Varukorg

ONA

ONA
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som det sprids en fräsch mentoldoft. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-organiska l..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som det sprids en lätt mentoldoft. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-organiska luk..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som den sprider en tropisk doft. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-organiska lukte..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som den ger ifrån sig doften av äppelpaj. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-organi..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som den ger ifrån sig en fruktig fräsch doft. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-or..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Behöver du en lugn och avslappnande stämning? Använd Misting Dome från ONA tillsammans med en av de olika ONA Liquids för att ta bort oönskade lukter och dofter från ett rum. Misting Dome släpper en dimma utav ONA Liquid rätt in i luften, och är säker och naturlig. Den har 7 olika LED ljus som du ka..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA-blocket neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som den sprider en doft av nytvättade lakan. Vax-block med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-org..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Neutralisera alla otäcka lukter med doften av äppelpaj! ONA Spray-kort är liten och praktisk att ta med i fickan eller väskan. Det är en spray med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria. Idealt för att ta bort lukten av rök,..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Neutralisera alla otäcka lukter med ny fräsch doft! ONA Spray-kort är liten och praktisk att ta med i fickan eller väskan. Det är en spray med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria. Idealt för att ta bort lukten av rök, sve..
39 SEK
Exkl moms:31 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA Sprayflaskan neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som det sprids en doft av nytvättade lakan. En spray med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke-..
139 SEK
Exkl moms:111 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA Gel-burken neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som det sprids en fräsch mentoldoft. En polymergel med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
Få ditt hem att dofta rent och fräscht med ONA. Partiklarna i ONA Gel-burken neutraliserar odörmolekyler genom att göra dem inaktiva och luktfria, samtidigt som en fruktig doft sprids i rummet. En polymergel med oljebaserad, naturlig och giftfri formula som tar bort de flesta organiska och icke..
169 SEK
Exkl moms:135 SEK
Visar 1 till 12 av 26 (3 Sidor)