Varukorg

Black Leaf

Black Leaf

Black Leaf är ett tyskt märke som tillverkar ett antal riktigt prisvärda glasverktyg för din rökupplevelse. De gör också rökverktyg av akryl och även tillbehör som till exempel rengöringsverktyg. Glas är dock deras signaturmaterial och när du kikar igenom deras varor kommer du lägga märke till att de har några riktigt vackra detaljer och högteknologiska modifikationer trots de attraktiva priserna. Trots att många av deras modeller är avancerade med perkolatorer, diffusers, is-stopp och separata kammare kan du också vara säker på att hitta riktigt basala rökdon med bara en rak kammare och en kopp, om du föredrar den typen av stil. Du kan inte förvänta dig att glaskvaliteten kommer hålla samma nivå som de dyrare tillverkarna, så var försiktig och försök att inte välta dina Black Leaf-rökdon eller ännu värre tappa dem på golvet. Du kommer troligtvis behöva beställa ett nytt verktyg om det händer men oroa dig inte, priserna tvingar inte dig att sälja din bil eller fru för att du ska kunna beställa en till. Om du har tur går bara downpipen och/eller koppen sönder, då kan du hitta många fler i vår webbshop. Med det sagt kan du vara säker på att många stoners någon gång i deras liv kommit i kontakt med ett Black Leaf-rökdon, vilket du också borde göra om du inte ännu provat! :-)

Flaska med Bong Shine rengöringsmedel från Black Leaf, innehållande 99,9% isopropanol. Detta rengöringsmedel är speciellt gjort för att rengöra dabbing-verktyg i glas och metall, samt som lösningsmedel för olja, koncentrat, harts m.m.250 mlSäkerhetsinstruktioner: både vätska och ångor är myc..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Söt liten koncentrat-bong från Black Leaf, gjord av färgfullt dekorerat borsilikatglas. Bongen är bara 11 cm hög och om du känner för det kan du dra ett läderband genom en ögla och hänga den runt halsen!Denna oljerigg kommer med nail och dome. Genom att hålla en finger över domen kan du minska l..
549 SEK
Exkl moms:439 SEK
Robust bong-adapter-chillum från Black Leaf. Passar alla glasbongar med löstagbart chillum med 18,8 mm socket...
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Bong-adapter från Black Leaf gjord av borosilikatglas. Denna diffuser har tio slitsar i änden som skapar en väldigt effektiv fluidisering...
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Gör din bong skinande med Bong Shine från Black Leaf! Bong Shine är ett nedbrytbart rengöringskoncentrat med aktivt syre. Det är speciellt framtaget för att rengöra bongar och få dem att skina.Plugga igen alla öppningar utom bongens hals, häll i 1-2 teskedar Bong Shine-pulver, fyll upp bongen me..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Gör ditt eget koncentrat med den elektriska King of Power-pressen från Black Leaf O!L. Med denna värmepress, med tryck på 4 ton, får du ut varenda droppe rosin ur dina blommor, buds och örter.Press-extraktion blir allt mer populärt då det är en enkel och snabb metod, som är mycket säkrare än and..
5 299 SEK 5 799 SEK
Exkl moms:4 239 SEK
En lite ovanlig bong eller kanske världens största bubblare? Hursom har den en något vresig uppsyn. Gjord av färgat borosilikatglas med utstående detaljer, lite vinklad hals för bekvämare rökning och kopp med handtag.Häll i rikligt med vatten, fyll koppen med dina örter, grabba tag i öronen och ..
489 SEK 589 SEK
Exkl moms:391 SEK
'Devil's Own' är en piston-bong från Black Leaf med ett sandblästrat djävulsansikte som lyser i mörkret! Bongen är riktigt robust, gjord på 7 mm tjockt borosilikatglas, och har en diffuser-adapter och utbytbar aluminium-kopp. Den 4-delade adaptern filtrerar och kyler din rök och om vill du ha ännu k..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Praktisk dabbing-ask med fem högkvalitativa verktyg i rostfritt stål som kan användas vid extraktionsproduktion eller som dabbers. Denna metallask från Black Leaf O!L innehåller även en silikonbehållare för extraktförvaring.Storlek: 17,5 x 6 x 2 cm..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Arbeta med oljiga och kladdiga substanser med detta stålverktyg från Black Leaf. Den har en graverad del på bägge sidor för bättre grepp...
69 SEK 99 SEK
Exkl moms:55 SEK
Denna snuffbehållare från Black Leaf kommer med två reservpackningar och är en enkel lösning för produkter som luktsnus och liknande...
110 SEK
Exkl moms:88 SEK
Enkel och behändig bong-adapter från Black Leaf som tillåter dig att gå från hane till hona och vice versa.Storlek på sockets: 14,5 och 18.8 mm  ..
79 SEK
Exkl moms:63 SEK
Visar 1 till 12 av 76 (7 Sidor)