Varukorg

Magic-Flight

Magic-Flight

Magic-Flight är ett väldigt speciellt amerikanskt företag som specialiserar sig på att tillverka Launch Box, en portabel vaporizer i trä som drivs av vanliga (uppladdningsbara) AA-batterier. Förutom trä-chassit och den ovanliga strömkällan finns det mycket mer som gör både märket och vaporizern unika, som exempelvis inskriften på baksidan på Launch Boxen som lyder: “Love is that which enables choice. Love is always stronger than fear. Always choose on the basis of love.” Betydelsen av detta citat kommer från modern metafysik och betyder helt enkelt att energivibrationerna som din kropp utstrålar är starkare och mer benägna att påverka en annan människa om de baseras på kärlek istället för rädsla. Detta har blivit vetenskapligt bevisat! Hursomhelst, om du tycker om designen på Launch Box och dess träskal och snabba direktuppvärmning så är det den billigaste äkta portabla förångaren vi rekommenderar dig. Om du vill ha något mer stealth som påminner mer om en elektronisk cigarett borde du titta på andra alternativ, men Launch Boxen är fantastisk om det inte är din prioritet. Den ger dig äkta ånga utan förbränning och är väldigt enkel att rengöra och underhålla. Det finns också mängder av tillbehör, exempelvis en strömadapter som gör att du inte behöver använda batterier, perfekt för hemanvändning. Vi har några av tillbehören och du kan hitta resten på deras officiella hemsida med global frakt. Magic-Flight-teamet ger dig också en livstids garanti på denna pryl vilket betyder att om den går sönder efter hela 10 år kommer de ersätta den utan kostnad!

Hand-snidade, sandade och täckta med bivax är dessa snygga och praktiskt små clips idealet för att hålla din slang från Magic-Flight i ordning. Varje Whip Clip är dekorerad med en spiraldesign på ena sidan, vilket representerar den snurrade slangen, och vårt signatur-tecken på andra sidan. Oavsett o..
49 SEK 120 SEK
Exkl moms:39 SEK
Dessa koncentratbrickor från Magic-Flight låter dig använda koncentrat och extrakt i din Launch Box. Alla koncentrat som kan smältas till vätska och inte lämnar några rester fungerar bra att använda med koncentratbrickan som har nätgaller. Brickan utan nätgaller funkar med alla typer av koncentrat s..
79 SEK 159 SEK
Exkl moms:63 SEK
Magic-Flight Dart är ett munstycke eller "sugrör" som passar till Launch Box och Muad-Dib som ger med sin platta utformning en bekvämare känsla vid användning till skillnad från standardröret. Dessutom är trä naturligt resistent mot bakterier och svampar! Dart är elegant och naturligt..
49 SEK 169 SEK
Exkl moms:39 SEK
Original batteriladdare från Magic-Flight, används för att ladda de uppladdningsbara batterierna. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack...
99 SEK 259 SEK
Exkl moms:79 SEK
Anslut din Magic-Flight Launch Box till din favoritbubblare. Används med vattenfiltrering för att kyla ångorna och för att möjliggöra smidigare anvädning samt större drag. Färg: Valnöt Socket: 14.5 mm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
99 SEK 269 SEK
Exkl moms:79 SEK
Anslut din Magic-Flight Launch Box till din favoritbubblare. Används med vattenfiltrering för att kyla ångorna och för att möjliggöra smidigare anvädning samt större drag. Färg: Körsbärsträ Socket: 14.5 mm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
99 SEK 269 SEK
Exkl moms:79 SEK
Anslut din Magic-Flight Launch Box till din favoritbubblare. Används med vattenfiltrering för att kyla ångorna och för att möjliggöra smidigare anvädning samt större drag. Färg: Lönn Socket: 14.5 mm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack  ..
79 SEK 269 SEK
Exkl moms:63 SEK
Detta är en glas bongs adapter som för det möjligt att använda Magic Flight starter kit tillsammans med en lämplig bong. Sänk helt enkelt ner adaptern i vaporizern och ta fram din bong. Adaptern passar alla bongar med 14,5 mm kopp. Levereras med två O-ringar i gummi, en skyddskåpa samt en bärvä..
99 SEK 399 SEK
Exkl moms:79 SEK
Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)