Varukorg

Clipper

Klassisk Clipper-tändare med kärleksfulla fruktmotiv, som 'You're Berry special', 'I am Bananas for you', 'You're one in a Melon', ' och 'I Pine for you'. Lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt, vilket gör den extra passande vid rökning av pipa eller bong. Flintsystemet kan enkelt plockas u..
12 SEK 18 SEK
Exkl moms:10 SEK
Klassisk Clipper-tändare med tecknade ansiktsmotiv. Lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt, vilket gör den extra passande vid rökning av pipa eller bong. Flintsystemet kan enkelt plockas ut och användas till att packa koppar, cones och blunts m.m.Tack vare att tändarna är både påfyllningsba..
12 SEK 18 SEK
Exkl moms:10 SEK
Clipper Stormtändare med 'Floral' motiv. Denna Clipper är av stormtändartyp, vilket gör den utmärkt för bongar, vaporizers eller när de nordiska vindarna gång på gång släcker din vanliga tändare.Kan fyllas på.Levereras slumpmässigt. Skriv en rad när du lägger din order om du önskar en s..
19 SEK 28 SEK
Exkl moms:15 SEK
Klassisk “Clipper” tändare med ‘Daisy’ (tusenskönor) motiv. Den första funktionen är att lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt. Perfekt för rökning av pipor och bongar! Den andra funktionen är att flintsystemet enkelt kan plockas ut och användas för att packa cones, koppar av olika slag, b..
12 SEK 18 SEK
Exkl moms:10 SEK
Klassisk “Clipper” tändare med ‘Blurry skulls’ motiv. Den första funktionen är att lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt. Perfekt för rökning av pipor och bongar! Den andra funktionen är att flintsystemet enkelt kan plockas ut och användas för att packa cones, koppar av olika slag, blunts ..
18 SEK
Exkl moms:14 SEK
Clippers har länge varit favoriten för många rökare runt om i världen. Nu har vi äntligen nöjet att få presentera en liten produkt som kombinerar två av dina favorittillbehör till ett – Clip-Grindern! Produkten är en simpel men elegant lösning där du lägger ner Clipper-tändaren, och längst ner hitta..
29 SEK 69 SEK
Exkl moms:23 SEK
Clipper är synonymt med pålitlighet och denna modell med RAW-logo är inget undantag. En praktiskt funktion med Clipper-tändare är att flintsystemet enkelt kan plockas ut och användas för att packa cones, blunts och koppar av olika slag. Tack vare att tändarna är både påfyllningsbara och utrustade me..
26 SEK
Exkl moms:21 SEK
Klassisk “Clipper” tändare med Döskalle tema. Den första funktionen är att lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt. Perfekt för rökning av pipor och bongar! Den andra funktionen är att flintsystemet enkelt kan plockas ut och användas för att packa cones, koppar av olika slag, blunts m.m. Tac..
18 SEK
Exkl moms:14 SEK
Klassisk “Clipper” tändare med Djur i kostymer! Den första funktionen är att lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt. Perfekt för rökning av pipor och bongar! Den andra funktionen är att flintsystemet enkelt kan plockas ut och användas för att packa cones, koppar av olika slag, blunts m.m. T..
18 SEK
Exkl moms:14 SEK
Klassisk “Clipper” tändare med TV-spels motiv! Den första funktionen är att lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt. Perfekt för rökning av pipor och bongar! Den andra funktionen är att flintsystemet enkelt kan plockas ut och användas för att packa cones, koppar av olika slag, blunts m...
18 SEK
Exkl moms:14 SEK
Emoji clipper som får dig att se ut såhär xD. Finns i flera fina emoji modeller.Denna Clipper är av stormtändartyp, vilket gör den utmärkt för bongar, vaporizers eller när de nordiska vindarna gång på gång släcker din vanliga tändare.Klassisk Clipper kvalité. Kan fyllas på.Levereras slum..
28 SEK
Exkl moms:22 SEK
Påfyllningsbar butangaständare och klassiker från Clipper som är särskilt bra för antändning av pipor och bongar. Clippertändare har två speciella och bland rökare mycket uppskattade funktioner: Den första funktionen är att lågan ökar i storlek när tändaren vinklas nedåt. Perfekt för rökning av pipo..
18 SEK
Exkl moms:14 SEK
Visar 1 till 12 av 15 (2 Sidor)