Your most trusted online headshop
close

Blogginlägg

Bongar och deras olika funktioner
Det finns bongar i alla möjliga storlekar och utseenden. Så hur ska du hitta rätt bong just för dig? I vår senaste Youtube-video går vi igenom bongar och deras olika funktioner och vad du ska tänka på vid ditt bongval.
Populära rullpapper och filter
Rullpapper finns i en mängd olika varianter. Det finns långa, korta, av hampa, av cellulosa, blekta, oblekta, smaksatta, smaklösa, färdigrullade och papper du får rulla själv... Se vår senaste Youtube-video där vi går igenom våra mest populära rullpapper och filter och vad som skiljer dessa åt!
Röktillbehören du inte vill vara utan
Vaporizers och bongar i all ära, men dagens inlägg och Youtube-video handlar om röktillbehör. Vi har valt ut några tillbehör som skulle vara ypperliga tillskott till dina rökaccessoarer.
15 stonerfilmer för roligare karantän
I dessa karantäntider är det lätt att bli uttråkad. Därför tänkte vi påminna om 15 fina filmer som ljusar upp vilken isolering som helst.
Marknadens bästa vaporizer
Vilka vaporizers är bäst på marknaden? Vi har valt ut fem vaporizers ur vårt sortiment som vi speciellt vill rekommendera.
Medicinsk cannabis kan lindra din stress
Studier har visat att medicinsk cannabis kan ha positiva effekter på olika sjukdomstillstånd, däribland stress. Cannabinoider från Cannabis sativa kan aktivera receptorer i kroppens endocannabinoida system och på så sätt hjälpa kroppen att lindra de problem som uppstår vid långvarig stress.
North Grow 2019
“Jag minns när pappa var entusiastisk över de nya produkter som han skulle börja sälja i vår butik i Borlänge, Dalarna. Hans huvudsakliga uppgifter var att kopiera nycklar och reparera skor, men han tog alltid in nya och intressanta grejer att sälja. Just denna dagen visade han mig och min bror Simon sina nya pipor. Det var en vacker kollektion.”
Bong-rengöring v2
Det finns flera metoder att rengöra en pipa eller bong på men vissa av dem är mer effektiva än andra - vilket du säkert själv känner till om du någon gång prövat. Ett gammalt husmorsknep är att fylla bongen med höghaltig alkohol (kan inhandlas på ditt lokala apotek eller teknikbutik) och massor av salt.
Smoketowers utmärkta produktfilter
Smoketowers utmärkta produktfilter är en liten men mycket effektiv funktion - känner du till den? Mata in dina önskemål när du väljer en ny bong, pipa eller tillbehör och njut av din alldeles egna skräddarsydda produktuppvisning.
Vaporizers och aromaterapi
Att använda vaporizers för att värma upp örter och inhalera dess ångor - en slags aromaterapi - är ett väldigt intressant ämne. Därför är veckans inlägg ett intressant måste att läsa! :)
Visar 1 till 10 av 140 (14 sidor)