Your most trusted online headshop
close

Blogginlägg

North Grow 2019
“Jag minns när pappa var entusiastisk över de nya produkter som han skulle börja sälja i vår butik i Borlänge, Dalarna. Hans huvudsakliga uppgifter var att kopiera nycklar och reparera skor, men han tog alltid in nya och intressanta grejer att sälja. Just denna dagen visade han mig och min bror Simon sina nya pipor. Det var en vacker kollektion.”
Bong-rengöring v2
Det finns flera metoder att rengöra en pipa eller bong på men vissa av dem är mer effektiva än andra - vilket du säkert själv känner till om du någon gång prövat. Ett gammalt husmorsknep är att fylla bongen med höghaltig alkohol (kan inhandlas på ditt lokala apotek eller teknikbutik) och massor av salt.
Smoketowers utmärkta produktfilter
Smoketowers utmärkta produktfilter är en liten men mycket effektiv funktion - känner du till den? Mata in dina önskemål när du väljer en ny bong, pipa eller tillbehör och njut av din alldeles egna skräddarsydda produktuppvisning.
Vaporizers och aromaterapi
Att använda vaporizers för att värma upp örter och inhalera dess ångor - en slags aromaterapi - är ett väldigt intressant ämne. Därför är veckans inlägg ett intressant måste att läsa! :)
Dags att sluta?
Honeyrose har hängt med riktigt länge och är ett av våra äldsta varumärken bland alternativ rökning. Örtcigaretterna är särskilt stora i teater- och filmverksamhet där riktig rök inte är tillåten - men också för cigarettrökare som försöker att sluta. Honeyrose har därför tagit fram ett hjälpredskap för att sluta röka! :)
Summer Essentials -19
Summer Essentials är vår traditionella rekommendation av sommarens nödvändigaste produkter med extra hög vill-ha-faktor. Enjoy!
Glas-guide v2
Djungeln av glas kan ibland verka komplicerad - något vi fullständigt förstår om man inte har koll på vad t.ex. socket-storlek, diffuser och precooler egentligen betyder. För att göra det hela enklare har vi skrivit en kortare guide och överblick som introducerar dig till världen av rökdon i glas och de vanligaste tillbehören. Nu i uppdaterad 2019 års version!
Sagan om Shisha
Det finns flera olika benämningar på den klassiska vattenpipan. I Libanon kallas den för “narghile” och i Egypten för “shisha” - men den kanske vanligaste benämningen är “hookah” som används i alla engelsktalande länder. Det som de alla har gemensamt är att den ursprungliga vattenpipan byggdes i Indien - av ett gammalt kokosnötskal.
ST x OCB
Med anledning av vårt senaste världsexklusiva släpp från OCB (den helt nya Roll Kit från Virgin-serien) skulle vi vilja dela berättelsen bakom detta mycket framgångsrika varumärke - men också för att Smoketower.com sedan 2018 kan stoltsera med att vara en officiell “Premium-återförsäljare” för OCB’s produkter i Skandinavien. Läs mer i ST-bloggen!
Filtrering
Om du någonsin har rökt en bong eller pipa så har du högst troligen (åtminstone en gång) antingen: hostat dig sönder och samman, spytt framför dina vänner och/eller slumpvis däckat - likt en luffare. Om du är ny inom rökkulturen borde du läsa vår nybörjarguide nedan. Faktum är att alla borde läsa den. Oavsett om du anser dig själv en äkta badman-rökare, en upplyst super-Buddha-mästare eller en grönfingrad cannabinoidexpert.
Visar 1 till 10 av 133 (14 sidor)