Varukorg

Fynd

Vill du gå på fynd-jakt efter billiga bongar? Här har vi samlat alla rabatterade produkter i vårt sortiment - allt ifrån speciella kampanjer till utgående produkter. Har vi bara några enstaka exemplar kvar av en viss produkt hamnar de ofta här med en uppdaterad och mer attraktiv prislapp. Vårt sortiment växer och uppdateras hela tiden vilket gör att vi måste lämna plats på lagret till nyheterna. Fyndavdelningen är perfekt att besöka om du är intresserad av till exempel bongar eller vaporizers i de högre prisklasserna men inte vill spendera de ofta höga originalpriserna. En gång om året brukar vi fylla upp fyndavdelningen med produkter från föregående år, oftast innan julafton, vilket gör att du lätt kan hitta kraftigt rabatterade julklappar för den mest kräsne rökaren. Vissa av fyndartiklarna kan ha blivit uppackade eller ha skadad förpackning men i regel är allt här i nyskick och oanvända om inte annat anges i produktbeskrivningen.

Dosing Capsule Adapter for Hybrid
Fynd
Adapter med doseringskapsel för när du vill vaporize en mindre mängd örter.Du får:1 adapter för Volcano Hybrid eller Easy Valve1 kammarförminskare (diameter 15 mm)2 nät med normal maskbredd (diameter 15 mm)1 doseringskapsel..
189 SEK 239 SEK
Exkl moms:151 SEK
es-usb-e
Fynd
USB-laddare för batteri-modellerna eGo, eGo-T, eGo-W och eTube. Laddaren har en display som visar på laddningsstatus med röd och grön lysdiod.Laddningskapacitet: 2 timmar beroende på batteriIngång: 5V (USB-standard, max 1000 mA)Utgång: 4,2V (max 420 mA)..
39 SEK 69 SEK
Exkl moms:31 SEK
Boost | Blue H: 23cm Ø: 24 mm S:18,8mm
Fynd
Glasbong från Boost i form av en tub med platt bas och böjd hals. Bongen är 23 cm hög och har logo och några delar accentuerade i blått. Koppen har ett handtag, som gör att den är lätt att hantera, och är ansluten till ett inbyggt chillum som för röken vidare till matrix-perkolatorn för filtrering.H..
699 SEK 799 SEK
Exkl moms:559 SEK
Four Twenty | H: 16,5cm Ø: 25 mm S:14,5mm
Fynd
Liten och behändig bong från Four Twenty. Bongen är gjord i glas, är 16,5 cm hög med beaker-liknande bas och rak hals med 420-tryck. Koppen ansluts till ett inbyggt chillum som för röken vidare till matrix-perkolatorn för extra filtrering.Höjd: 16,5 cm..
349 SEK 449 SEK
Exkl moms:279 SEK
'Black Leaf' Mini Oil Bong orange/multi-coloured
Fynd
Söt liten koncentrat-bong från Black Leaf, gjord av färgfullt dekorerat borsilikatglas. Bongen är bara 11 cm hög och om du känner för det kan du dra ett läderband genom en ögla och hänga den runt halsen! Denna oljerigg kommer med nail och dome. Genom att hålla en finger över domen kan du minska l..
449 SEK 549 SEK
Exkl moms:359 SEK
Grenco Science - G Pen Connect - Tank - Black
Fynd
Utbytbar tank till G Pen Connect vaporizer.  ..
299 SEK 499 SEK
Exkl moms:239 SEK
Cremcann Q10 natural face cream 15 ml.
Fynd
Creamcann Q10 är en hudkräm med hög halt av Omega 3,6 och 9 i kombination med koenzymen Q10 och passar all hud, även känslig. Det höga värdet av Q10, hampfröolja och extrakt återfuktar, tillgodoser och hjälper till mot rynkor. Krämen absorberas enkelt och kan användas under smink. Rekommenderad a..
89 SEK 129 SEK
Exkl moms:71 SEK
Bodycann Shampoo Natural 250 ml
Fynd
Naturlig shampoo lämpad för alla typer av hud, även känslig. 19 aktiva ingredienser har tagits från växtriket som tillsammans med hampfröoljan håller ditt hår friskt, även i hårbotten. Sandelträ, atlasceder och Panthenol har alla en positiv påverkan på hårets kvalité och tillväxt och återfinns i den..
99 SEK 169 SEK
Exkl moms:79 SEK
Bodycann Shower Gel Natural 250 ml
Fynd
Duschgel baserad på hampaextrakt tillsammans med hampafröolja som tvättar rent samtidigt som den lugnar och tillgodoser din hud. Innehåller extrakt från bl.a. Ringblomman och provitamin B5 som är lämplig för hud, hår och naglar. Tack vare dessa naturliga ingredienser är denna duschgel inte bara lämp..
99 SEK 169 SEK
Exkl moms:79 SEK
Lipsticann Lip Balm15 ml
Fynd
Denna läppbalsam är skapad för både vuxna och barn. Den har inget vatten i sig vilken gör att balsamet effektivt kan skydda dig året om oavsett väder. Hampa läppbalsamet har en hög mängd vegetabiliska oljor och bivax i sig tillsammans med ingredienser från växtriket. Allt detta tillsammans ger ett s..
59 SEK 89 SEK
Exkl moms:47 SEK
Bodycann Body Milk Natural 250 ml
Fynd
Bodycann Body Milk gjord på hampa, innehåller bland annat havssalt, olivolja och aloe vera och är rik på mineraler. Bodymilken är enkel att applicera och kladdar minimalt då den absorberas väldigt fort av huden. Passar all typ av hud, även känslig. Rekommenderad användning: Kan appliceras flera g..
99 SEK 169 SEK
Exkl moms:79 SEK
Cremcann Hyaluron Natural Face Cream 15 ml
Fynd
Denna hudkräm är rik på Omega 3,6 och 9 syror i kombination med 3 typer av hyaluronsyra, bland andra naturliga ingredienser. Den är lämplig för alla typer av hud, även känslig. Tack vare sin fina konsistens är denna kräm väldigt lättabsorberad och kan användas under smink. Rekommenderad användnin..
79 SEK 129 SEK
Exkl moms:63 SEK
Visar 1 till 12 av 235 (20 Sidor)