Varukorg

LimPuro

LimPuro
Limpuro Pipe Limo-Concentrate Tar Blocker är en vegetabilisk tjärblockerare som binder tjäran i vattnet. Används enkelt genom att hälla i cirka 5-10 droppar i det nya vattnet på sin bong, bubblare eller vattenpipa innan användning. Resultatet blir att ditt rökdon inte blir lika skitigt som i vanliga..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
LimPuro Air-Fresh Pure är en smart luktneutraliserare i sprayformat som du kan använda i bilen, lägenheten m.m. Spraya bara i luften runt de berörda områdena så tar sprayen hand om resten. Med hjälp av de aktiva substanserna binder sprayen de illaluktande luktmolekylerna och neutraliserar dem. Resul..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Det fosfatfria rengöringskoncentratet Limpuro Bio Cleaner är självneutraliserande, självemulgerande, kraftigt fettborttagande och slipande. De aktiva substanserna är i enlighet med OECD 301 D / E och enligt metabolit-test helt biologiskt nedbrytbara. Bio Cleaner löser upp smutspartiklar, binder dem ..
139 SEK
Exkl moms:111 SEK
LimPuro Air-Fresh Pure Orange är en smart luktneutraliserare som du kan använda i bilen, lägenheten m.m. Öppna bara locket och ställ fram burken i det berörda området så tar den hand om resten. Med hjälp av de aktiva substanserna binder produkten de illaluktande luktmolekylerna och neutraliserar dem..
120 SEK
Exkl moms:96 SEK
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)