Varukorg

Stormtändare

Clipper Stormtändare med 'Floral' motiv. Denna Clipper är av stormtändartyp, vilket gör den utmärkt för bongar, vaporizers eller när de nordiska vindarna gång på gång släcker din vanliga tändare.Kan fyllas på.Levereras slumpmässigt. Skriv en rad när du lägger din order om du önskar en s..
19 SEK 28 SEK
Exkl moms:15 SEK
Snygg och funktionell tändare som trots sin lilla storlek ger en stormtändar-låga. Mönstret på tändaren har foliedetaljer och ger tändaren ett bra grepp. Rekommenderas för bland annat pipor, bongar och elddrivna vaporizers där du är i behov av en mer precis låga...
12 SEK
Exkl moms:10 SEK
Påfyllningsbar gasbrännare från Champ. Enkelt att använda och lågan kan regleras beroende på hur kraftig låga du vill ha.Fylls på med butan. ..
349 SEK
Exkl moms:279 SEK
Emoji clipper som får dig att se ut såhär xD. Finns i flera fina emoji modeller.Denna Clipper är av stormtändartyp, vilket gör den utmärkt för bongar, vaporizers eller när de nordiska vindarna gång på gång släcker din vanliga tändare.Klassisk Clipper kvalité. Kan fyllas på.Levereras slum..
28 SEK
Exkl moms:22 SEK
Stilren stormtändare som inte tar mer plats än en “vanlig” tändare. Ett bra alternativ för exempelvis DynaVap om man tänkt vara ute men inte vill bära med sig den stora stormtändaren.Har en låga och kan fyllas på.Återförsäljare: 20st/förpackning ..
29 SEK 49 SEK
Exkl moms:23 SEK
Denna snygga stormtändare är inte bara robust och välbyggd, den är även vinklad för att underlätta ditt rökande och kommer med en stor knapp som är svår att missa även om du skulle sitta i mörker.Kan fyllas på.Återförsäljare: 9 st/paket ..
79 SEK 95 SEK
Exkl moms:63 SEK
En riktigt fin stormtändare från Silver Match. Utrustad med tre vindsäkra och supervarma blå lågor som lämpar sig perfekt för användning med exempelvis DynaVaps eld-drivna vaporizers - men också en utmärkt "daily driver"-kompanjon för cigaretter, jointar, bongar, pipor och vattenpipor. Betydligt coo..
189 SEK
Exkl moms:151 SEK
En riktigt fin stormtändare från Silver Match. Utrustad med två vindsäkra och supervarma blå lågor som lämpar sig perfekt för användning med exempelvis DynaVaps eld-drivna vaporizers - men också en utmärkt "daily driver"-kompanjon för cigaretter, jointar, bongar, pipor och vattenpipor. Betydligt coo..
159 SEK
Exkl moms:127 SEK
T400 är en högkvalitativ gasbrännare som lämpar sig lika väl för matlagning som för dabbing med koncentrat. Rekommenderas!Information: Justerbar storlek på lågan Uppnår över 1400 grader Barnsäker tändning och låsfunktion Ergonomiskt utformad Fungerar i alla vinklar Står upp stabilt och säk..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
En riktigt fin gasbrännare från Maxim med fyra stycken flammor som effektivt värmer upp din nail eller tänder innehållet i din kopp på nolltid. 12 centimeter hög. Glöm inte att köpa butangas!Finns i olika färger, vid leverans sker valet slumpvis. Du kan självklart önska dig en specifik färg geno..
99 SEK 189 SEK
Exkl moms:79 SEK
En prisvärd stormtändare från PROF med lock och blå flamma som funkar i alla väder. Påfyllningsbar. Glöm inte att köpa till butangas!Finns i olika färger, vid leverans sker valet slumpvis. Du kan självklart önska dig en specifik färg genom att skriva en kommentar i kassan med reservation för att..
59 SEK
Exkl moms:47 SEK
En liten gasbrännare från PROF med det mesta man kan förvänta sig av en brännare i denna prisklass. Perfekt att tända kol för vattenpipor och att för värma nails att använda på koncentrat. Glöm inte att köpa gas!Vid leverans sker färgvalet slumpmässigt men du kan alltid önska en speciell färg. ..
99 SEK
Exkl moms:79 SEK
Visar 1 till 12 av 15 (2 Sidor)