Your most trusted online headshop
close

Blogginlägg

Filtrering
Om du någonsin har rökt en bong eller pipa så har du högst troligen (åtminstone en gång) antingen: hostat dig sönder och samman, spytt framför dina vänner och/eller slumpvis däckat - likt en luffare. Om du är ny inom rökkulturen borde du läsa vår nybörjarguide nedan. Faktum är att alla borde läsa den. Oavsett om du anser dig själv en äkta badman-rökare, en upplyst super-Buddha-mästare eller en grönfingrad cannabinoidexpert.
Smoketower + Ickysticky
Kära kund! För att förbättra och erbjuda ännu bättre service har Ickysticky nu slagits ihop med sin storebror Smoketower.com - den skandinaviska original-headshoppen sedan 1995. Sammanslagningen låter oss fokusera vår tid och energi på vad vi tror är viktigast, som våra kunder. Detta kommer att leda till ett ännu bättre sortiment, shoppingupplevelse och många andra övergripande förbättringar i de flesta av våra funktioner och avdelningar.
Vila i frid, Postförskott
Det är fredag idag och det må vara dags för helg, men idag sörjer vi. Herr Postförskott har tyvärr lämnat oss, efter över 20 års trogen tjänst. Begravningen kommer att ske i februari månad, närmare bestämt den… Nej, skämt åsido. Tvärt om är vi här på Smoketower HQ mycket nöjda med de goda nyheterna.
Dags att flytta!
Det är dags för Smoketower-högkvarteret att flytta! Denna spännande nyhet leder oss raskt till dagens visdomsord: Alla sagor, oavsett hur fina de är, kommer så småningom till ett slut. Om man bestämmer sig för att möta de nya omständigheterna som givande utmaningar så behöver det inte vara något negativt. Faktum är att det egentligen är tvärt om - det kan istället bli mycket bättre än tidigare!
Dokumentär: Jazztobak eller Dödsknark?
Det finns många informativa och välgjorda dokumentärer som handlar om cannabis. När det kommer till just svenska produktioner så är det ett ganska sparsamt utbud vi har till vårt förfogande. Denna vecka vill vi tipsa om troligtvis den enda hittills släppta svenska cannabisdokumentären - men också tipsa om den kommande gräsdokumentären nummer två i svensk historia!
Recension: Arizer Go (ArGo)
Arizer Go – Den kompromisslösa vaporizern för dig på resande fot! Det kanadensiska företaget Arizer är sedan länge välkända inom världen av vaporizers och har med prisade modeller som Arizer Air och Arizer Solo vunnit en plats i många entusiasters hjärtan. Arizer Go är det tredje syskonet i Arizer familjen och bär många likheter till sina större syskon. Precis som många småsyskon har företaget valt att ge Arizer Go ett smeknamn, ArGo, för bekvämlighetens skull.
Joe Rogan: Att leva ett glatt och hälsosamt liv
Veckans länktips är ett riktigt "tips från coachen" från ingen mindre än UFC-kommentatorn Joe Rogan som även driver kanske världens bästa podcast. Den korta och mycket sevärda videon går igenom några enkla och konkreta metoder som bidrar till att leva ett hälsosamt och positivt liv. Det behöver inte vara värsta svåra projektet att förändra sitt liv till det bättre - så sätt igång redan idag! :)
ST x NGE
För nästan tre veckor sen anordnades den första seriösa cannabismässan i Skandinavien, alltså North Grow Expo i Köpenhamn. Självklart var Smoketower-teamet där och reppade Sverige med vårt sikte inställt på den ljusa framtid som väntar alla patienter och entusiaster bosatta i vårt land. Här är ett litet fotoalbum från vår resa. :)
Marijuana-information
Veckans länktips är inget mindre än ett nostalgiskt klipp från svensk TV som handlar om dödsdrogen cannabis. Videon är fullspäckad med bra information och svarar på frågor som exempelvis vart cannabiset på den svenska marknaden kommer ifrån, varför ungdomarna röker på, och vad ett bruk av cannabis leder till i längden. Vi hoppas innerligen att inslaget kommer att bli en obligatorisk del i grundskolan så småningom. Smoketower rekommenderar!
En grön röst?
Nu är det inte många dagar kvar till det svenska valet, vilket alltså kommer att inträffa söndagen den 9 september. Bland de hetaste frågorna i medias debatter saknar många väljare ett för dem mycket viktigt ämne, nämligen cannabisfrågan. Det är bland annat därför som det svenska initiativet “Cannabiskrysset” sattes igång. Passande nog har vi haft nöjet att talas vid med mannen bakom idén.
Visar 1 till 10 av 126 (13 sidor)