Frågan har återkommit genom åren.
- Säljer ni odlingtillbehör?
En fråga vi nu med glädje kan besvara med ett "javisst!" I vår nya kategori Grow-Shop hittar du allt du behöver för att ta ditt botaniska intresse till nästa nivå, även som nybörjare! Växthus, ljus, ventilation, växtnäring, örttork, värme, luftpumpar, fläktar, automatiska odlingssystem, ph-mätare, mini-mikroskop, luftfuktare, konduktivitetsmätare - du kommer inte sakna något!

Växthusen är lufttäta och ger dig utmärkt kontroll över värme, ljus och ventilation för dina hemmaodlade plantor. Pure Tent Grow Tent odlingstält 2.0 har dessutom extra rör i taket där du kan hänga utsugssystem eller reflektorer, med praktisk innerficka för verktyg och mätinstrument och kommer i två storlekar. Tältet Spider Farm Grow-kit är ett komplett tält med fullspektrum-belysning, nät, fläkt, filter, odlingspåsar, fröbrickor, hörnhyllor och ännu mer så att du inte behöver tänka på något annat än att låta dina gröna fingrar go crazy!


Om växthus är lite för stort för dig just nu kan du enkelt börja odla med våra AutoPots som sköter vatten och näringstillförsel till dina plantor. Autopot Easy Grow-kit behöver dessutom ingen timer, pump eller ens elektricitet för att sköta underhållningen av dina plantor under hela växtcykeln och kan användas med olika substrat.


För ultimat belysning finns Pure LED Q150 2.0 Luminare, en fullspektrum lampa som är kompatibel med de flesta odlingstält. Ljusintensiteten kan ställas in efter behov och växtcykel och kan användas från sådd till mogen planta. Den kan dessutom kopplas ihop om flera för att täcka större ytor.

För att dina växter ska trivas och må riktigt bra kan man tillsätta olika typer av näring. Vi har näring från Athena, GH Feeder och Advanced Nutrients för att ge perfekt ph-balans, skapa starka och friska rötter och boosta knopparna och få stora och fina tomater. Håll dina plantor mätta och glada! Om du är ny på att använda näring finns det Konduktions-verktyg för att hålla koll på ph-värde, temperatur och näringshalt i växtlösningen så att du inte övergöder eller svälter växterna.


Alla växter behöver god syretillförsel för att inte rötterna ska kvävas och ruttna. Du kan säkerställa att dina plantor får nog med syre och stimulering till rötterna genom att tillsätta en luftpump till din anordning. Vi har versionerna Prodac 90l/t och Prodac 150l/t.

När du väl drivit upp dina plantor kan det vara bra att ge stabilitet och spänna upp stammarna mot odlingspinnar, för detta har vi ett praktiskt strapping-verktyg och naturligtvis växtsaxar för när det är dags att skörda tomaterna. Enkelt och smidigt! Om tomaterna inte ska avnjutas färska kan du torka dem i vår Herb Dryer med aktivt kolfilter för att minimera lukt, eller använd ett Drynet torkställ gjort av stark nylon som andas för att ge ultimat torkning!


Spara minnena och dokumentera skörden med Catalyst XL HPS filter, ett kamerafilter du enkelt fäster på telefonen som jämnar ut färgerna och ger dig perfekta bilder. Och vem är inte taggad på att se ut som en riktig botanik-professor med ett fränt MINI-MIKROSKOP? Våra mini-mikroskop är utrustade med 45x förstoring och extra LED-ljus så att du kan studera resultatet och lära känna dina växter på riktigt, riktigt nära håll!

Sortimentet uppdateras löpande och du kan se fram emot att kategorierna blir större och flera!