Varukorg

Nyheter

King Palm | Mini Margarita (2st)
Nyhet
Klara att packas100% naturligtHögkvalitativa blad-bluntsTa dina rökstunder till högre höjder med King Palms Margarita! Dessa mini-blunts är handrullade med organiska Cordia-blad, filter av majsskal och terpenfylld smakkapsel. Packredo, med inkluderad packpinne av bambu.Kläm på filtret för att öppna ..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
King Palm | Mini Banana Cream (2st)
Nyhet
Klara att packas100% naturligtHögkvalitativa blad-bluntsTa dina rökstunder till högre höjder med King Palms Banana Cream! Dessa mini-blunts är handrullade med organiska Cordia-blad, filter av majsskal och terpenfylld smakkapsel. Packredo, med inkluderad packpinne av bambu.Kläm på filtret för att öpp..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
OCB | Premium no.1
Nyhet
OCB Premium No.1 är papper som är perfekta att rulla cigaretter med, då storleken är 70 mm x 20 mm.Tänk på denna produkt som en en-mans storlek när du rullar dina örter, för de tillfällen där King-Size är för stort!Varje häfte innehåller 50 papper.För återförsäljare: 50 häften/displaylåda...
14 SEK
Exkl moms:11 SEK
Amsterdam | Rullbricka Stoned
Nyhet
Rullbricka från Amsterdam gjord av metall med motiv av stenade seriekaraktärer som ex. Homer Simpson och sjömannen Karl-Alfred.Storlek: 14 x 18 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Amsterdam | Rullbricka Stoned
Nyhet
Rullbricka från Amsterdam gjord av metall med motiv av stenade Super Mario-bröder.Storlek: 14 x 18 cm..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Dr. Greenlove Klubbor | Bubblegum x GSC
Nyhet
Dr. Greenlove-klubbor som är perfekta att ha nära till hands när du är sugen på något sött och gott. Med tuggummi i mitten för en trevlig avslutning.Smak: Girl Scout CookiesVåra produkter är 100% lagliga och innehåller inga olagliga ämnen såsom THC eller CBD.Ingredienser: Glukossirap, socker, gummib..
7 SEK
Exkl moms:6 SEK
Dr. Greenlove Klubbor | Bubblegum x Mango Haze
Nyhet
Dr. Greenlove-klubbor som är perfekta att ha nära till hands när du är sugen på något sött och gott. Med tuggummi i mitten för en trevlig avslutning.Smak: Mango HazeVåra produkter är 100% lagliga och innehåller inga olagliga ämnen såsom THC eller CBD.Ingredienser: Glukossirap, socker, gummibas, surh..
7 SEK
Exkl moms:6 SEK
Dr. Greenlove Klubbor | Bubblegum x Purple Haze
Nyhet
Dr. Greenlove-klubbor som är perfekta att ha nära till hands när du är sugen på något sött och gott. Med tuggummi i mitten för en trevlig avslutning.Smak: Purple HazeVåra produkter är 100% lagliga och innehåller inga olagliga ämnen såsom THC eller CBD.Ingredienser: Glukossirap, socker, gummibas, sur..
7 SEK
Exkl moms:6 SEK
Urintest (10 olika tester)
Nyhet
Testkit med 10 teststickor för urinprov i hemmamiljö från de tyska genierna på CleanU. Testerna håller laboratoriekvalitet och reagerar redan på små rester av amfetamin, barbiturater, bensodiazepiner, kokain, MDMA, metamfetamin, morfin/opiat, metadon, tricyklisk. antidepressivt och THC.Vid återförsä..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Urintest (Metadon)
Nyhet
Ett testkit för urinprov i hemmamiljö från de tyska genierna på CleanU. Testet håller laboratoriekvalitet och reagerar från 300ng/ml. I varje förpackning ingår en teststicka och instruktioner. Det är bättre att vara på den säkra sidan!Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Urintest (Morphin/Heroin)
Nyhet
Ett testkit för urinprov i hemmamiljö från de tyska genierna på CleanU. Testet håller laboratoriekvalitet och reagerar från 100ng/ml. I varje förpackning ingår en teststicka och instruktioner.Det är bättre att vara på den säkra sidan!Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Urintest (Benzodiazepin)
Nyhet
Ett testkit för urinprov i hemmamiljö från de tyska genierna på CleanU. Testet håller laboratoriekvalitet och reagerar från 300 ng/ml. I varje förpackning ingår en teststicka och instruktioner. Det är bättre att vara på den säkra sidan!Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
Visar 1 till 12 av 52 (5 Sidor)