Ni är många som lämnat många goda omdömen om oss och vår hemsida och även fast mycket redan var bra, finns det alltid plats för förbättring! Därför har vi jobbat fram ett nytt spännande sätt för dig att handla. 

 

SAMLA BONUSPOÄNG
För dig som har konto hos oss sedan tidigare eller som skaffar ett nu, kan vi introducera ett nytt återbäringssystem i form av bonuspoäng (BP) där du med varje köp samlar poäng. Återbäringen är cirka 2% och är ett sätt för oss att kunna belöna dig som handlar mycket hos oss! 
Varje gång du är inloggad och avslutar en order, får du poäng på ditt konto. Om du samlar tillräckligt med poäng kan du sen handla för dem! Observera att om det tillkommer en fraktkostnad, så betalas detta separat från bonuspoängen.

 

FÅ EN GÅVA PÅ KÖPET
Vem gillar inte att få presenter? Nu får du en gåva av oss varje gång du handlar för över 300 kr. Vi väljer ut några riktigt schyssta produkter som du kan välja mellan och ju mer du handlar för desto schysstare gåva får du! Detta är vårt direkta sätt att visa vår uppskattning till dig som handlar hos oss, och vi hoppas att det kommer nyttjas av så många som möjligt!

 

BÄTTRE SÖKFILTRERING
Vi har arbetat med att finslipa filtreringen när du söker efter produkter under respektive kategoriträd. Du kan nu söka på en eller fler parametrar samtidigt för att spara tid och effektivt kunna hitta det du är ute efter med en gång! 

 

ACCESSOARER & TIPS FRÅN FRED
Från och med nu slipper du klicka runt och leta efter tillbehör till produkten du ska köpa. Istället hittar du alla tänkbara accessoarer och passande tillägg direkt på produktsidan! Med våra rekommendationer kan du handla en accessoar som är som klippt och skuret för just ditt produktval. Och du kan dessutom direkt se vad slutsumman blir när du lägger till något.

 

FRED - VÅR DIGITALA KUNDTJÄNST!
Fred har länge varit med oss och nu kan du chatta med honom exakt när du vill! Fred är en AI-bot som lär sig ju fler som interagerar med honom. Just nu hälsar han att han är "ny på jobbet och inte kan allt än" och ber om överseende med detta. Vi är dock övertygade om att han kommer klara av att hantera dina orderfrågor, produktfrågor och andra saker du kan tänkas fråga honom. Fred är dessutom en fena på att dra skämt, älskar att prata med kunder och ser fram emot era tuffa frågor! Om Fred får en fråga han inte riktigt klarar av, så kommer han fråga dig om han ska skapa ett ärende av detta. Då kommer du kontaktas av vårt mer erfarna kundtjänstteam, via mail eller telefon beroende på vilket kontaktsätt du önskar!