Varukorg

Zeus

Zeus
Från Zeus har vi här nyheten Smite - en välpresterande bärbar vaporizer för örter i en betydligt snällare prissättning än storebröderna Arc och Arc GT. En kompakt enhet med skal i anodiserad aluminium, munstycke i borosilikatglas, och örtkammare i keramik - allt för en exklusiv och rent smakande upp..
1 149 SEK 1 299 SEK
Exkl moms:919 SEK
Ett rengöringspaket från Zeus som innehåller allt du behöver för en perfekt rengöring av din vaporizers olika delar: en flaska med kraftfullt rengöringsmedel för olika typer av material och ytor, smarta bomullspinnar med alkohol för rengöring av kammare och andra trånga utrymmen, servetter med alkoh..
299 SEK
Exkl moms:239 SEK
Zeus Iceborn är ett revolutionerande tillbehör till Zeus Arc och Arc GT som används för att dramatiskt kyla ned dina ångor genom isfiltrering. Designad i Tyskland och tillverkad av högkvalitativa, tåliga komponenter. Iceborn är ett mycket mer bekvämt alternativ till vanlig vattenfiltrering som ger m..
249 SEK 599 SEK
Exkl moms:199 SEK
Ett kit innehållandes alla slitage-delar som medföljer vaporizern Zeus Arc GT.Medföljer: Munstycke i medicinsk silikon Guldpläderade screen-filter (2 typer) Guldpläderad kylflänsVid återförsäljarköp: 1 st/pack..
299 SEK 369 SEK
Exkl moms:239 SEK
En kylfläns tillverkad av rostfritt stål, samma typ som medföljer vaporizern Zeus Arc. Placeras i munstycket där den absorberar värme från ångorna innan de når användarens mun. Hög kvalitet.Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
349 SEK 469 SEK
Exkl moms:279 SEK
En kylfläns tillverkad av metall och äkta guldplädering, samma typ som medföljer vaporizern Zeus Arc GT. Placeras i munstycket där den absorberar värme från ångorna innan de når användarens mun. Hög kvalitet.Vid återförsäljarköp: 1 st/pack..
379 SEK 499 SEK
Exkl moms:303 SEK
En adapter som används för att koppla ihop Zeus Arc och Arc GT med bongar och bubblare för vattenfiltrering - men också för ihopkoppling med Iceborn-systemet för iskylning. Ersätter det medföljande munstycket och kopplas enkelt på vaporizern för en behagligare vape-upplevelse med riktigt svala ångor..
99 SEK 129 SEK
Exkl moms:79 SEK
Arc är en bärbar enhet formgiven i Tyskland - med material, design och funktioner av mycket hög klass. Ergonomisk utformning som ligger superskönt i handen. Fullt isolerad luftväg med delar i rostfritt stål, tre inställningsbara temperaturnivåer, vibration, inbyggt multiverktyg för rengöring, omrörn..
2 299 SEK
Exkl moms:1 839 SEK
Arc GT är en bärbar enhet formgiven i Tyskland - med material, design och funktioner av mycket hög klass. Ergonomisk utformning som ligger superskönt i handen. Fullt isolerad luftväg med delar i guldpläterat stål, tre inställningsbara temperaturnivåer, vibration, inbyggt multiverktyg för rengöring, ..
2 599 SEK
Exkl moms:2 079 SEK
Visar 1 till 9 av 9 (1 Sidor)