Your most trusted online headshop
close

Blogginlägg

Prince EA om cannabis
Prince EA är en känd Youtube-personlighet som framför allt gör videos om samhället, politik och motivation. Han har hållt på i många år och blivit ett riktigt fenomen i modern tid. Ett av hans allra bästa klipp (enligt oss) är "Why weed should be legal" där han går igenom både historien bakom kriminaliseringen av cannabis, men också fördelarna med att legalisera. Allt förpackat i en smart och välgjord förpackning där även Obama finns med på ett hörn. :)
Cannabis i Danmark
I vårt grannland Danmark händer det grejer! Inte nog med att landet sedan den 1 januari legaliserat medicinsk cannabis via recept från läkare så har entreprenörerna också börjat gnugga både händer och geniknölar för att passa på att bli pionjärer på de nya marknaderna som öppnats upp. Ett exempel är tomatodlaren Alfred Pedersen, den största tomatodlaren i både Danmark och Sverige, som nu satsar på cannabis med bolaget Scandinavian Cannabis. Målet är att bli det största cannabisföretaget i Europa.
Smoketowers Februaritävling
Smoketower.com har funnits på den svenska marknaden sedan 1995 och har sedan dess blivit Skandinaviens överlägset bästa och största headshop. Men det finns alltid utrymme för förbättring! Smoketowers 2017 har varit ett händelserikt år med många förändringar och nyheter. Ny hemsida, nya funktioner, massor av nya tillverkare, produkter och utökning i teamet. Nu vill vi veta vad våra kunder tycker om butiken och hemsidan så att 2018 blir det bästa året hittills för både oss och er!
Smoketowers 18-årspolicy
Har du någonsin undrat varför vi har 18-årsgräns på Smoketower? De flesta av våra produkter innehåller ju varken tobak eller nikotin, så varför har vi valt att ha denna åldersgräns? Läs vår 18-årspolicy så får du reda på tankarna bakom beslutet. Policyn kan läsas i detta inlägg och längst ner i vår webbutik.
Konduktion & Konvektion
Det finns olika typer av vaporizers på marknaden och ibland kan det verka vara en djungel att ta sig igenom. Men det är inte så komplicerat som det kan se ut. I detta inlägg kommer vi att reda ut skillnaden på de två huvudsakliga typerna av uppvärmningsmetoder som används inom vaporizers, alltså konvektion och konduktion. De två värmemetoderna används både av portabla (bärbara) och stationära vaporizers. Skillnaden är väsentlig och värd att känna till innan man köper sin vaporizer.
Hemma hos Björnen
För två år sedan samlade det svenska indiefilmskollektivet Chimichurri från Stockholm in pengar för att skapa en serie om en helt vanlig cannabisförsäljare. Vi sponsrade produktionsteamet med bland annat röktillbehör såsom bongar, pipor, papper och grinders för att skapa en så realistisk miljö som möjligt. Serien är äntligen klar och resultatet blev tre galna avsnitt!
Glas-guide
Djungeln av glas kan ibland verka komplicerad och det förstår vi om man inte har koll på vad till exempel socket-storlek, diffuser och precooler egentligen betyder. För att göra det hela enklare har vi skrivit en kort text som introducerar dig till världen av glas och tillbehör.
Legalisering
Den 12 februari 2017 kom ett historiskt och glädjande besked för två svenska patienter och inte minst för hela legaliseringsrörelsen. Läkemedelsverket beslutade att godkänna det holländska läkemedlet Bedrocan, alltså renodlat cannabis, för att lindra deras smärtor. Nu slipper de använda sig av tunga opiater och liknande "medicin" och kan istället fokusera på livets goda och allt vad det har att bjuda på.
Facebooks censur
Visste du att Facebook filtrerar bort inlägg från sidor som anses vara politiskt inkorrekta? Inte bara politiska sidor som tar ställning i "känsliga" frågor utan även alltså headshops som Smoketower och andra sidor som uppmuntrar till legalisering av cannabis. Vad måste man göra för att automatiskt få alla nya inlägg då?
1000 följare!
Snart är det nyår och passande nog når vi strax upp till 1000 följare på Instagram! För att fira har vi förberett vår kanske hittills tyngsta giveaway, förutsatt att vi når vårt mål på tusen följare. Hjälp oss genom att dela tävlingen och tipsa dina vänner!
Visar 1 till 10 av 102 (11 sidor)