Varukorg

Fynd

Vill du gå på fynd-jakt efter billiga bongar? Här har vi samlat alla rabatterade produkter i vårt sortiment - allt ifrån speciella kampanjer till utgående produkter. Har vi bara några enstaka exemplar kvar av en viss produkt hamnar de ofta här med en uppdaterad och mer attraktiv prislapp. Vårt sortiment växer och uppdateras hela tiden vilket gör att vi måste lämna plats på lagret till nyheterna. Fyndavdelningen är perfekt att besöka om du är intresserad av till exempel bongar eller vaporizers i de högre prisklasserna men inte vill spendera de ofta höga originalpriserna. En gång om året brukar vi fylla upp fyndavdelningen med produkter från föregående år, oftast innan julafton, vilket gör att du lätt kan hitta kraftigt rabatterade julklappar för den mest kräsne rökaren. Vissa av fyndartiklarna kan ha blivit uppackade eller ha skadad förpackning men i regel är allt här i nyskick och oanvända om inte annat anges i produktbeskrivningen.

RAW | Spirit Box
Fynd
Släpp ut dina rök-andar med denna RAW Spirit-box. Denna Spirit-box i trä är en kombination av rullbricka och förvaring till dina röktillbehör. Brickan har höjda kanter på 3 sidor och ligger kvar på boxen tack vare magneter. Box-delen har 4 fack och 8 hål i olika storlek där hålen fungerar som hållar..
679 SEK 899 SEK
Exkl moms:543 SEK
Black Leaf | Hanuman (40cm)
Fynd
Stabil glasbong från Black Leaf, dekorerad med den hinduiska apguden Hanuman. Bongen är gjord av 7 mm tjockt borosilikatglas med ett slitsat diffuser-rör och en stor is-kammare som kommer skapa virvlande vattenfiltrering och kylning för din rök. Tre silikon-pluggar till alla hål ingår, vilket gör de..
749 SEK 999 SEK
Exkl moms:599 SEK
Black Leaf | Reclaim Catcher
Fynd
Reclaim Catcher från Black Leaf gjord av borosilikatglas med färgglad silikonbehållare. Reclaim Catchern används under dabbning för att fånga upp det material som inte förångas och som annars hamnar i vattnet eller på riggens väggar. Sätt fångaren mellan banger och chillum så kommer det oångade mate..
299 SEK 349 SEK
Exkl moms:239 SEK
Black Leaf | Terp Slurper Banger Set (18,8mm)
Fynd
Banger-set från Black Leaf innehållande en banger och 4 dabb-pärlor i olika storlekar. Denna så kallade Terp Slurper är gjord av borosilikatglas med en 45-gradig vinkel. Genom att använda pärlorna får oljan en större yta att evaporera från, vilket gör att det bildas mer ånga. Setet levereras i en pr..
299 SEK 399 SEK
Exkl moms:239 SEK
Harmony | Tempo Original CBD Mix
Fynd
CBD-poddar till din Tempo-vape med e-juice från Harmony som räcker upp till 200 puffar. Varje patron kan fyllas på upp till 4 gånger.Antal: 3 stSmaker: 1 x OG Kush, 1 x Mango Kush och 1 x Super Lemon HazeInnehåll: CBD, propylenglykol, vegetabilisk glycerin och terpener100% THC- och nikotinfritt..
259 SEK 299 SEK
Exkl moms:207 SEK
Boost Pro | Beaker Glasbong (45cm)
Fynd
Hög Boost Pro-bong gjord av svart borosilikatglas i tubform med platt bas. Det slitsade diffuser-chillumet sprider röken i vattnet för filtrering. Bongen har även istopp som gör det möjligt att kyla röken, samt ett lufthål som kan ge en alternativ toke-vinkel.Höjd: 45 cmSocket: 29,2 mm..
599 SEK 799 SEK
Exkl moms:479 SEK
Black Leaf | Betty Blue Ice (36cm)
Fynd
Kurvig BlueBetty-bong från Black Leaf gjord av borosilikatglas med blå bas. Din rök blir ordentligt filtrerad av två 5-armade perkolatorer och en diffuser-adapter. Bongen har även en is-kammare så du kan få extra kyld rök. Koppen har ett praktisk handtag som också fungerar som rull-stopp.Höjd: 36 cm..
679 SEK 899 SEK
Exkl moms:543 SEK
Blaze Glass | Purple Hills (49cm)
Fynd
Handgjord Flask-bong från Blaze Glass. Bongen är gjord av borosilikatglas med lila nyans. Den 13,7 cm långa diffuser-adaptern och 6-armade Tree-perkolatorn garanterar en ordentlig filtrering och tillsammans med is så kan du njuta av både len och kylig rök. Koppen har ett praktisk handtag som också f..
1 049 SEK 1 399 SEK
Exkl moms:839 SEK
Black Leaf | Bongasmus Pin-up (44cm)
Fynd
Bongasmus glasbong från Black Leaf med charmig pin-up och ett lufthål vars intima placering kommer ge dig en extra kick. Din rök blir ordentligt filtrerad och kyld av den 6-armade Tree-perkolatorn och diffuser-adaptern. Koppen har ett praktisk handtag som också fungerar som rull-stopp. Gummiplugg (p..
899 SEK 1 199 SEK
Exkl moms:719 SEK
Champ Al Malik | Er-Rich Svart (55 cm)
Fynd
Er-Rich från Champ Al Malik är en 55 cm hög vattenpipa som ger underbar bloss. Vattenpipan är komplett och kommer dessutom med en keramisk kopp för din vattenpipa tobak, vilket ger en renare smak...
679 SEK 899 SEK
Exkl moms:543 SEK
Champ Al Malik | Koltång 29 cm
Fynd
Kol tång i metall, 29 cm lång.Ett måste om du hanterar glödande kolbitar...
59 SEK 79 SEK
Exkl moms:47 SEK
Khalil Mamoon | Sharquwi Icepot
Fynd
Traditionell egyptisk vattenpipa med isskål från Khalil Mamoon. Denna vattenpipa har en fint utsmyckad rökpelare i rostfritt stål och glasvas. OBS: Kopp och slang ingår ej.Höjd: ca 77 cmTillverkad i EgyptenVid återförsäljarköp: 1 st..
979 SEK 1 299 SEK
Exkl moms:783 SEK
Visar 1 till 12 av 282 (24 Sidor)