Varukorg

Metallgrinders

Smoketowers senaste tillskott av grinders är denna helsvarta grinder med Fred på locket. Denna grinder är inte som de flesta andra, den har inga tänder och förlitar sig istället på en typ av grind som mer påminner om ett rivjärn än en traditionell grinder som sliter isär dina örter med sina tänder. ..
199 SEK 349 SEK
Exkl moms:159 SEK
Med Smoketowers nya grinder 24K får du en smidig grinder i vacker guldfärg med Fred på locket. Denna grinder kommer i fyra delar med en kief-samlare i botten. Konsistensen från grindern blir grovmalet som passar utmärkt för både bongar och rullpapper.Kief-skrapa ingår...
169 SEK 289 SEK
Exkl moms:135 SEK
Denna metallgrinder från Grace Glass Amsterdam-serie är 4-delad med magnetisk stängning och friktionsring i nylon för bättre rotation. Genom fönstret i locket kan du se dina örter malas av de diamantformade tänderna och filtret nedanför separerar ut all kief till bottenkammaren för senare användning..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Denna lyxiga grinder från Grace Glass Tornado-serie är 4-delad med magnetisk stängning och friktionsring i nylon för bättre rotation. Genom fönstret i locket kan du se dina örter malas av de röda diamantformade tänderna och filtret nedanför separerar ut all kief till bottenkammaren för senare använd..
249 SEK
Exkl moms:199 SEK
Denna grinder i 4 delar maler effektivt ner dina örter, kryddor, tobak eller Knaster inom ett par sekunder med sina diamantformade tänder. Den speciella formen på grindern ger ett bra grepp och underst har ud en kief-samlare. En väldigt hållbar grinder som tål tuffa tag! ..
269 SEK
Exkl moms:215 SEK
'Propeller' är en aluminium grinder i silver/brons som grindar dina örter likt en propeller. Till skillnad från traditionella grinders där locket maler örterna, är det här separata blad som ligger inuti själva grinden. Ger ett medium grind resultat och är väldig lämplig för rökning.Längst ner ha..
269 SEK
Exkl moms:215 SEK
Original Bulldog Svart 3-delad grinder med diamantformade tänder och logo i färg.Grindern har en kief-samlare och magnetiskt lock. ..
189 SEK
Exkl moms:151 SEK
Original Bulldog Silver 3-delad grinder med diamantformade tänder och logo i färg.Grindern har en kief-samlare och magnetiskt lock. ..
189 SEK
Exkl moms:151 SEK
En prisvärd och enkel typ av metallgrinder i två delar. Ribbat mönster i locket för bättre grepp, magnetisk stängning som håller delarna på plats, nylonring för bättre friktion och sylvassa cirkulära tänder som enkelt maler örterna till önskad konsistens. Dekorerad med Amsterdam-tryck på ovansidan. ..
129 SEK
Exkl moms:103 SEK
En riktigt fin metallgrinder av hög kvalitet från Champ High i den ovanliga formen av en tunna. Med supervassa diamantformade tänder som maler örterna till önskad konsistens, nylonring för bättre friktion, magnetisk stängning som håller locket på plats och separat kief-uppsamling i bottenkammaren. L..
229 SEK
Exkl moms:183 SEK
Kannastörs flaggskepp, GR8TR, i ny och uppdaterad version. En riktig kvalitetsgrinder i flera modulära delar och bra funktioner från amerikanska Kannastör, tillverkad av aluminium av hög kvalitet. Just denna modell har extraförvaring i toppen, utbytbara tänder och helt modulär design. Kannastör lämn..
799 SEK 999 SEK
Exkl moms:639 SEK
Kannastörs flaggskepp, GR8TR, i ny och uppdaterad version. En riktig kvalitetsgrinder i flera modulära delar och bra funktioner från amerikanska Kannastör, tillverkad av aluminium av hög kvalitet. Just denna modell har extra förvaring i toppen, separat kief-uppsamling samt helt modulär design med ut..
899 SEK 1 099 SEK
Exkl moms:719 SEK
Visar 1 till 12 av 44 (4 Sidor)