Filter skyddar dina lungor från en del av de giftiga ämnen som bildas när du röker tobak eller örter. Vilket filter man tycker om att använda är en smaksak, en del använder ciggfilter, andra kör på magasinomslag. Men är du passionerad så ska du använda filter som är speciellt utformade för just Dina rökbehov. I vår senaste YouTube-video går vi igenom vilka olika slags filter som finns på marknaden, och upplyser om några av deras för- och nackdelar.Se vår YouTube-video


VARFÖR SKA DU ANVÄNDA FILTER?
- Filter skyddar från giftiga ämnen
- Filter gör jointen stabilare
- Filter förhindrar att jointen blöts ner av saliv
- Filter minskar risken att du bränner dig


KOLFILTER
Ett aktivt kolfilter fångar upp skadlig tjära från röken så du slipper att få ner det i lungorna. Med ett sådant här filter gör du inte bara röken mindre skadlig, du får även en renare smak av dina örter då tjärsmaken försvinner.


actiTube Slim

actiTube Regular

OCB Virgin


CIGARETT-FILTER
Är du van att röka vanliga cigaretter och vill ha samma känsla på inhaleringen, så har vi cigarett-filter gjorda av växtfiber-cellulosa (RAW och OCB), av konstfiber (OCB), och av bomull (Zen).


OCB Slim

RAW Slim

Zen Super Slim


SMAKSATTA FILTER
Om du vill variera smaken på din rök kan smaksatta filter som Dank Tips från Cyclones vara ett alternativ. Dessa är återanvändbara filter-tips tillverkade av bambu som getts socker- eller körsbärssmak.


Cyclones Dank Sugar Cane

Cyclones Dank Wonderberry


FILTER DU RULLAR SJÄLV
För att få filtret precis som du vill är det bäst att rulla själv. Det finns raka eller kurvade filter beroende på om du ska rulla en vanlig joint eller cone. Alla är perforerade för att enkelt kunna vikas.


Bulldog Blue

Elements Perfecto

Bulldog Brown


FÖRRULLADE FILTER
Det finns såklart redan rullade filter för sig som inte känner att du kan rulla själv eller som vill spara den tid det tar att rulla. Även här finns det raka joints-filter och kurvade cones-filter.


RAW Slim

Rolls69 Rolls

RAW Perfecto cone


GLASFILTER

Filter gjorda av glas ger en lyxigare känsla än andra filter. Med dessa får du stabilitet och slipper risken att filtret blir nedblött. Dessutom kan glasfilter enkelt rengöras och användas igen. Tänk bara på att jointen blir lite tyngre med ett sådant här filter, vilket kan kräva en lite annorlunda rullteknik.


Marley Natural

Lock N Load

Roor Slimline


Om du är osäker på vilket filter som passar dina behov bäst, kan du alltid kontakta vår excellenta kundtjänst!

/ Team Smoketower