Varukorg

Micro

Micro
Ett chillum-rör med inbyggd kopp från Micro. Passar alla rökdon i glas med den ovanligare 12 mm-socketstorleken. Glöm inte att köpa filter/nätgaller!Längd: 9 cm Socket: 12 mmMät enligt denna bild för att säkerställa att röret passar just din bong. Använd denna metod om du inte vet hur långt..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
En liten glasbong från Micro i ett enklare utförande som passar "ibland-rökaren" eller dem som helt enkelt föredrar riktigt små rökdon som är enkla att stoppa undan vid behov. Trots sin kompakta storlek är koppen på det medföljande chillum-röret ganska stor och kan fyllas upp med en ordentlig laddni..
159 SEK
Exkl moms:127 SEK
En mindre glasbong i klassiskt utförande från Micro, utan några speciella finesser, med fokus på enkelhet och maximal smak. Halsen är böjd för bekvämare användning och bongen har även ett lufthål på sidan för snabb tömning. Det lyftbara röret har inbyggd kopp för enkelhetens skull. Stabil bas, avrun..
89 SEK 169 SEK
Exkl moms:71 SEK
Denna Micro Glass Bong är ett mycket intressant glasbit konst som kommer att få dig högt! Den är gjord av en utkastare basrör av 14cm höjd.Dina favorit örter eller tobak placeras på den löstagbara genomskinliga skålen, som ansluts till en inbyggd chillum genom ett säkert grunden 14.5mm diameter...
149 SEK
Exkl moms:119 SEK
Denna Micro Glas Bong är ett mycket intressant stycke glaskonst som tar dig högt! Det är gjort av en utkastare bas rör av 16cm höjd och 22 mm diameter. Den levereras med en löstagbar sockel diffusor av 12 mm diameter som ansluter till en glidskål för att placera din ört eller tobak. Den inn..
99 SEK 159 SEK
Exkl moms:79 SEK
Denna Micro Glass Bong är ett enkelt glasbit konst som kommer att ge dig en trevlig träff! Det bildas i form av en bubblig flaska rör av 14cm höjd.  Den levereras med en löstagbar uttaget 14.5mm diameter, som används som en diffusor, för att din rök sprids in i röret och få filtreras av vat..
79 SEK 99 SEK
Exkl moms:63 SEK
Denna Bouncer Micro Glass Bong är en mycket intressant bit av glas konst som kommer att få dig hög! Den är gjord av en bouncer basrör.Du kan placera dina värdefulla örter eller tobak på skålen, som ansluter till en avtagbar chillum, som används för att sprida din rök i röret för att filtreras av..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
Detta Bouncer Micro Glass Bong i Box är en enkel bit av glaskonst som ger dig en fin träff! Den är bildad i form av en utkastare bas rör av 18cm höjd. Du placerar dina örter eller tobak på skålen, som ansluter till en chillum genom en säker grund för 14,5mm diameter.Din rök tränger in i vattenbe..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Denna Micro Glas Bong är en enkel glasbit konst som kommer att ge dig en trevlig träff! Den är utformad i form av en bubblande rör av 10 cm höjd. Den levereras med en löstagbar sockel, som används som en diffusor, för att din rök att sprida sig in i röret och få filtreras genom vattnet. Utt..
49 SEK 89 SEK
Exkl moms:39 SEK
Visar 1 till 9 av 9 (1 Sidor)