Varukorg

Metallburkar

0
Real Leaf | Stash Box Liten
Nyhet
Förvara ditt stash i tjusig metall-låda från RealLeaf med olika konstverk på locket.Storlek: 6,5 x 10 x 2 cm (Small)..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
Qnubu Plåtburk för stash-förvaring med Easy-open öppningssystem. Lock ingår.Kapacitet: 3,5 gramDiameter: 62 mmHeight: 40 mmMaterial: Aluminium..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Förläng dina produkters livslängd och fräschhet med CVault Twist-behållare för en ultimat fuktighetsreglerade förvaring. Kombinerat med patenterad tvåvägs-fuktregleringsteknologi från den inkluderade Boveda Humidipak så utgör den lufttäta CVault den perfekta miljön för din tobak, örter och cigarrer,..
369 SEK
Exkl moms:295 SEK
CVault Curing Holder är en av världens bästa metoder för en jämn och effektiv kurering av blommor. Samtidigt underlättar det för slutanvändaren då du har en dedikerad plats för torkning och kurering varje gång du behöver den. Tack vare sin stålkonstruktion är det väldigt lätt att rengöra eller desin..
1 429 SEK
Exkl moms:1 143 SEK
CVaults behållare är den ultimata fuktighetsreglerade lagringen. Kombinera den lufttäta CVault med Bovedas Humidipak så får du den perfekta miljön för din tobak, örter och cigarrer. CVault bibehåller den ideala fuktigheten, utan att förlora eller vinna ny fukt, dessutom skyddar CVault innehållet och..
469 SEK
Exkl moms:375 SEK
RAW Roll Caddy är den perfekta för din rökning. Denna speciella metall burk är skapades för att lagra dina 1 kvart eller King Size RAW Rolling papers, eller 6 RAW fyllda cones.    Denna Roll Caddy är liten nog att rymmas i fickan för att se till att dina RAW papper eller RAW fyllda..
49 SEK
Exkl moms:39 SEK
Visar 1 till 6 av 6 (1 Sidor)