Your most trusted online headshop
close

Blogginlägg

Dokumentär: Jazztobak eller Dödsknark?
Det finns många informativa och välgjorda dokumentärer som handlar om cannabis. När det kommer till just svenska produktioner så är det ett ganska sparsamt utbud vi har till vårt förfogande. Denna vecka vill vi tipsa om troligtvis den enda hittills släppta svenska cannabisdokumentären - men också tipsa om den kommande gräsdokumentären nummer två i svensk historia!
Recension: Arizer Go (ArGo)
Arizer Go – Den kompromisslösa vaporizern för dig på resande fot! Det kanadensiska företaget Arizer är sedan länge välkända inom världen av vaporizers och har med prisade modeller som Arizer Air och Arizer Solo vunnit en plats i många entusiasters hjärtan. Arizer Go är det tredje syskonet i Arizer familjen och bär många likheter till sina större syskon. Precis som många småsyskon har företaget valt att ge Arizer Go ett smeknamn, ArGo, för bekvämlighetens skull.
Joe Rogan: Att leva ett glatt och hälsosamt liv
Veckans länktips är ett riktigt "tips från coachen" från ingen mindre än UFC-kommentatorn Joe Rogan som även driver kanske världens bästa podcast. Den korta och mycket sevärda videon går igenom några enkla och konkreta metoder som bidrar till att leva ett hälsosamt och positivt liv. Det behöver inte vara värsta svåra projektet att förändra sitt liv till det bättre - så sätt igång redan idag! :)
ST x NGE
För nästan tre veckor sen anordnades den första seriösa cannabismässan i Skandinavien, alltså North Grow Expo i Köpenhamn. Självklart var Smoketower-teamet där och reppade Sverige med vårt sikte inställt på den ljusa framtid som väntar alla patienter och entusiaster bosatta i vårt land. Här är ett litet fotoalbum från vår resa. :)
Marijuana-information
Veckans länktips är inget mindre än ett nostalgiskt klipp från svensk TV som handlar om dödsdrogen cannabis. Videon är fullspäckad med bra information och svarar på frågor som exempelvis vart cannabiset på den svenska marknaden kommer ifrån, varför ungdomarna röker på, och vad ett bruk av cannabis leder till i längden. Vi hoppas innerligen att inslaget kommer att bli en obligatorisk del i grundskolan så småningom. Smoketower rekommenderar!
En grön röst?
Nu är det inte många dagar kvar till det svenska valet, vilket alltså kommer att inträffa söndagen den 9 september. Bland de hetaste frågorna i medias debatter saknar många väljare ett för dem mycket viktigt ämne, nämligen cannabisfrågan. Det är bland annat därför som det svenska initiativet “Cannabiskrysset” sattes igång. Passande nog har vi haft nöjet att talas vid med mannen bakom idén.
Hemligheten
Idag vill vi bjuda på ett gripande tal som träffar oss rätt i hjärtat. För att göra det extra spännande bjuder vi inte på originalet, utan ett riktigt tungt stycke elektronisk undergroundmusik i vilket talet samplats. Det gör inte bara att låten blir riktigt kraftfull, talet förstärks också vilket ger åtminstone oss gåshud. Glöm inte att lyssna med ett par bra hörlurar eller ett maxat högtalarsystem. :)
North Grow Expo 2018
Det går bra för danskarna nu. Visste du att Skandinaviens första riktigt majestätiska cannabismässa snart kommer att anordnas? Närmare bestämt på Bella Centrum i Köpenhamn den 7-9 september. Tar du tåget från Malmö hoppar du av en hållplats innan centralstationen, alltså på Ørestad. Därefter traskar du sista biten till fots. Ja, vi förutsätter att ni kommer att vara där. Vi känner våra kunder.
Summer Essentials
Sommaren är antagligen den bästa årstiden på året. Åtminstone om man bor i Skandinavien där man fryser halvt ihjäl under de resterande tre. Skämt åsido, våren är också härlig. Man kan inte heller klaga på alla mörka, långa och regniga dagar - för att inte nämna de ännu mörkare, längre och iskalla vinterdagarna. “Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.” (Svenskt ordspråk). Här på Smoketower ser vi exakt likadant på just rökutrustning och tillbehör.
Smoketower’s Spotify Shuffle
För två månader sedan ditchade vi Twitter med följande tweet: “Hallå allihopa! Vi lämnar Twitter åt nyhetsexperterna och satsar på att utveckla andra spännande plattformar. Vi ses i dimman”. Helt ärligt har vi inte riktigt ännu kommit ut ur den här “dimman” - men det gav oss åtminstone en klockren idé som ledde till en nästan osynlig förändring på hemsidan.
Visar 1 till 10 av 123 (13 sidor)