Varukorg

Puffy

Puffy

Puffy har sortimentet med oöverträffad smak och hållbarhet! Puffy vann allas våra hjärtan när de först nådde Sverige och Smoketower tidigare under 2023 och de är nu tillbaka med en härlig och lika välsmakande mix med THC-B och THC-H i fokus, kombinerat med CBD, CBG, CBT och CBN. Med sin lekfulla design signalerar Puffy sann puff-glädje, direkt från Kalifornien!

Hey- visste du att det även är Puffy som är tillverkarna bakom svampkapslarna ROOMS och gummies? Du hittar dem under kategori Smartshop - Shrooms.

Amanita Muscaria Mushroom Capsule - med 4 stycken i burken, från Puffy.Varje kapsel innehåller en kraftfull blandning av Amanita Muscaria-extrakt, Lions Mane och Chaga.Ingredienser: Amanita Muscaria, Chaga, Ganoderma Lucidum, Hericium Erinaceus, Vitamin C och Niacin.Mängd: 4 stycken ..
399 SEK
Exkl moms:319 SEK
Gummies från Puffy i 3 olika smaker, med 2 gummies i varje förpackning- Kush Baies- Mimosa Peach- Sour DieselVänligen notera: Denna CBD-produkt är INTE ett livsmedel och ska ej förtäras eller betraktas som ett läkemedel eller hudvårdsprodukt, utan är endast ansett för aromaterapi och som samlarförem..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Sirap från Puffy (10ml) i 3 läckra smaker med en laglig nivå utav THC <0,2%. - Berry Haze- Fruity Kush- PersikaObservera: Denna CBD-produkt är INTE livesmedel och bör inte konsumeras eller betraktas som medicin eller hudvård, utan marknadsförs snarare för aromaterapi och som ett ..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Puffys 510-batteri är utformat för att fungera med Puffy-patronerna, men fungerar med de flesta 510-patroner på eftermarknaden. Batteriet är utrustat med 4000 mAh och är tillverkat för att ge rätt mängd ström för perfekt ångproduktion.Enheten kan laddas upp med hjälp av en micro-USB kabel (ej inklud..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Väntar är över! De omåttligt populära Puffy är här med 6 nya smaker och blandningar.En penna innehåller 2000mg av THC-H, THC-B eller varför inte en blandning av bägge? Enheten kan laddas upp med hjälp av en USB-C kabel (ej inkluderad).Vätskan är tillverkad av Live Resin och innehåller CBD, CBT, CBG ..
999 SEK
Exkl moms:799 SEK
Väntar är över! De omåttligt populära Puffy är här med 6 nya smaker och blandningar.Varje cart innehåller 1100mg av THC-H, THC-B eller varför inte en blandning av bägge?Vätskan är tillverkad av Live Resin och innehåller CBD, CBT och CBN.Du hittar Puffy 510 Carts i 6 olika smaker: - Gua..
599 SEK
Exkl moms:479 SEK
Med detta nyckelringshalsband så kan du bära din Puffy engångsvape runt halsen! Mycket praktiskt.Passar flera olika slags engångsvapes...
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)