Varukorg

Beamer

Beamer

Beamer har sin början 2010 i en källare i Detroit, USA, där två bröder ville undvika att upptäckas av sina föräldrar när de rökte på. Under en kreativ röksession insåg de att den ultimata lösningen var ett doftljus som inte bara maskerade röklukten utan även neutralisera den. Då de inte ville förlita sig på andra tillverkares produkter så började de att lära sig allt de kunde om att producera ljus. Och från den stunden har företaget stadigt vuxit till vad det är idag - ett världskänt varumärke med två fabriker i Detroit där nya Odor & Smoke Killer-ljus görs dagligen.

Även om Beamer är mest kända för sina fantastiska doftljus producerar de också gmo-fria och veganska wraps och cones av hampa.

Smoketower är Skandinaviens officiella distributörer av Beamer - hos oss hittar du Beamer Doftljus i original, mellan och mini doftljus, Beamer Wax Drops för aromalampor, Beamer Hemp Wraps och cones!

Beamer tillverkar några av de finaste ljusen vi sett, med fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Beamer-ljusen är gjorda specifikt för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem. Vaxet som dessa ljus är gjorda av är utblandade med sojabönor för att göra produkten mer ..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Nu kan du avnjuta Beamers fantastiska dofter med vaxdroppar! Vaxet innehåller samma enzymer som deras doftljus så alla oönskade lukter försvinner samtidigt som din valda doft sprider sig i rummet. Du kan använda Beamers doftvax med en aromalampa eller liknande doftspridare där vaxkakan läggs i ..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Beamer doftljus från Funkadelic Finds-kollektionen med fantastiska dofter som får det att vattnas i munnen + unikt glashänge i varje burk! De är gjorda av ett naturligt sojabaserat vax med enzymer som naturaliserar rök och andra oönskade lukter när det är tänt. Ljusen är av mycket hög kvalitet och b..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Beamer | Vegan Hemp Wraps 1 1/4 (4-pack)
Fynd
Högkvalitativa och oblekta blunt wraps från Beamer tillverkade av kanadensisk ekologiskt odlad hampa. Pesticid-fria, GMO-fria och lämpliga för veganer. Levereras i en återförslutningsbar påse som håller wrapsen färska.Storlek: 1 1/4 (79 mm)Antal: 4 st/förpackningVid återförsäljarköp: 25 st/pack..
14 SEK 35 SEK
Exkl moms:11 SEK
Beamer | Vegan Hemp Cones (4-pack)
Fynd
Beamer Smokes veganska hampa-cones gjorda av kanadensisk kvalitets-hampa för len rökning med långsam brinntid. Dessa cones är förrullade i King Size-storlek och kommer i återslutbar förpackning som håller dem fräscha. Helt fria från nikotin, tobak, blekmedel, klorin, bekämpningsmedel och GMO.Antal: ..
24 SEK 49 SEK
Exkl moms:19 SEK
Beamer Candle Company gör riktigt fina ljus i fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Doftljusen är specifikt gjorda för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem, vilket såklart är särskilt fördelaktigt om du röker inomhus. Vaxet som dessa ljus är gjorda av är utblan..
189 SEK
Exkl moms:151 SEK
Beamer tillverkar några av de finaste ljusen vi sett, med fantastiska dofter som får det att vattnas i mungipan! Beamer-ljusen är väl beprövade och är gjorda specifikt för att täcka alla former av mindre trevliga odörer i ditt hem. Vaxet som dessa ljus är gjorda av är utblandade med sojabönor för at..
269 SEK
Exkl moms:215 SEK
En lyxig färdigrullad blunt med filter tip från Beamer tillverkad av ekologisk hampa och äkta 24 karats guld för de riktigt festiga tillfällena. Levereras i en återförslutningsbar och skyddande tub i plast som kan återanvändas. Storlek: 109 mm (King Size) Antal: 1 blunt Vid återförsäljarköp: ..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Beamer | Vegan Hemp Wraps (4-pack)
Fynd
Högkvalitativa och oblekta blunt wraps från Beamer tillverkade av kanadensisk ekologiskt odlad hampa. Pesticid-fria, GMO-fria och lämpliga för veganer. Levereras i en återförslutningsbar påse som håller wrapsen färska. Storlek: 110 mm (King Size) Antal: 4 blunt wraps Vid återförsäljarköp: 25 ..
19 SEK 39 SEK
Exkl moms:15 SEK
Visar 1 till 9 av 9 (1 Sidor)