Varukorg

Fynd

Vill du gå på fynd-jakt efter billiga bongar? Här har vi samlat alla rabatterade produkter i vårt sortiment - allt ifrån speciella kampanjer till utgående produkter. Har vi bara några enstaka exemplar kvar av en viss produkt hamnar de ofta här med en uppdaterad och mer attraktiv prislapp. Vårt sortiment växer och uppdateras hela tiden vilket gör att vi måste lämna plats på lagret till nyheterna. Fyndavdelningen är perfekt att besöka om du är intresserad av till exempel bongar eller vaporizers i de högre prisklasserna men inte vill spendera de ofta höga originalpriserna. En gång om året brukar vi fylla upp fyndavdelningen med produkter från föregående år, oftast innan julafton, vilket gör att du lätt kan hitta kraftigt rabatterade julklappar för den mest kräsne rökaren. Vissa av fyndartiklarna kan ha blivit uppackade eller ha skadad förpackning men i regel är allt här i nyskick och oanvända om inte annat anges i produktbeskrivningen.

es-usb-e
Fynd
USB-laddare för batteri-modellerna eGo, eGo-T, eGo-W och eTube. Laddaren har en display som visar på laddningsstatus med röd och grön lysdiod.Laddningskapacitet: 2 timmar beroende på batteriIngång: 5V (USB-standard, max 1000 mA)Utgång: 4,2V (max 420 mA)..
39 SEK 69 SEK
Exkl moms:31 SEK
'Black Leaf' 'Grumpy' Percolator Pipe
Fynd
En lite ovanlig bong eller kanske världens största bubblare? Hursom har den en något vresig uppsyn. Gjord av färgat borosilikatglas med utstående detaljer, lite vinklad hals för bekvämare rökning och kopp med handtag. Häll i rikligt med vatten, fyll koppen med dina örter, grabba tag i öronen och ..
489 SEK 589 SEK
Exkl moms:391 SEK
Cremcann Silver natural cream 15 ml.
Fynd
Naturlig kräm gjord på hampa för hud. Krämen innehåller Omega 3,6 och 9 fettsyror tillsammans med växtextrakt och silver, vilket bidrar till en frisk och välbehållen hud. Passar alla typer av hud, även känslig. Rekommenderad användning: Kan användas vid behov. Bör användas upp 6 månader efter öpp..
99 SEK 129 SEK
Exkl moms:79 SEK
Cremcann Q10 natural face cream 15 ml.
Fynd
Creamcann Q10 är en hudkräm med hög halt av Omega 3,6 och 9 i kombination med koenzymen Q10 och passar all hud, även känslig. Det höga värdet av Q10, hampfröolja och extrakt återfuktar, tillgodoser och hjälper till mot rynkor. Krämen absorberas enkelt och kan användas under smink. Rekommenderad a..
99 SEK 129 SEK
Exkl moms:79 SEK
Bodycann Shampoo Natural 250 ml
Fynd
Naturlig shampoo lämpad för alla typer av hud, även känslig. 19 aktiva ingredienser har tagits från växtriket som tillsammans med hampfröoljan håller ditt hår friskt, även i hårbotten. Sandelträ, atlasceder och Panthenol har alla en positiv påverkan på hårets kvalité och tillväxt och återfinns i den..
129 SEK 169 SEK
Exkl moms:103 SEK
BIO Hemp Oil 250ml
Fynd
Annabis Organisk Hampaolja är gjord på 100% hampaolja och innehåller höga doser av Omega 3 och 6, vilket är väldigt viktigt för människokroppen. Hampaoljan är även rik på vitaminer, mineraler och fytosteroler. Oljan samlar alla dessa egenskaper i en naturlig och gör det lätt att få i sig dessa ämnen..
239 SEK 299 SEK
Exkl moms:191 SEK
Bodycann Shower Gel Natural 250 ml
Fynd
Duschgel baserad på hampaextrakt tillsammans med hampafröolja som tvättar rent samtidigt som den lugnar och tillgodoser din hud. Innehåller extrakt från bl.a. Ringblomman och provitamin B5 som är lämplig för hud, hår och naglar. Tack vare dessa naturliga ingredienser är denna duschgel inte bara lämp..
129 SEK 169 SEK
Exkl moms:103 SEK
Lipsticann Lip Balm15 ml
Fynd
Denna läppbalsam är skapad för både vuxna och barn. Den har inget vatten i sig vilken gör att balsamet effektivt kan skydda dig året om oavsett väder. Hampa läppbalsamet har en hög mängd vegetabiliska oljor och bivax i sig tillsammans med ingredienser från växtriket. Allt detta tillsammans ger ett s..
69 SEK 89 SEK
Exkl moms:55 SEK
Bodycann Body Milk Natural 250 ml
Fynd
Bodycann Body Milk gjord på hampa, innehåller bland annat havssalt, olivolja och aloe vera och är rik på mineraler. Bodymilken är enkel att applicera och kladdar minimalt då den absorberas väldigt fort av huden. Passar all typ av hud, även känslig. Rekommenderad användning: Kan appliceras flera g..
129 SEK 169 SEK
Exkl moms:103 SEK
Cremcann Hyaluron Natural Face Cream 15 ml
Fynd
Denna hudkräm är rik på Omega 3,6 och 9 syror i kombination med 3 typer av hyaluronsyra, bland andra naturliga ingredienser. Den är lämplig för alla typer av hud, även känslig. Tack vare sin fina konsistens är denna kräm väldigt lättabsorberad och kan användas under smink. Rekommenderad användnin..
99 SEK 129 SEK
Exkl moms:79 SEK
Cremcann Q10 Men Natural Face Cream 50 ml
Fynd
Creamcann Q10 ansiktskräm är gjord på naturlig hampa, rikligt med Omega 3,6 och 9 tillsammans med koenzymen Q10. Detta gör att denna kräm passar all slags hud, framförallt torrt och känslig. Kan användas efter rakning, och kladdar ej. Rekommenderad användning: Hudkräm för ansikte och nacke. ..
159 SEK 199 SEK
Exkl moms:127 SEK
Cremcann Q10 Natural Face Cream 50 ml
Fynd
Creamcann Q10 är en hudkräm med hög halt av Omega 3,6 och 9 i kombination med koenzymen Q10 och passar all hud, även känslig. Det höga värdet av Q10, hampfröolja och extrakt återfuktar, tillgodoser och hjälper till mot rynkor. Krämen absorberas enkelt och kan användas under smink. Rekommenderad a..
159 SEK 199 SEK
Exkl moms:127 SEK
Visar 1 till 12 av 260 (22 Sidor)