Varukorg

DUD Shishas

DUD Shishas

DUD Shishas är ett varumärke som tillhör det holländska The New Ways och specialiserar sig på både traditionella vattenpipor (shisha, narghile, hookah) och även elektroniska varianter, så kallade E-Shisha. De har en imponerande samling av både de mest klassiska varianterna byggda av både glas och metall men också en kollektion av vattenpipor helt i glas som förutom sitt fantastiska utseende även är praktiska i den bemärkelsen att du faktiskt kan se insidan och när det är dags att rengöra dem. Något din DUD Shisha ofta har som inga andra vattenpipor har är diffusers, dvs flera hål i botten av röret som går ner i vattnet, för att maximera filtreringen genom att slå sönder röken i ännu fler små bubblor som kolliderar med vattnet - allt för att göra upplevelsen så behaglig och smakfull som möjligt! Deras traditionella vattenpipor har några av de allra vackraste designerna vi någonsin sett! Du får betala mer för DUD Shishas än för många andra “no name”-märken men deras produkter är hantverk i en kategori för sig, vilket du även kommer lägga märke till om du tar en titt bland deras vattenpipor. Vi har valt att fokusera på deras utomordentliga vattenpipor och inte deras elektroniska vaporizers och e-cigaretter eftersom det finns mycket bättre tillverkare för just sådant. Du hittar flera passande tillbehör såsom koppar, slangar, tätningar, kol, vindskydd och mycket mer i vår webbshop!

Slang till vattenpipa, 1,2 meter lång och gjord av silikon. ..
79 SEK 95 SEK
Exkl moms:63 SEK
Munstycke från DUD Shishas. 25 cm lång och gjord utav aluminium. ..
69 SEK 99 SEK
Exkl moms:55 SEK
Vattenpipa från DUD Shisha som är 60 cm lång och har en inbyggd precooler som gör att röken filtreras en gång innan den går ner till själva vasen, vilket ger en lenare rökupplevelse. Precooler kallas även molassfångare, då den fångar upp de partiklar av tobak som sipprar igenom din folie så att..
949 SEK 1 199 SEK
Exkl moms:759 SEK
1 kg kol i mycket hög kvalitet från DUD Shishas. Låt det värmas upp till en fin och jämn glöd över hela kolet innan du lägger det på din vattenpipa. ..
89 SEK 110 SEK
Exkl moms:71 SEK
Liten packning i gummi till din vattenpipa och ska sitta mellan vattenpipans rökdon och vattenbehållaren. ..
20 SEK 39 SEK
Exkl moms:16 SEK
Vattenpipa från DUD Shisha är 60 cm lång och har en inbyggd precooler som gör att röken blir filtrerad en gång innan den går ner till själva vasen, vilket ger en lenare rök och upplevelse. Precooler benämns även som molasscatcher, ett sätt att fånga de partiklar av tobak som sipprar igenom din ..
949 SEK 1 199 SEK
Exkl moms:759 SEK
Denna vattenpipa från DUD Shishas är 80 cm lång och har en inbyggd precooler som gör att röken blir filtrerad en gång innan den går ner till själva vasen, vilket ger en lenare rök och upplevelse. Vattenpipan har traditionell kammare och kommer komplett med allt bu behöver för att komma igång – lägg ..
1 199 SEK 1 699 SEK
Exkl moms:959 SEK
Vattenpipa från DUD Shisha i rostfritt stål är 60 cm lång och har en inbyggd precooler som gör att röken blir filtrerad en gång innan den går ner till själva vasen, vilket ger en lenare rök och upplevelse. Precooler benämns även som molasscatcher, ett sätt att fånga de partiklar av tobak som si..
949 SEK 1 199 SEK
Exkl moms:759 SEK
En kopp från DUD Shishas gjord i keramik. Koppen är Ø:6 5mm där du lägger din melass. ..
39 SEK 69 SEK
Exkl moms:31 SEK
En kopp från DUD Shishas gjord i keramik. Koppen är Ø:60 mm där du lägger din melass och Ø:25 mm nertill, vilket gör att den passar de allra flesta vattenpipor.Koppen har en speciell form och djup som ger en bättre smak på din melass eller alternativ tobak. ..
49 SEK 69 SEK
Exkl moms:39 SEK
74 cm hög Tillverkad i trä med ståldetaljer Amazonia Hookah är en vacker och ståtlig vattenpipa som kommer med en slang. Den slangen är 1,5 m lång och har ett 22 cm långt munstycke gjord av trä. Vattenpipan har en traditionell typ av kammare och levereras komplett - köp endast til..
1 799 SEK
Exkl moms:1 439 SEK
Aluminiumfolie i hög kvalité för att användas med din vattenpipa.Tillverkad utav DUD Shishas. 50 stycken. ..
49 SEK 79 SEK
Exkl moms:39 SEK
Visar 1 till 12 av 36 (3 Sidor)