Varukorg

Blaze Glass

Blaze Glass
Liten och behändig bong från Blaze Glass Recycle, perfekt för att röka både örter och koncentrat. Den är gjord av högkvalitativt havsgrönt borsilikatglas och kommer med både kopp och banger.Bongen är av recycle-typ med effektiv vattenfiltrering och tack vare hole-diffusern och det extra varvet g..
699 SEK 899 SEK
Exkl moms:559 SEK
Kombinerad oljerigg/ört bong i unik och lekfull design. Cirka 19,5 cm hög och kommer med både en banger och en ört kopp beroende på vad tillfället kräver. Bongen är recycler typ och betyder kort sagt att vattenfiltrering är effektivare än bongar utan denna funktion...
949 SEK
Exkl moms:759 SEK
En glaskopp med Blaze Glass logo, med långt handtag så du inte bränner dig vid användning.Handtaget fungerar även som ett rullstopp. I koppen finns även ett integrerat filter i färg. Socket: 14,5 mm..
119 SEK
Exkl moms:95 SEK
Örtkopp från Blaze Glass med integrerat glasfilter. Koppen har ett handtag som ser till att du inte bränner dig när du arbetar med den.Detta handtag fungerar även som ett rullstopp. Socket: 18,8 mm..
89 SEK 119 SEK
Exkl moms:71 SEK
Blaze Glass Showerhead perkolatorCharmig oljerigg från Blaze Glass med showerhead-perkolator. För användning av koncentrat. Riggen är 4 mm tjock och greppvänlig tack vare mönstret. Riggen kan även användas som bong, i det fallet kan du köpa till en ört kopp med 14,5 mm socket. ..
749 SEK
Exkl moms:599 SEK
Tjockt glas Möjligheten att kyla ner med is Lyftkopp​Enkel och stabil bong från Blaze Glass med klart, tjockt glas. Robust bong som levereras med en diffuser som kyler ner röken. Överst har bongen en kammare för is där du kan ha i stora isbitar som kyler ner röken ytterligare. Koppen..
799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Rosa och lila färger Lyftkopp Kick-hål som kan pluggas igen​Från Blaze Glass kommer denna Lil’ Rose bong i underbara rosa- och lilafärgat glas. En diffuser i bongen kyler ner röken och kick-hålet kan du antingen använda eller plugga igen med den svarta pluggen. Koppen kan lyftas ur m..
899 SEK 1 199 SEK
Exkl moms:719 SEK
Denna Black Leaf glasskål till bongar har ett glashandtag som förhindrar att bränna fingrarna och fungerar även som rullstopp, så att skålen inte rullar av bordet. Skålen har även en integrerad glasskärm!Produkt detaljer:Färg: Klar Logo: Black Leaf Joint storlek: 18,8 mm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)