynaVaps tidigare signatur-"hatt" men med uppdaterad geometridesign som gör att den sitter fast bättre samtidigt som den ger ett jämnare luftflöde. Tillverkad av rostfritt stål i medicinsk kvalitet med smart inbyggt tömningsverktyg. Captive Cap passar till alla DynaVap-enhet..
329 SEK
Exkl moms:263 SEK
Ett reserv-set med tre stycken o-ringar för kondensorn i VapCap och andra vaporizers från DynaVap. Passar alla modeller förutom OmniVap. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Tre stycken högkvalitativa nätgaller i titan som passar alla vaporizers from DynaVap. Ger ett riktigt bra luftflöde, fångar upp de flesta småpartiklarna och titanet bidrar till en riktigt ren smakupplevelse. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
159 SEK
Exkl moms:127 SEK
DynaWax är ett smörjmedel som används för att hålla DynaVaps vaporizers i så funktionellt och fint skick som möjligt. Håller alla rörliga delar och o-ringar i bra skick. Naturliga ingredienser, tillverkat av bivax och hampaolja. Levereras i en praktisk liten plastburk med lock. Vid återförsäljark..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Detta är den femte versionen av DynaVaps signatur-vaporizer i grönaktig VerdiuM. Som tidigare är den gjord av medicinskt godkänt rostfritt stål och har den pålitliga captive-hatten. Det avsmalnande munstycket fungerar även som vatten-adapter för bongar och bubblers, och den populära funktionen Adjus..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
DynaVap's nya tolkning av deras VonG vaporizer, gjord av titan och trä, har designats om med nya precisionskomponenter. Den trippel-trippel-tandade designen gör det lätt att greppa och rotera träomslaget, som öppnar och stänger lufthålen, för att justera luftflödet.VonG har den populära funktionen A..
1 399 SEK
Exkl moms:1 119 SEK
Visar 1 till 12 av 18 (2 Sidor)