Under 19-20 april lyftes taket i lokalen på Solna Strandväg. Båda dagarna hade vi fullt tryck med besökare, kunder och gäster som i dörren blev serverade smakprover på Cannabis Energidrickor, Level Up, CBD-kakor och klubbor som man för första gången nu även kan beställa på hemsidan.

Flera tävlingar hölls; "Gissa strain" där man skulle matcha ihop fem olika CBD-buds med White WidowB52Deep CandyStrawberry och Sour Lifter; “Rulla cigarett med förbundna ögon”; och “Ögonmåtta en femma” där vinnaren landade på imponerande 4,8 gram och ironiskt nog vann en Terazo-våg man uppenbarligen inte verkade vara i behov av.

Förberedelserna för årets 4:20 pågick månader i förväg. Butiken renoverades med nya produkthyllor och montrar, ny belysning och flera tekniska bekvämligheter installerades så som ny kassa, beställningsskärm i butiken så man slipper stå i kö, samt kampanjskärm där man nu enkelt kan se alla kampanjer och erbjudanden direkt när man kommer in!


Men det var inte bara vi på Smoketower som skapade eventet. Vi bjöd in våra samarbetspartners och influencers där kunder och följare kunde träffa branschengagerade eldsjälar och diskutera produkter och den svenska- och internationella cannabismarknaden. För de som inte kunde vara på plats sände vi Meet & Greet-intervjuer live på instagram där man fortfarande kan ta del av samtalen med @stonedsweeden, @erikwahrolen, @freeweedsweden och @armendofficial

Stämningen var på topp, en stor del av den nivån tackar vi vår DJ Chris Bekil för som spelade två hela dagar från öppning till en bra bit efter stängning för de som ville hänga kvar in i det sista. Smoketower förvandlades till Smokeclub när vi stundtals knappt kunde se varandra genom rök och dimma. För ett par timmar hade vi tillsammans med våra fantastiska kunder vår värld av gemenskap. I andan av en av våra mest fördelaktiga plantor på jorden firade vi in våren och cannabisens segrar genom året. Vi gjorde avstamp och fick mer energi mot ytterligare arbete för att fortsatt verka för kulturen i Norden.

Se vår YouTube-video från de två dagarna:Kassan slog rekord och när det var dags att tänka på refrängen var det trötta, men glada medarbetare som packade ihop med hjälp av gänget som dröjt kvar. Vi vill säga stort supertack till var och ens insats från de större förberedelserna ner till de minsta detaljerna.

Vi bokar Snoop Dog nästa år då? ;)