Your most trusted online headshop
close

Blogginlägg

Marijuana-information
Veckans länktips är inget mindre än ett nostalgiskt klipp från svensk TV som handlar om dödsdrogen cannabis. Videon är fullspäckad med bra information och svarar på frågor som exempelvis vart cannabiset på den svenska marknaden kommer ifrån, varför ungdomarna röker på, och vad ett bruk av cannabis leder till i längden. Vi hoppas innerligen att inslaget kommer att bli en obligatorisk del i grundskolan så småningom. Smoketower rekommenderar!
En grön röst?
Nu är det inte många dagar kvar till det svenska valet, vilket alltså kommer att inträffa söndagen den 9 september. Bland de hetaste frågorna i medias debatter saknar många väljare ett för dem mycket viktigt ämne, nämligen cannabisfrågan. Det är bland annat därför som det svenska initiativet “Cannabiskrysset” sattes igång. Passande nog har vi haft nöjet att talas vid med mannen bakom idén.
Hemligheten
Idag vill vi bjuda på ett gripande tal som träffar oss rätt i hjärtat. För att göra det extra spännande bjuder vi inte på originalet, utan ett riktigt tungt stycke elektronisk undergroundmusik i vilket talet samplats. Det gör inte bara att låten blir riktigt kraftfull, talet förstärks också vilket ger åtminstone oss gåshud. Glöm inte att lyssna med ett par bra hörlurar eller ett maxat högtalarsystem. :)
North Grow Expo 2018
Det går bra för danskarna nu. Visste du att Skandinaviens första riktigt majestätiska cannabismässa snart kommer att anordnas? Närmare bestämt på Bella Centrum i Köpenhamn den 7-9 september. Tar du tåget från Malmö hoppar du av en hållplats innan centralstationen, alltså på Ørestad. Därefter traskar du sista biten till fots. Ja, vi förutsätter att ni kommer att vara där. Vi känner våra kunder.
Summer Essentials
Sommaren är antagligen den bästa årstiden på året. Åtminstone om man bor i Skandinavien där man fryser halvt ihjäl under de resterande tre. Skämt åsido, våren är också härlig. Man kan inte heller klaga på alla mörka, långa och regniga dagar - för att inte nämna de ännu mörkare, längre och iskalla vinterdagarna. “Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.” (Svenskt ordspråk). Här på Smoketower ser vi exakt likadant på just rökutrustning och tillbehör.
Smoketower’s Spotify Shuffle
För två månader sedan ditchade vi Twitter med följande tweet: “Hallå allihopa! Vi lämnar Twitter åt nyhetsexperterna och satsar på att utveckla andra spännande plattformar. Vi ses i dimman”. Helt ärligt har vi inte riktigt ännu kommit ut ur den här “dimman” - men det gav oss åtminstone en klockren idé som ledde till en nästan osynlig förändring på hemsidan.
Vill du bli ST-representant?
Vill du promota Smoketower - den äldsta och överlägset största headshoppen i Sverige och Skandinavien? Vi söker just nu efter unga och drivna personer som är öppna med sin kärlek för rökning och den tillhörande livsstilen. Det finns olika typer av uppdrag som vi erbjuder, läs mer om dem här! :)
Smoketowers Bong-REA
Idag är det Sveriges nationaldag, så vad passar inte bättre än att vår avdelning med rabatterade bongar har fyllts med exklusiva märken och limiterade utgåvor av bubblare och bongar? Här hittar du kända tillverkare som uteslutande använder sig av borosilikat- och Pyrexglas av högsta kvalitet, välfiltrerande percolators och unika former.
Vi har lyssnat på er!
Ett av era vanligaste önskemål från vår enkätundersökning i februari var att många av er ville att frakten skulle bli billigare. Vi har därför gjort allt vi kan och lyckats förhandla oss till ett bättre avtal med Postnord - vilket innebär att vi nu kan erbjuda betydligt lägre fraktpriser till alla kunder i Sverige!
Eld-drivna vaporizers?
Vaporizers tillverkas oftast på ett sådant sätt att de drivs av batterier som på elektriskt vis värmer upp kammaren för att få innehållets oljor att avge sina ångor. Utöver det finns även några förångare som drivs på ström från eluttaget, några andra sällsynta varianter drivs av butangas (men dessa har i princip försvunnit från marknaden) och slutligen finns det varianter som drivs på vanlig, traditionell eld. Tidigare har de nästan uteslutande bestått av en metall- eller glaspipa där materialet inte kommer i direktkontakt med elden. Nackdelen med dessa har alltid varit att det finns risk för förbränning och att de påminner om en klassisk crackpipa - vilket inte är speciellt charmigt.
Visar 1 till 10 av 119 (12 sidor)