Varukorg

Smoketower

Smoketower
Smoketower-batteri med kapacitet på 1100mAh som kommer ge dig lång batteritid till dina 510-tankar. Sätts på/stängs av genom att snabbt trycka på knappen 5 gånger.USB-laddare ingår.Batterikapacitet: 1100mAhGänga: 510 / eGo..
199 SEK
Exkl moms:159 SEK
Clippers har länge varit favoriten för många rökare runt om i världen. Nu har vi äntligen nöjet att få presentera en liten produkt som kombinerar två av dina favorittillbehör till ett – Clip-Grindern! Produkten är en simpel men elegant lösning där du lägger ner Clipper-tändaren, och längst ner hitta..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Smoketowers senaste tillskott av grinders är denna helsvarta grinder med Fred på locket. Denna grinder är inte som de flesta andra, den har inga tänder och förlitar sig istället på en typ av grind som mer påminner om ett rivjärn än en traditionell grinder som sliter isär dina örter med sina tänder. ..
349 SEK
Exkl moms:279 SEK
Smoketowers nya Woody-Fred grinder är 50 mm i diameter, med ett yttre lager gjort av vackert Indiskt trä. Grindern har totalt 4 delar, varav en är kief-samlaren längst ner (skrapa inkluderas) och grindar dina örter till en fin/medium grind, vilket gör denna grinder perfekt för i princip alla rökmeto..
289 SEK
Exkl moms:231 SEK
Med Smoketowers nya grinder 24K får du en smidig grinder i vacker guldfärg med Fred på locket. Denna grinder kommer i fyra delar med en kief-samlare i botten. Konsistensen från grindern blir grovmalet som passar utmärkt för både bongar och rullpapper. Kief-skrapa ingår...
289 SEK
Exkl moms:231 SEK
Prova pappret kurerat av Fred själv med Smoketowers egna rullpapper – i hampa! Varje paket innehåller 32 blad och dessutom får du med filtermaterial i snygg svart färg med Fred på.    För återförsäljare: 26 paket/förpackning..
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
ST Parrot
Fynd
En liten pipa som kan få dig att flyga..fyll endast på med din önskade ört på dess baksida och inhalera från stjärtfjädern. En högt rekommenderad pipa från Smoketower!  ..
99 SEK 199 SEK
Exkl moms:79 SEK
Vår officiella Smoketower-mössa som värmer huvudet under kallare höst- och vinterdagar, när det vankas utomhusäventyr, när det är gamingkväll framför teven eller datorn - eller vid varje kommande smoke session-ritual. Superskön på huvudet hursomhelst. Support your local online headshop! Storlek: ..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
Ett askfat i metall från vårt egna sortiment av röktillbehör. Platta kanter som är enkla att greppa tag i och utrustat med fyra cigaretthållare runtom så att ingen av vännerna blir utan vid varje mysig smoke session. Helt svart design med Smoketowers logotyp och vår maskot Fred tryckt i vitt på ovan..
29 SEK
Exkl moms:23 SEK
En rullbricka i mini-storlek från vårt egna sortiment av röktillbehör. Med rundade hörn där inga örter och tobak fastnar, platta kanter som är enkla att hålla i och kompakt storlek som snabbt går att stoppa undan när den inte används. Helt svart design med Smoketowers logotyp och maskot Fred tryckt ..
69 SEK
Exkl moms:55 SEK
ST Dabber Spoon
Fynd
En riktigt smart pipa för både koncentrat och örter från vår egna kollektion av rökdon. Tillverkad av värmeresistant silikon som aldrig går sönder och är lätt att bära med sig, rengöra och använda. En löstagbar glasskål på ovansidan, ett lufthål för reglering av mängden rök på sidan, integrerad ört-..
69 SEK 149 SEK
Exkl moms:55 SEK
En liten pipa i spoon-utförande från Smoketowers egna sortiment av pipor. Med lufthål på sidan av koppen för reglering av mängden rök vilket gör att den lämpar sig för både nybörjare och erfarna rökare. Står stabilt på plana ytor och enkel att rengöra. Tillverkad av glas med flerfärgade randiga deko..
179 SEK
Exkl moms:143 SEK
Visar 1 till 12 av 154 (13 Sidor)