Varukorg

Lediga tjänster

Smoketower.com söker en engagerad och mångsidig utesäljare med inslag av kundtjänst!

Företagspresentation:
Smoketower.com är ett varumärke under företaget Nordic Trade Tower AB (NTTAB) som säljer högkvalitativa röktillbehör för rökaren. Smoketower som föddes 1995 är idag nordens ledande online-headshop där vi säljer alltifrån vattenpipor, pipor och diverse röktillbehör till vaporizers och andra livsstilsprodukter.

Var med och forma Smoketower till Europas bästa headshop!
Ta del av vår passion och sök dig till oss, vi kan erbjuda dig något som säkert ingen annan arbetsgivare i Sverige kan erbjuda. Vi söker dig som är driven, energisk, resultatfokuserad och har en god social kompetens som vågar ge allt för att uppnå uppsatta mål. Du är självgående och vågar ta initiativ. Vi som arbetar inom NTTAB har en stark passion och engagemang för det vi gör och fokuserar alltid på resultat. För att trivas hos oss tror vi att du är en person som gillar högt tempo och strävar efter att både utveckla dig själv och ditt arbete.

Tjänstbeskrivning:
Du har hand om försäljning, planerar kundbesök, uppföljning av befintliga kunder och jagar nya prospekt och marknader konstant. Du ger kunderna en bra support på både produktnivå och orderuppföljning med vänlig attityd.

Konkreta arbetsuppgifter:
• Fösäljning B2B.
• Kundsupport och uppföljning.
• Kunna produkterna och ge support på dem.

Krav på person:
• Du talar svenska flytande och har mycket goda skriftliga kunskaper i det svenska och engelska språket.
• Ett intresse för branschen är starkt meriterande, har du även erfarenhet av marknadsföring är detta fördelaktigt.
• Du är noga med att följa vad kunderna behöver samt vad marknaden eftersöker.
• Du har B-körkort.

Du erbjuds en ansvarsfull och stimulerande tjänst i ett företag under stark tillväxt och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas. Jobbet är krävande och det behövs en tålmodig person som klarar av alla delar som jobbet innefattar.

Start:
Enligt överenskommelse.

Omfattning:
Kan variera.

Arbetstid:
Kan variera.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Maila in CV, personligt brev och foto till alex@smoketower.com.

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/28433360

Välkommen med din ansökan!