Varukorg

Magic-Flight

Magic-Flight
Magic-Flight Whip Clip (Maple)
Fynd
Hand-snidade, sandade och täckta med bivax är dessa snygga och praktiskt små clips idealet för att hålla din slang från Magic-Flight i ordning. Varje Whip Clip är dekorerad med en spiraldesign på ena sidan, vilket representerar den snurrade slangen, och vårt signatur-tecken på andra sidan. Oavsett o..
49 SEK 120 SEK
Exkl moms:39 SEK
Magic-Flight Koncentratbrickor (2p)
Fynd
Dessa koncentratbrickor från Magic-Flight låter dig använda koncentrat och extrakt i din Launch Box. Alla koncentrat som kan smältas till vätska och inte lämnar några rester fungerar bra att använda med koncentratbrickan som har nätgaller. Brickan utan nätgaller funkar med alla typer av koncentrat s..
49 SEK 159 SEK
Exkl moms:39 SEK
Magic-Flight Batteriladdare
Fynd
Original batteriladdare från Magic-Flight, används för att ladda de uppladdningsbara batterierna. Vid återförsäljarköp: 1 st/pack...
79 SEK 259 SEK
Exkl moms:63 SEK
Magic-Flight Whip (Valnöt)
Fynd
Anslut din Magic-Flight Launch Box till din favoritbubblare. Används med vattenfiltrering för att kyla ångorna och för att möjliggöra smidigare anvädning samt större drag. Färg: Valnöt Socket: 14.5 mm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
69 SEK 269 SEK
Exkl moms:55 SEK
Magic-Flight Whip (Körsbär)
Fynd
Anslut din Magic-Flight Launch Box till din favoritbubblare. Används med vattenfiltrering för att kyla ångorna och för att möjliggöra smidigare anvädning samt större drag. Färg: Körsbärsträ Socket: 14.5 mm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
69 SEK 269 SEK
Exkl moms:55 SEK
Magic-Flight Whip (Lönn)
Fynd
Anslut din Magic-Flight Launch Box till din favoritbubblare. Används med vattenfiltrering för att kyla ångorna och för att möjliggöra smidigare anvädning samt större drag. Färg: Lönn Socket: 14.5 mm Vid återförsäljarköp: 1 st/pack  ..
69 SEK 269 SEK
Exkl moms:55 SEK
Magic Flight' Portable VaporizBong Adapter 14.5mm
Fynd
Detta är en glas bongs adapter som för det möjligt att använda Magic Flight starter kit tillsammans med en lämplig bong. Sänk helt enkelt ner adaptern i vaporizern och ta fram din bong. Adaptern passar alla bongar med 14,5 mm kopp. Levereras med två O-ringar i gummi, en skyddskåpa samt en bärvä..
99 SEK 399 SEK
Exkl moms:79 SEK
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)