OCB är i särklass en av världens största tillverkare av rullpapper och Smoketower är en officiell distributör av deras produkter. Den 25 november hade vi ett OCB-event i Solna-butiken med både goodiebags och specialerbjudanden. Stort TACK till er som besökte oss under dagen!

Se vår senaste YouTube-video om just OCB:

Se videon


OCB grundades 1918 av fransmannen Nicolas Le Marié och är namnsatt efter var i Frankrike som OCB's första respektive andra pappersbruk byggdes - Odet och Cascadec - samt Bolloré som var den familj som hade störst inflytande på fransk tillverkning och distribution av rullpapper. År 2000 köptes OCB av American Republic Tobacco som gjort märket extremt populärt både i och utanför Europa.

Smoketower blev officiell återförsäljare för Premium-produkter 2018. Innan dess var vi den första Skandinaviska headshopen att börja sälja OCB's Organic Hampa-serie.


OCB RULLPAPPER
OCB har flera olika rullpappers-serier som skiljer sig något åt. Det de har gemensamt är att alla är veganvänliga och alltid fria från GMO. En extra tjänst till användaren är det varningspapper som dyker upp när det är få rullpapper kvar för att påminna dig om att det är dags att fylla på förrådet.


Premium No.1

Virgin Extra Long

Organic Hemp 1 1/4

Bamboo Slim

Ultimate Slim


PREMIUM-serien är den populäraste med sina tunna och transparenta rullpapper som brinner extra långsamt. De stiliga svarta förpackningarna pryds av det ikoniska OCB-hologrammet som skimrar i regnbågens färger. VIRGIN-serien består av naturligt och oblekt brunt rullpapper som är lite poröst för en mjukare rökupplevelse. Exemplet ovan är extra långt, nämligen 125 mm vilket är 16 mm längre än den vanliga KingSize-längden. ORGANIC HEMP-serien består av papper som är tillverkat av ekologisk och oblekt hampa. Förpackningarna är även tillverkade av återvunna material och all text är tryckt med vegetabiliskt och miljövänligt bläck. BAMBOO-serien består av rullpapper gjort av 100% naturligt och ansvarsfullt skördad bambu. Ett tunt och oblekt papper som brinner sakta och jämnt. ULTIMATE-serien är OCB's allra tunnaste, lättaste och mest transparenta rullpapper. I och med det minimeras smaken från bränt papper och låter dig fokusera på det det goda innehållet istället.

För att undvika att råka köpa falska OCB-papper, som tyvärr finns ute på marknaden, kolla efter QR-koden i förpackningen som finns i alla OCB's rullpapperförpackningar.CONES, FILTER & ANDRA PRODUKTER
OCB gör också färdigrullade cones för den som inte känner för att rulla själv, och kolfilter som ger ett extra skydd mellan dig och röken. Men OCB gör även annat som exempelvis rullbrickor och den nu mycket populära grindern i metall med extremt vassa tänder och kief-uppsamlare.


Premium Cones

Virgin Kolfilter

Rullbricka + Lock

MetallgrinderMissa inte att följa oss på @smoketowerofficial och @OCBSweden på Instagram för att du inte ska missa nästa event!


/ Team Smoketower