Varukorg

Pure Glass

Pure Glass

Pure Glass är ett amerikanskt märke som tillverkat sina produkter i Los Angeles sedan sin start 2011. Trots att de flesta Pure Glass-bongar vi säljer har klassisk design så är några av våra allra dyraste bongar just från dem, ofta med innovativa lösningar. Den mest nämnvärda är högteknologiska Zero X4 med sina hela 10 kammare, avtagbar/frysbar pipa och en prislapp på över 8.000 riksdaler samt Zero Rev med sitt trippiga utseende och frysbara pipa som förutom att ge en extra nivå av kylning även underlättar kraftigt vid rengöring. Även nämnvärt är deras samarbete med klädmärket Crooks & Castles där flera grymma designer kan hittas med bl a kolsvarta detaljer, unika mönster och en fin presentförpackning med ett par limiterade utgåvor. Om du snarare är på jakt efter en klassisk bong men ändå till superkvalitet så har även här Pure ett fint utbud som vi rekommenderar starkt, där varje detalj är genomtänkt och smart! Pure har dessutom varit flitiga när det kommer till marknadsföring och letat upp flera kändisar som är relaterade till cannabiskulturen för att visa upp någon av sina imponerande produkter, kändisar som t ex Cheech & Chong, B Real, Snoop Dogg och Wiz Khalifa, så det är inte konstigt att de nu har ögon på sig från hela världen! Smoketower.com är dessutom en auktoriserad återförsäljare av Pure Glass så du kan vara säker på att du inte köper på dig en kopia!

Pure Glass Valentine Little Dume
Fynd
Little Dume är en sexig och unik liten oljerigg i tåligt borosilikatglas av mycket hög kvalitet, speciellt framtagen för damerna. Utrustad med en unik hjärtformad percolator som effektivt bubblar upp, filtrerar och kyler röken vilket lämnar kvar stora delar av tjäran i vattnet och gör att blossen bl..
799 SEK 1 799 SEK
Exkl moms:639 SEK
Pure Glass Valentine Surfrider
Fynd
En unik och vacker bong i borosilikatglas av mycket hög kvalitet från Pure Glass. Längst ner är den utrustad med en diskformad percolator med fem hål som effektivt bubblar upp, filtrerar och kyler röken innan den andas in. Det kanske mest anmärkningsvärda är det vackra glashjärtat på insidan, som fö..
1 199 SEK 1 799 SEK
Exkl moms:959 SEK
Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)